فیزیک پایه نشر الگو یه نفر لینکشو بذاره .من هرچی تو سایتش گشتم با همچین عنوانی چیزی ندیدم.امروز کتاب پیش دانشگاهی گاج طوسی رو دیدم خیلی هم کتاب تعریفی نبود اونطور که میگفتن.در سطح همون قلمچی بود. با اینکه من فقط تستای ستاره دارشو زدم.
فیزیک پایه نشر الگو یه نفر لینکشو بذاره .من هرچی تو سایتش گشتم با همچین عنوانی چیزی ندیدم.امروز کتاب پیش دانشگاهی گاج طوسی رو دیدم خیلی هم کتاب تعریفی نبود اونطور که میگفتن.در سطح همون قلمچی بود. با اینکه من فقط تستای ستاره دارشو زدم.
ضروری ضروری یه کتاب جمع بندی بگین برا شیمی .منتظر بودم هفت چیز خیلی سبز بیاد که گویا قرار نیست واسه امسال بیادش.اصلا سر آزمون قلمچی که میرم همه فرمولا زود از یادم میره
دوست عزیز این لینکی که قرار دادین فیزیک پایه نبودش
یه نگاه به این کتاب بنداز ( همایش شیمی نشر دریافت) :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت استفاده کردی ؟
چطوره ؟
دوستان کل کلمات ادبیات و تاریخ ادبیات رو خودم بیرون کشیدم....الان بهشون تسلط دارم...به نظرتون برای املاء کتاب خوب هست؟
درست میگید ولی وقتی بعضی موقع تستاشش سخت میشه:n15:نقل قول:
دوستان من سال پیش کل ریاضی بجز مبحث انتگرال و مقاطع مخروطی هندسه رو خوندم...به نظرتون سراغ این مباحث برم؟؟؟
پارسال هر چی وقت گذاشتم نفهمیدم آخه مثل مباحث دیگه سر کلاس نبودم اصلا انتگرال میشه خوند آسونه یا سخته؟
خودم استفاده نکردم ولی مولف این کتاب گفته که اول مبتکرانو بخونین و برای جمع بندی اگه وقت داشتین از این کتاب استفاده کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خودتون املا رو دسته بندی کنین بهتر تو ذهنتون میمونهنقل قول:
عین تاریخ ادبیات و لغت!
تو این 3تا کتاب هم من البته دسته بندی خیلی سبز رو بیشتر میپسندم
به نظر من اینا رو هم بخون .نقل قول:
در مورد انتگرال بیشتر به حد و مشتقت بستگی داره . اگه رو اونا تسلط داشته باشی راحته ( واسه کنکور ) مخصوصا" برای رشته ی تجربی که اکثرا یا نمودار قدر مطلقی میدن یا تابع رادیکالی که راحت حل میشه .
مقاطع مخروطی اولین گزینه حذف اظطراری برای ریاضی کنکوره به نظر من ؛ حجم زیاد ! مطالب خشک و در نتیجه فرار ! سوالات وقت گیر !نقل قول:
البته از لحاظ فهم مشکلی نداره .
انتگرال رو حتما حتما حتما بخون !
به جز یه تیکه ریمان که باید با درنگ و عمیق خونده بشه ، خیلی آسونه.
من هرچی میگردم واسه ریاضی پایه تو اهواز
نه 10 استاد هست
نه کوله پشتی
نه منتظری
هیچی نیست
به جز چندتا کتاب تست از حسابان
به نظرتون یکی از همینا بگیرم ؟
البته میکروبانک گاج هست اما من میخوام فقط پایه باشه......
پیش 2 هم دیفرانسیل میخوام گاج بگیرم.
به نظرتون خوبه ؟درسنامش خیلی برام مهمه.
تغییرات جدید توش اعمال شده ؟
البته من شنیدم کتاب آموزش فار هم تو این هفته احتمالا بیادش اما خیلی از دیف 1 فار راضی نبودم......
اینترنتی بخر خبنقل قول:
به نظر من تستاي ستاره دار آبي قلم چيو حداقل 2 بار بزني و رو مطالب درسي تسلط داشته باشي ميتوني به درصد بالاي 50 هم فكر كني... منظورم 30 سال پايه و پيشه... البته شايد به نظرتون اين كتابا ضعيف ترين كتابا باشن. ولي به نظر من بهترين كتاب واسه فيزيك و ديفرانسيل همين كتاباي آبيهوهركي خواست ميتونم براش ثابت كنم
مهر و ماه بدك نيست - كتاب جمع بنديه نشر دريافت هم خوبه اين كتابا واسه جمع بنديه شيميه
من واسه جمع بندی شیمی به پیشنهاد معلم مدرسه کلک معلم میخوام بگیرم
به نظرتون چجوریه ؟
دوستان من تا حالا شیمی نخوندم از حالا میخوام شروع کنم یه منبع کم حجم و به نسبت کامل معرفی کنید
خودم نظرم تخته سیاه به نظرتون چطوره
خیلی سبز بگیر و فقط تستایی که علامت + داره رو بزن.
فقط سمت مبتکران نرو که حجمش زیاده
واسه پیش و سوم خیلی سبز بگیر.
میشه ثابت کنی؟؟؟:n13:نقل قول:
سلام به همه دوستان
خواهر من امسال کنکوریه ولی فیزیکش اصلا خوب نبیست متاسفانه دبیر خوبی هم تو مدرسه نداره. می خوام یه کتاب خوب تهیه کنم و خودم باهاش کار کنم. دوستانی که تجربه دارن چی پیشنهاد میدن؟ اون زمانی که من کنکور می دادم کتابای اندیشه سازان رو بورس بود و واقعا هم خوب بودن. الان چی؟ میخام مفهوم را به درستی و خوبی توضیح بدن. ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن خواهرم ریاضی فیزیکیه.
نقل قول:
فیزیک پیش بیشترین تست های ازش میاد بهترین کتاب نشرالگو میشه که 4 جلده
برای سوم خیلی سبز خوبه
کتاب فیزیک پیش اندیشه سازان رو "کمانگر-زاهدی-مصلایی-سبزمیدانی-جوانمرد" نوشته بودننقل قول:
دکتر کمانگر و زاهدی که آمریکا هستن
مصلایی فیزیک خیلی سبز رو نوشته
سبزمیدانی و جوانمرد هم فیزیک فار رو نوشتن
فیزیک فار :درس خیلی پایه ای و مفصل داره تست هم در هر ریز مبحث حدود 30 تا تست تالیفی معتدل + تستای کنکور رو داره ؛ حجمش هم نسبتا زیاده
فیزیک خیلی سبز : فقط تست داره ؛ همه جور تست توش پیدا میشه ؛ حجم تست های مشکل و غیر معمولش نسبت به کتابای دیگه بالاتره !
فیزیک فار برای تدریس عالیه اما الان نمی ارزه بخونه.
من خودم حسرت اینو میخورم که چرا از تابستون با فار آشنا نشدم.
ولی برا تست فک کنم در حال حاضر گاج از همه بهتره.
انرژی اتمی هم هست اما سطحش الکی الکی بالاست و برا کسی خوبه که از تابستون شروع کرده باشه.
صفحه قبل پرسیدم کسی جواب نداد.........:n27:
واسه دیف 2 گاج چجوره ؟
سطحش نمیخوام بالا باشه.:n01:
درسنامه خوبی هم داشته باشه:n26:
کجایین شماها ؟
گاج خوبتره یا مبتکران ؟
تازه میخوای شروع کنی؟نقل قول:
مبتکران بنظرم زیاده - گاج بگیری بهتره
پیش2 رو آره تازه میخوام شروع کنم .سطح گاج که زیاد بالا نیست ؟درسنامش چجوره ؟
پیشنهاد من DVD های سیروس رضایی ( ورژن جدیدش ) هست سپس سوالات خیلی سبز. از همین الان اگه شروع کنی میتونی به درصدهای بالا هم فکر کنی حتینقل قول:
علیرضا به نظرت واسه قانون هس فصل دوم شیمی3 چاپ دوجلدی مبتکران زیادی سوال بی ربط و فراتر از حد کنکور نداده ؟
خبر خوش برای اونایی که مثل من هنوز برای ریاضی پایه کتابی نخریدن.
کتاب ریاضیات پایه و حسابان محمد مهربان از انتشارات تخته سیاه تا قبل از عید و احتمالا توی هفته اینده بیادش
یادم نیست دقیقا ولی اگه منظورت از این چیزا توی شیمی سوالاتی هستن که محسابات سنگین دارن باید بگم که نه؛ یه نمونه سوالای شیمی بعد از 84 رو نگاه کرده باشی همه ساله محسابات شنگین داشتیم
راهی هست برای انجام این محاسبه ها ؟
کلا برای انجام محاسبه های بزرگ عددی فیزیک و شیمی و ریاضی چیکار باید کرد ؟
باید اونقدر تمرین کنی تا بتونی. البته یه تکنیک هایی برای ضرب کردن هست مثلا وقتی عدد دو رقمی رو به 11 ضرب میکنی رقم یکان و دهگانش رو بنویس و مجموعشون رو هم در بینش بنویس. یا مثلا یه عدد سه رقمی رو در عدد دو رقمی ضرب میکنی اول یکان ها رو به هم سپس دهگان ها و الی آخر رو در هم ضرب کن و باهم جمع کن.
در مورد تقسیم هم در بسیاری موارد باید به شیوه دبستانی عمل کرد تا تست های شیمی رو زد. معمولا هم در همون اولین رقم اعشار به جواب میرسی.
سلامنقل قول:
بریخ از سوالات هستند که ساده اند.ولی زمان بر.
داوطلبان چون فکر میکنند سوال رو بلد هستند.با وجود زمانبر بودن شروع به حل میکنند.که ممکنه در انهتا وقت کم بیارند.
وبه خاطر یک سوال درست رو که زدند.زمان 5 تست دیگر رو که میتونستد بزنند رو از دست میدهند.
پس لزوما نباید تستهای زماندار رو زد .
در مقابل برخی تستهای زمانبر هم ممکنه بعلت اشنا نبودن با تست زنی باشه که با تکرار و تستزنی سرعت بیشتر میشود ...
ممنون. یکی از بچه ها یه کتابی خریده بود برای افزایش مهارت در سرعت محاسبات.
کسی یه همچین کتابایی رو میشناسه ؟