فقط میتونم بگم فوق العاده هستند.
حمید جان دفترچه کامپ منو ردیف کن اودم اونور بگیرم.
ای کاش حمید جان کراس اورر رو از نزدیک میذاشتید میخوام نوع چیدمانشو ببینم.
البته با اجازه آقای صبوری عزیز
فقط میتونم بگم فوق العاده هستند.
حمید جان دفترچه کامپ منو ردیف کن اودم اونور بگیرم.
ای کاش حمید جان کراس اورر رو از نزدیک میذاشتید میخوام نوع چیدمانشو ببینم.
البته با اجازه آقای صبوری عزیز
سلام
دوستان میخام برا ماشین یه پخش بخرم و تا 450ت هزینه کنم دوستان چی بگیرم راهنمایی کنید ماشینم پژو405
تصویری باشه چی خوبه
نباشه چی خوبه مارک اصلی
آقا حمید
برای دومین باره که شب خوابم نمیبره!!!
جمعه بعد من تهرانم نگو نه که ناراحت میشم!
یه بار برای کامپ های محمد رضا عزیز شب خوابم نبرد . x-ion ها!!!
یه بار هم امشب .
واقعا عالیه!:n19::n04::n03::n02:
دوستان ارزون ترین آمپلی که بتونه فقط یه جفت اسپیکر مث dls 960 یا 6994 رو درایو کنه چیه؟قیمت؟
همشون یه طرف اون آمپ یه طرف چشام داره در میاد:n04: آقا صبوری برا سیستمت یه اسفند دود کن مبارک باشه:n16:
این لینک مربوط به آمپ آقای صبوری هستن هر کس دوست داره در مورد آمپشون بدونه مراجعه کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ماشینی که این عروسکا میخواد روش سوار شه چیه؟ ال ممده؟
کامپا میخواد رو درب جلو بسته شه یا تاقچه عقب؟تیوترا چی عقب یا جلو؟
حمید آقا شیوه درست محل قرار گیریشونم بگین یه چی دیگه معلوماتمون اضافه شه ممنون:n16:
دوستان یه جفت باند خوب تا حد 220 یا 230 هزارتومان معرفی می کنید که آمپ خور هم باشه.
برای ماشین سمند ال ایکس می خوام نصب کنم. فعلا قصد وصل آمپ رو ندارم ولی بعدا شاید وصل کردم.
در این باره هم راهنمایی می کنید:
این کامپوننت ها صدای بیس خوبی دارن یا فقط برای صدا هستن و مثل باندهای خربزه ای شکل بیس زیادی نمیزنن؟
می خواستم اگه بشه پشت ماشین رو سوراخ نکنم و همین باندهای کامپوننت رو دوتا جلو و دو تا عقب جای همون باندهای فابریک سمند وصل کنم. این کامپوننت هارو میشه جای اونا گذاست؟ جا میشن؟ صداشون چطوره؟ از نظر بیس
و شفافیت؟ از نظر قیمت چطورین؟ با هون قیمت بالا که گفتم راهنمایی می کنید؟
كسي از دوستان HSK 163 هرتز (3WAY) داشته ؟ صداش چه جوري بوده ? راضي كننده هست ؟
مهم ترين مساله اينه كه با چه امپي درايو كرده (دو تا 150 وات ميخواد RMS ! همين MOSCONI كه غول مرحله آخر امپ هست هم 4 تا 120 وات ميده !! 150 وات از كجا بيارم آخه ؟ :n13: )
و چجوري تو ماشين نصب كرده ؟ تيوتر جلو ، ميدرنج درب جلو ، ووفر درب عقب يا طاقچه ؟ رو سمند ميخوام ببندمش كسي اگه داشته يا ديده راهنمايي كنه ...
داداش قضیه کامپ و کواک کاملا با هم فرق میکنه شما دنبال بیسی اصلا دور کامپو خط بکش کامپ وقتی باشه باید ساب هم باشه از کامپ نباید انتظار بیس داشت اینا کیفیتی حساستن داره شفافیت صدای بالا که کراس اور دارننقل قول:
اما اگه خواستی برا سمندت با 200 ت کامپ بزاری میتونی کنوود 702 بزاری البته جلو جا نمیشه به زور فکر کنم عقب بره
شما همون بیسو میخوای پس رو کواک نظر داشته باش
حتما نباید 120 بهش بدی که شما با mosconi 120 بدی بهتر جواب میگیری تا با مافکو یا مارشال و ساند 200 وات بدینقل قول:
ممنون از حمید و 3FX بخاطر راهنمایی هاشون :thumbsup:نقل قول:
ماهم حال نمی کنیم عزیز برادر، ولی واقعا با این شرایط دلار، خرج کردن واسه سیستم به من یکی که فشار می یاره
خدمت شما عرض کنم که هنوز آمپ نگرفتم، منتظر بودیم تصمیم رو خرید باند ok بشه، بعد متناسب با اون یه آمپ هم بگیرم. (سیستم رو هم میخوام بدوم ساب ببندم)
ولی با توجه به اینکه می خواستم کم هزینه کنم یه کم کارم سخت شد.آقا حمید هم گفت که با حدود 300 تومن فقط میتونم آمپ پایونیر بگیرم. حالا دارم میگردم ببینم غیر از برندهای معروف چیز بدربخوری پیدا میکنم یانه.
بچه ها اگه حوصله داشتین در مود این 2تا نظرتون رو بگید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
8405 از سری High Performance هست گرون تر و بهتر. به صورت بریج میتونی به 1073 یا co 609 ببندی
6405 هم ضعیفه و درد شما نمیخوره . اصلا ارزش هزینه نداره
شما یا همون 8405 رو بگیر یا 6500 پایونیر بگیر حدود 315 تومن 60 وات خروجی داره تو بریج 180 وات میده مثل 8405 که عالی میشه برای اسپیکر 1073
.
منم مثل دوست عزیزمون فقط 2 تا اسپیکر پیشنهاد میکنم : co609 حدود 500 تومن و dls 1073 حدود 450 تومن
نقل قول:
نوشته شده توسط كسي از دوستان [B
بنظر من تیوتر و جلو یا ستون وسط بذاری صدای جالبی به گوش می رسه. مخصوصا برای سرنشین های جلو. اما یکم هم بنظرم صلیقه ای هستش. من خودم تیوتر رو عقب گذاشته بودم (که تو چشم نباشه) تو اتاق هم صدا برای من راضی کننده بود.میدرنج رو درب جلو و ووفر رو طاقچه هم می تونه چیدمان خوب و یکنواختی باشه.
در مورد آمپ هم همونطور که اساتید همیشه میگن بستگی به مانی داره ، شما اگه مشکل ریالی نداری(مثل من :n02:) می تونی آمپ دلخواه رو تقریبا با هر قدرتی پیدا کنی
خوب دوستان کامپ که باید با ساب گرفت پس هیچ.
تا حد 220 یا 230 هزارتومان چه باند خوبی میشه واسه سمند ال ایکس گرفت که صدای خوب و بیس خوب در حد همین رنج قیمت داشته باشه؟ اگه امپ هم بخوره خیلی بهتره
علیک سلامنقل قول:
تقریا دیگه دارم مطمن میشم.
محمد جان هرتز چی ؟ اینم بنظرت ارزشش رو نداره؟
از دوستان کسی تجربشو داشته؟
در ضمن 1073 رو با گارانتی می فروشن؟ یا دیگه گارانتی دارش نیست؟ فیک هم داره تو بازار؟
نقل قول:
به توصیه دوستان کنوود
میتونی چندتا پست قدیمی تر رو هم یه نگاه بکنی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
KFC-M6932A
دوستان بلندگوی پایونییر 6974 قدرتش 500 وات و rms 80 هست و قیمتش 143 تومنه ولی 6965 قدرتش 400 وات و rms 40 هست و قیمتش 200 تومن. چرا این اختلاف قیمت با توان فرق می کنه؟ چرا 6965 گرون تره؟ به هر دو مدل آمپ می خوره؟ قابلیتش رو داره یا نه اینجوریه که می تونی وصل کنی!؟ چون بعضی باندها باید آمپ باشه تا صدای بهتری داشته باشن.
یه توضیح کوچیک در خصوص RMS میدین. بیشتر باشه بهتره یا کمتر/ چون در خصوص اهم تحقیق کرده بودم و متوجه شدم که هرچی اهم پایین تر باشه صدای بیس قوی تره. درسته؟
در خصوص RMS توضیح میدین؟
هرتز هم گزینه های مناسبی دارهنقل قول:
اینم طبق گفته های خودش 130 وات rms داره سری انرژی هست . اینم گزینه خیلی خوبیه ولی تو بیس فکر نکنم به DLS1073 برسه . مگنت هاشونو نگاه کنی مشخصه.
نقل قول:
بصورت ساده RMS یا root-mean-square
میزان قدرتی که یه درایو یا دیوایس مثل اسپیکر می تونه در شرایط نرمال با اون توان کار کنه. سایز voice coil یا سیم پیچی اسپیکر مهم ترین عامل تعیین کننده میزان RMS اون هاست
هر چی voic coil قوی تر باشه می تونه گرمای بیشتری رو تحمل و دفع کنه و بنابراین توان اینو داره که جریان بیشتری وارد اسپیکر بشه و قدرت بیشتری رو به نمایش بذاره
PMPO یا Peak Music Power Output
حداکثر میزان قدرتی که یه اسپیکر می تونه در یه بازه رمانی کوتاه بدون اینکه آسیب ببینه تحمل و هدایت کنه. اگر این بازه زمانی طولانی بشه باعث گرم شدن voice coil و در نهایت آسیب دیدن و سوختن اسپیکر میشه
نتیجه اینکه هر چی RMS بیشتر می شه ما انتظار قدرت بیشتری رو داریم.
یه مثال هم می زنم که کامل متوجه بشین
وقتی یه جفت اسپیکر داریم که مثلا
PMPO=400 باشه
RMS=100 باشه
شما باید به RMS اون دقت کنین. حتی در مورد آمپ هم باید آمپی رو انتخاب کنین که بتونه در نهایت 100 وات خروجی بده نه 400 وات.
اینم هم بگم دوستان بدونن بد نیست ، چون خودم هم تازه متوجه شدم که بطور کلی می شه به یک اسپیکر حداقل به میزان 30 در صد توان اسمی RMSش بهش ورودی داد. مثلا یک اسپیکر 100 وات حداقل نیاز به 30 وات قدرت داره که البته می تونه در بهترن شرایط تا 100 وات هم برسه. اما نکته مهم اینکه با قدرت پایین نباید از اسپیکر انتظار قدرت داشت (sound pressure leve or loudness) . وقتی می شه قدرت رو از اسپیکر انتظار داشت که توانی مناسب با توان اسپیکر رو بهش رسوند.
تعداد اسپیکر X سی درصد حداقل RMS اسپیکر = میزان قدرت مورد نیاز آمپامیدوارم مورداستفاده دوستان قرا گرفته باشه:12:
سلام عزیزن خسته نباشید
یک سیستم نیمه حرفه ای میخواستم تا سقف 600-700 تومن درایوری که دیدم مدل 6550 هست که در زیر لینک کردم آیا با این مقدار مدل بهتری میشه خریداری کرد ؟
چه سیستم صوتی هماهنگی با این درایو قابل نصب هست که هزینه کلی رو تا همون سقف نگه داره و کیفیت خوبی داشته باشه ؟
سلام دوستان عزیز
قصد بستن یک سیستم صوتی بر روی یک 405 دوگانه سوز را دارم،سوالم اینه که ایا با وجود کپسول CNG می توانم بر روی طاقچه ی عقب سیستم ببندم؟البته من قصد بستن ساب ووفر را ندارم و هدفم تنها بستن یک جفت باند بیضی با کیفیت اما با بیس قوی است که تفکیک صدای خوبی هم داشته باشه.تعریف صدای باند هرتز سری های انرژی HCX 690 را شنیده ام ایا اساتید این باند را توصیه می کنند؟مدل های مشابه دیگری را سراغ دارید؟
لطفآ در مورد مدل و قیمت دستگاه پخش،باند ها،امپیلی مناسب و سایر قطعات هم نظر بدهید.
قیمت سیستم بیشتر از 700-800 تومان نشود.
ممنون :n16:
صبح جمعه دوستان بخیر
بچه ها 8405 رو قیمت دارید؟
دوست عزیز این بلندگوها از پایونییر 6974 و 6965 بهتره؟ پایونییر بنظرم توان بالاتری داره؟نقل قول:
این بلندگو تو همه سیستم فروشی ها هستش؟
من این اسپیکرو با آمپلی روسیستم دارم،صداش واقعا خوبهنقل قول:
شفافیت صدا عالیه
توییتر و میدرنجش همونیه که روی dls 1073 معروف هست و کیه که وضوح صدای ۱۰۷۳ رو منکر بشه!
قطعا صداش از اسپیکرهایی که گفتید بهتره،از نظر من صداش از 6975 هم خیلی بهتره (یه جفت v2 تو خونه دارم ولی اینو خریدم و بستم)
با یه آمپ ۵۰،۶۰ واتی ببندیش خوب صدایی ازش در میاد
در ضمن اگه فقط پایونیر خواستی،یه جفت ۶۹۶۵ دارم واسه فروش در حد، ولی این اشتباه نکن
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
اسم این مدل چی هست؟ من یکم دارم گیج میزنم اخه. اسم بلندگوها DLS هست یا Sonic؟ تاحالا نشنیده بودم. اولین باره که به گوشم میخوره. همیشه اسم پایونییر و جی بی ال و کنوود بوده.نقل قول:
تو سیستم فروشی ها باید بگم چه مدلی می خوام؟
راستی حداکثر توانش چقدره؟ شاید فعلا آمپ وصل نکنم. بدون آمپ هم صدای خوبی داره؟ حداکثر آمپی که میخواد چنده؟
من خودم روی پراید یه پایونیر 6994 با آمپ کنوود M526 دارم که بخاطر تاقچه پراید هم کلا صدای خوبی ازش در میاد. قید ساب رو زدم. البته نصف صدا هم بخاطر ضبطم هست. مدل 5150 پایونییر که تنظیمات صدای خیلی خوبی داره.
اسم مدل dls 960نقل قول:
توان خروجی 80 watt rms داره،مثلا 6975 v2 توانش 90watt rms هست
اگه تهرانی برو توپخونه خودت باند بگیر بده نصاب ببنده
قیمت ۳ روز پیش توپخونه ۲۱۵ تومن
ضبط فروشا ۹۵ درصدشون نمیدونن اصن dls چی ،موقع نصب یارو به من میگفت اینا قلابین !!!:D فقط پایونییر:-D
اگه اون باند و آمپ داری میخوای اینو کنارش ببندی؟
من با آمپ سونی با فکر کنم ۴۰ وات خروجی بستم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
نه. کنار اونا نمی خوام ببندم. میخوام روی سمند ببندم. بخاطر تاقچه سمند و فضای داخلش، می خوام جوری باشه که صدای بیس و وضوح خوبی از یه باند داشته باشم. بیس در حد ساب نمیخوام(عقلانی نیست) ولی صدای خوبی داشته باشه. مثلا همین پایونییر 6994 روی پراید صدای خیلی خوبی داره(که البته بخاطر ضبط هم هست) ولی روی پژو 405 یکی از آشنایان که بستیم اصلا صدای بیس خوبی نداشت و مجبور شدیم کنارش یه ساب ببندیم. پس این باندهای DLS توی سمند از اون پایونییر بهتره؟ این روزا تو بازار ایران قضیه فقط سر اسمه. مثلا توی بازار کامپیوتر لنوو لپ تاپ های خیلی خوبی داره که بخاطر نام آشنا نبودنش خیلی ها سراغش نمیرن و فکرمیکنن که اره بدرد نمیخوره و این جوریه و اون جوری.نقل قول:
پس این باندها تو سمند صدای خوبی داره!؟ توی توپ خونه مغازه زیاد هست یا تک و توک باید دنبال مغازه باشم. آدرس دقیقتر میتونی بده یا اینکه سر راسته؟
پایونیر رو ول کن پایونیر فقط 6902 و 6975 اصلیش خوبه نه این مارک جدیدا که بازارو قبضه کردننقل قول:
اگه تهرانی میتونی تهیه کنی اگه نه با آقا حمید هماهنگ کن تهیه کن
اگه هم شهرستانی اسرار داری خودت تهیه کنی میتونی به باندای jbl هم فکر کنی
تو توان موثر فرقی نمیکنن همه 80 واتی هستی
سلام
اگه باند 40 واتی 4 اهم رو به خروجی 80 واتی 8 اهم وصل کنم باند رو میسوزونه؟
سلام دوستان من درخواست راهنمايي سريع از شما دارم چون احتمالاً فردا صبح بايد برم کالا رو تعويض کنم.
يک جفت باند 6964 از نمايندگي رسمي پايونير در شيراز خريدم که هنوز باز نشده و همين فروشنده 6965 هم داره (منظورم 6965V2 نيست) به من گفتند 6965 مدل 2013 همان 6964 هست و درست هم ميگويند چون سايت اصلي پايونير اين مدل رو 2013 زده و لينکش رو در زير آوردم.
اين نمايندگي 6964 و 6965 رو به يک قيمت ميداد. باند 6965 ظاهراً يک حالت کاغذي يا کنفي داره. به نظر شما کدوم بيس بهتري ميزنه؟ راستي هيچ کدوم آمپ نميخورند و طبق گفته سايت 6964 قدرتش 40وات و 6965 هم 60وات هست. براي من بيس مهم تر هست.
براي توصيح بگم در کل يک ضبط 2550 پايونير و يک جفت 6964 و يک جفت 1044 براي جلو گرفتم و قصد اضافه کردن هيچ ساب و آمپ در آينده نخواهم داشت.
:n16:
اساتید یه راهنمایی کنید ممنون میشم
سیستمم اینه
HERTZ HCX 690
AMP AUDISON SR4
2تام باند جلو HERTZ بستم مدلش یادم نیس
میخوام تقویت کنم سیستممو یه ساب ببندم یا هرچی که لازمه ...
میشه راهنمایی کنید مرسی
اساتید یه راهنمایی کنید ممنون میشم
سیستمم اینه
HERTZ HCX 690
AMP AUDISON SR4
2تام باند جلو HERTZ بستم مدلش یادم نیس
میخوام تقویت کنم سیستممو یه ساب ببندم یا هرچی که لازمه ...
میشه راهنمایی کنید مرسی
ماشین پراید صندوقدار
دوستان يادم رفت بگم که هم 6964 و هم 1044 که ديروز خرديم از شانس خوب ساخت ويتنام هستند و 6965 هاي بازار (منظورم 6965V2 نيست) چيني اند.نقل قول:
ضبط رو هم الان نگاه کردم پشت دستگاه رو ساخت تايلند هست... از دست چين قسر در رفتيم فکر کنم.
فکر کنم همين 6964 ويتنامي از 6965 چيني خيلي بهتر باشه.
از تعويض 6964 با 6965 منصرف شدم.
دوستان به نظرتون با کامپ JBL 607C به همراه ساب لوله ای JBL CS1214 در عقب ماشین (پراید و بعدا 206) میشه صدای خوبی ازش گرفت؟بیس خوبی میده؟
قیمت کامپ 280 و ساب 200
یه راهنمایی کنید چون میخوام از کسی بخرم
و اینکه این آپلی 4 کانال چطوره
قیمت 250
690 بیسش چطوره؟نقل قول:
منظورتون از تقویت چیه؟ صدای سنگین و قوی میخاید؟ یا صدای شفاف و واضح؟ میزان مبلغ تقویت رو هم بگید دوستان بهتر تر می تونن راهنمایی کنن
سلام دوستان
یک راهنمایی می خواستم
کسی در عقب 206 باند گذاشته ببینه خوب می شه یا نه؟باند گرد 13 سانتی نزدیک 100 تومن چی پیشنهاد می دین؟
الان من در جلو کامپ دارم طاقچه هم بیضی هست با امپ^ باند در عقب چجوری اضافه می شه؟
میخوام ساب اضافه کنم
690 صداش تیز نیس ...گرمه بیس خوبی داره من که باهاش حال میکنم:n02:
ساب میخوام ببندم که بیشتر حاشو ببرم
میزان بودجه حدوده 200 یه ذره بالا پایینم مشکلی نداره
میخوام ساب اضافه کنمنقل قول:
690 صداش تیز نیس ...گرمه بیس خوبی داره من که باهاش حال میکنم:n02:
ساب میخوام ببندم که بیشتر حاشو ببرم
میزان بودجه حدوده 200 یه ذره بالا پایینم مشکلی نداره
بنظرم 690 قویه، با آمپ قوی تر از چیزی که الان داری خیلی با قدرت تر جواب میگیری
ساب های پدر مادر دار (به قول بچه ها) معمولا بالای 200 - 250 وات هستند ، با توج به اینکه فقط یه کانال 190 وات داری که میتونی واسه ساب استفاده کنی، نمی دونم واقعا ساب راضی کننده هست یا نه
در مورد قیمت و مدل هم دوستان از من بیشتر اطلاعات دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پايونير و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوني گزينه هاي خوبين زير 100 هستند. :n18:نقل قول: