تنظیمات قسمت cut, copy ,past رو مشابه شکل بگذارید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تنظیمات قسمت cut, copy ,past رو مشابه شکل بگذارید :نقل قول:
سلام.برای اعراب از کلیدهای ترکیبی باید استفاده کنید
shift+A برای َ
shift+ S برای ُ
SHIFT+D برای ِ
دوستان من پایان ناممو تایپ کردم فونت فارسی لوتوس هست و وقتی select all میزنم قسمت های انگلیسیش فونت کالیبری میشه ....آیا راهی هست تنظیم کنم که هرچی انگلیسی بود Times new roman بشه....چون بخوام تک تک انگلیسی هاشو فونتشو عوض کنم زمان زیادی می بره...ممنونم
متن رو انتخاب کنید و کلید Ctrl+D رو بزنید... تو پنجره ی زیر که میاد قسمت latin فونت برای متن های انگلیسی رو تنظیم کنید و قسمت complex هم فونت فارسی .نقل قول:
خیلی ممنونم از پاسختون
یه سوال دیگه هم داشتم در رابطه با پاورقی بود
الان پاورقی های من این شکلی شده....فک میکنم خط پاورقی باید یه کم عقب تر باشه برای این کار باید چی کار کنم؟
و اینکه چرا شماره هاش حال توان داره و به شکل 1- یا 1. نیست؟ این مشکل رو چه طور میتونم درست کنم
ممنونم از وقتی که میذارید
یه سئوال دارم
سئوال دارم
کسی می تونه جواب بده
خواهش میکنم.نقل قول:
برای تنظیم فاصله روی متن پاورقی کلیک راست کنید و گزینه ی paragraph کلیک کنید. تو پنجره ای که میاد قسمت indentation گزینه ی before و After رو مثل شکل صفر بذارید.
برای شماره گذاری روی پاورقی کلیک راست کنید گزینه ی style کلیک کنی. بعد گزینه ی modify رو بزنید. تو پنجره ای که میاد پائین سمت راست گزینه format با یه فلش هست که اونو بزنید و از لیست numbering رو بزنید. بعد گزینه ی define new numbering format رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که میاد بجای 1. مثل شکل بذارید 1-1.
باید با اینکار درست بشه هرچند من پیشنهاد میکنم برای شماره گذاری پاورقی اینکارو نکنید. تو پایان نامه ها هم معمول نیست پاورقی شماره گذاری بصورت فصلی بشه. اگر آفیستون 2016 باشه ممکنه عددها قاطی بشه و دردسرش زیاده.
خیلی ممنونم از توضیحتون
فقط هنوز یه مشکل هست ...الان جای متن پاورقی درست شده ولی اون خطی که بالاش هست هنوز جلو هست و هرکار میکنم عقب نمیاد و به صورت این عکسی که گذاشتم هست.... ممنون میشم هر زمان فرصت کردید راهنمایی کنید ...مچکرم از وقتی که میذارید
سلام دوستان
در تنظیم هدر فصل های پایان نامه به مشکل خوردم. هدر فصل های 4 تا 6 تفکیک شده نیست و ویرایش یکی از اون ها باعث تغییر همه شون میشه.
جالب اینجاست که ابتدای هر فصل از Section break استفاده شده و شماره ای که زیر هدر نمایش داده میشه برای هر فصل متفاوته. تصاویر زیر مربوط به فصل های 4 و 5 و 6 هست که مشخصه سکشن های متفاوتی دارند اما هدر یکسان!:
ابتدا از منوی View نمایش رو به صورت Draft در بیارید. بعد از منوی References گزینه Show Notes رو بزنید. در کادری که پائین باز میشه یک لیست باز شو هست که اون رو بذارید روی Footnote separator و حالا Ctrl+Aرو بزن تا خط انتخاب بشه و از منوی Home اولا پاراگراف رو چپچن کنی و بعد با استفاده از دو گزینه که فلش کوچکی درشون داره (کنار گزنیههای راست چین و چپ چین کردن) بچسبونیدش به انتهای خط. باید درست بشه.نقل قول:
واقعا ازتون ممنونم لطف بزرگی کردید مچکرم...درست شد بالاخره :n16:
سلام عزیزان
من دارم کتاب تایپ می کنم در قطع وزیری و در ورد همه سایزها از کناره ها و سایز صفحه تنظیم میکنم ولی وقتی تبدیلش میکنم به پی دی اف وقتی میخوام پرینتش بگیرم در قطع همون A4 پرینت میشه که نمیدونم از ورد به پی دی اف چه فرآیندی طی میشه این اتفاق می افته .... با تشکر
با چی تبدیل میکنید؟ از خود مبدل Word تو گزینه Save As ؟ یا با نرم افزار دیگه؟نقل قول:
چون من الان با word 2016 تست کردم بعد تبدیل هم مشکلی نداشت میتونستم سایز رو عوض کنم
سلام .بله با همون مبدل خود وردنقل قول:
نمیدونم واقعا مشکلش چیه
با نرم افزارهای دیگرش هم که درست میکنم پاورقی های هر سکشن از اول شروع میشه و صفحه به صفحه نیست :n36:
ورژن آفیستون چنده؟نقل قول:
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
تنظیمات پرینتر رو هم انجام میدید؟ باید سایز کاغذ رو قبل از پرینت تغییر بدید...نقل قول:
سلام
تو جدول چیکار کنم که متنم دقیقا فیت جدول بشه یک سری از کلمات که کپی میکنم تو جدول میرن جلو و دیده نمیشن و باید اینتر کنم
سلام.من یه مشکل توی ورد دارم ممنون میشم کسی بلد بود بگه چطور حلش کنم.
توی ورد بعضی از صفحاتی که توشون تایپ شده تا انتهای حاشیه تعیین شده نمیرن. یعنی خطوط اخر ثفحات از پایین تراز نیستن. قسمت ارفان رو هم امتحان کردم نشده.مشکلش کجاست؟!
نقل قول:
سلام،
كل پاراگرافها رو select كنيد
روي آنها رايت كليك كنيد و به paragraph برويد
در قسمت general/alignment رفته و از منوي كشويي، justified رو انتخاب كنيد.....
البته چند مدل justified هست.....
justified ==== براي تنظيم سطر و پر كردن آن، از فاصله استفاده ميشود
justified low ==== ورد براي تنظيم سطر و پر كردن آن از فاصله كمتر و از كشيدگي كلمات استفاده ميكند.
در mediuem و high .... كشيدگي را خيلي زياد ميكند. به طوري كه اصلا جالب نيست.
نقل قول:
سلام
در table properties رفته و در قسمت
table/ option/ default cell margin
همه ي عددها رو تنظيم كنيد..... توجه كنيد كه اگر اين اعداد را صفر بگذاريد.... مخصوصا از چپ و راست.... خط و متن به هم مي چسبند
در ضمن ... من خيلي متوجه نشدم مشكل شما دقيقا چيست....
احتمال دارد كه در paragraph ، يعني جدول را سلكت كنيد، و paragraphر را بياوريد و بعد و در قسمت indention هم اعداد صفر نباشند و تورفتگي براي مطالب جدولتان منظور شده باشد
چند احتمال ديگر هم ميدهم اما نميدانم كدام يك مشكل شما را حل خواهد كرد.
سلام دوست عزيزنقل قول:
در همين شكلي كه گذاشته ايد دليل مشكل مشخص است
اينجا كه نوشته same as previous .... مشكل همين جاست
اين يعني اينكه با اينكه section عوض شده.... ورد متن داخل سرصفحه يا پاصفحه رو مثل section قبلي ميگذاره
براي اين كار بايد آيكون link to previous رو غير فعال كنيد.... براي هر فصل جداگانه اين كار بايد انجام بشه
اخطار: بعد از اصلاح، حتما يك دور از اول تا اخر سر صفحه / پاصفحه ها رو چك كنيد كه درست باشند.... اين مرحله از كار وقتي به مشكل بر ميخوره.... ممكنه با حل هر مرحله .... مرحله ي بعدي خراب بشه.... متاسفانه
نقل قول:
دوست عزيز سلام
اول اينكه .... شما توي قطع وزيري مطلب رو تايپ ميكند....
دوم اينكه .... پرينت رو روي كاغذ قطع وزيري كه نمي گيريد؟ ميگيريد؟ پرينت قاعدتا روي كاغذ A4است
سوم اينكه .... اگر بعد از تبديل از ورد به پي دي اف .... و هنگام پرينت مطالبتون scale بزرگتر يا كوچكتر پرينت ميشود
.. دليلش اين است كه در هنگام پرينت در acrobat يك پارامتر وجود دارد كه بايد
در قسمت page scaleing به جاي fit to printable area و يا پارامترهاي ديگر....
NONE انتخاب شود
سلام دوستان من ورد 2016 دارم اما وقتی روی 2007 باز میکنم کل فونت ها میریزه بهم . باید چکار کرد ؟ 2تا راه را رفتم که تیک بزنم
سلام و وقت بخیر
من یه پایان نامه دارم ، بعد از اینکه فهرست مطالبشو درست می کنم و ذخیره می کنم ، بعد که می خوام بازش کنم ، باز میشه ، اما چند لحظه بعد بسته میشه
تا حالا دو بار کلی وقت گذاشتم و هدینگ معرفی کردم و ... اما هر دفعه اینجوری میشه ...
رو سیستمم هم ورد 2013 دارم و هم 2016 ، روی چند تا سیستم مختلف هم امتحان کردم باز همینجوری میشه ( خودمم از 2013 استفاده می کنم )
تورو خخدا کمکم کنید
از Open and Repair استفاده کردم ، Add-in ها رو غیر فعال کردم ، آفیس رو repair کردم ، اما باز نمیشه ، چیکار کنم ؟؟؟
هنوز باید اضلاحات انجام بدم روش کارم تموم نشده که پرینتش بگیرم...
با زدن تیک Embed fonts جواب نداد تنها راه به نظرم اینه که فونتهایی که تو فایلتون استفاده شده رو از پوشه windows/fonts بردارید و به هر سیستمی که میبرید اول فونت هارو نصب کنید بعد باز کنید فایل رو. حدس میزنم اگر با embed fonts مشکل حل نشه اصلا مشکل فونت نیست و مسئله چیز دیگه ایه. سیو کردن با فرمت doc رو هم تست کردید؟نقل قول:
به نظر بخاطر پلاگین ها یا افزونه هایی هست که شما نصب کردید. نرم افزارهایی مثل بابیلون و Nitro PDF و ... افزونه هایی رو به ورد اضافه میکنن که میونه مشکل ساز باشه. برای منم پیش اومده بود که با غیر فعال کردن همشون درست شد. امیدوارم برای شما هم درست بشه.نقل قول:
وارد Option ورد بشید و از گزینه های سمت راست Add-ins رو انتخاب کنید.
اون پائین manage رو بذارید روی com add-ins و go رو بزنید ... تو پنجره ای که میاد تیک هارو بردارید (بجز اونهایی که فکر میکنید مشکل ساز نیستن و میشناسین) و دوباره تست کنید ببینید فایلتون باز میشه یا نه.
با فرمت doc را باید امتحان کنم یعنی ویرایش بزنم بزارم روی doc
نقل قول:
متشکر از راهنماییتون اما گفتم که این روش رو امتحان کردم ، راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه ؟؟؟
بله ... انتهای پستتون رو درست نخوندم ... ببخشید...نقل قول:
آفیس رو کامل حذف کردید؟ بعد از حذف معمولی یکسری پوشه هایی باقی میمونن اونهارو باید دستی حذف کنید + یکسری کلیدهای ریجستری ویندوز... اصطلاحا فول کلین بشه ... فکر کنم نرم افزارهایی هم برای کامل پاک کردن آفیس هست.
خواهش می کنم ، اره پاک کردم اما دستی چیزیو پاک نکردم ، و تغییری نکرد ، حالا بازم با Revo یه بار دیگه پاکش می کنم ببینم چی میشه
اخه می دونید مشکلی که هست رو سه تا سیستم مختلف باز کردم و نتایج دقیقا مشابه بود ...
یعنی فایل بد سیو شده...تا فایل رو نبندم مشکلی پیش نمیادا اما به محض اینکه مجدد بازش کنم خراب میشه ، اما اونم فقط تو این پایان نامه ی که سنگینه یکم اینجوری شده ...بقیه فایلا مشکلی ندارن...
سلام، من كمي توي اينرتنت جستجو كردم.... و اينها راه حلهايي است كه توي پستها و سايتهاي مختلف براي مشكل مشابه شما گفته شده بودنقل قول:
آيا فايلتون توي campatibility mode باز ميشه؟
اگر اين طور باشه، قبل از اينكه فهرست مطالب رو درست كني، فايل رو save as كن به ورد 2013
البته من خودم اين رو امتحان نكردم اما اگر كليد alt رو نگهداري و ورد رو باز كني، يه جا ازت ميپرسه كه ميخواي ورد رو در حالت safe mode باز كني...؟
بله بزن ببين شايد بتوني ببيني كجاي كار ايراد داره كه فايل رو باز نميكنه
شايد هم ctrl رو نگهداري بره توي safe mode
فايل رو چطور باز ميكني؟ روي فايل مستقيم كليك ميكني تا ورد باز بشه؟
يه بار برعكسش رو هم امتحان كن.... ورد رو باز كن و بعد با open فايلت رو باز كن.....
اگر تازگي نرم افزاري در سيستم نصب كرده اي .... امتحان كن اگر uninstal كني درست ميشه يا نه....
== شخصا فكر ميكنم اين راه حل خيلي عجيبه ... چون فايل شما توي سيستمهاي ديگه هم باز نميشه ... بنابراين نميتونه با اين راه حل مشكل حل شه
يكي نوشته بود كه با داشتن چنين مشكلي.... كارت گرافيكي سيستم ش رو disable كرده و تونسته فايل رو باز كنه
اما يكي نوشته كه تونسته توي حالت safe mode فايلش رو باز كنه ....
اين مراحل رو طي كنيد:
Open in safe mode. 2. Go to File > Options
3. When options window opens go to add-ins
4. Click on add-ins and open it. (in add-ins you will see an active application sending info over bluetooth)
5. Click on the bluetooth and it will highlight
6. Look down in the drop-down menu to the right where it reads MANAGE. In the drop down
menu look for COM-add-ins
7. Click go
8. Another window will appear one will be uncheck by default and the other one (send to bluetooth will be checked)
9. Uncheck send to bluetooth
10. Click ok
10(b) You may want to check that bluetooth now is inactive.
11 Save everything and close word.
12. Reopen word... no problem...
منبع اين مطالب:
کد:https://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2013_release-word/word-2013-crashes-when-i-try-to-open-a-document-i/3ef17425-8fc4-4c6d-8949-136e3ff0cf55
عزیزان من الان پاورپوینتو با حجم 350مگ دانلود کردم ولی وقتی بازش میکنم همچین خطایی میده:system information is unable to open this .nfo file. the file might be corrupt or incompatible with this version of system information چیکار کنم؟خواهشا راهنماییم کنید میخوام تحقیق ارائی بدم
سلام
من یه متن طولانی دارم که میخوام یک حرف از یک کلمه این متن رو تغییر رنگ بدم بعد تمام کلمات مشابه هم همون حرفشون تغییر رنگ بده.
چه راه حلی داره؟ممنون از پاسخ سریعتون
حل مشکل فارسی نوشتن اعداد در ورد
- - - Updated - - -کد:https://karmandcontrol.com/%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF/
حل مشکل فارسی نوشتن اعداد در ورد
کد:https://karmandcontrol.com/%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF/
خیلی عالی بود !!!!
با سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید به چه نحوی می توان این علامت رو غیر فعال کرد
مطابق عکس زیر
سلامنقل قول:
برای غیر فعال شدن این علامت ؛ نمایش Paragraph marks را غیرفعال کنید.
در تب Home
در تنظیمات Word
با سلام
تو فونت هاتون مجموعه B رو نصب کنین
این مجموعه مشکلی نداره- - - Updated - - -نقل قول:
با سلام
این مجموعه مشکلی نداره- - - Updated - - -نقل قول:
با سلام
این مجموعه مشکلی نداره
سلام خدمت همه بچه ها
ببخشید میخواستم بدونم میشه از برگه ی زیر اسکن گرفت و 2 ستون اول رو عدد ها رو پاک کرد و عوض کرد؟؟
شما چه راهی پیشنهاد میکنید. جون کاربر جدیدم عکس رو نمیدنم چطوری باید بزارم:n28: