آقایون من یه چنتا از بازیهای psp رو میخوام حوصله ندارم برم دنبالشون بگردم
کسی هست از تهران که این بازیها رو به ما بفروشه یا تعویض کنه؟؟؟؟
آقایون من یه چنتا از بازیهای psp رو میخوام حوصله ندارم برم دنبالشون بگردم
کسی هست از تهران که این بازیها رو به ما بفروشه یا تعویض کنه؟؟؟؟
سلام
من داشتم تو خیابون می رفتم دیدم یه جا کافی نت و شرکت های دولتی زیاده گفتم شاید یه وایر لس تونستم پیدا کنم سرچ کردم ییهو این اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا
دو تا سوال
با این میشه کانکت شد؟
اگه میشه چجوری؟
اگه جواب بدید ممنون میشم:31:
سلام صادق جان.نقل قول:
بله برای استفاده از سرویس اسکایپ ابتدا باید یک اکانت برای خودت بسازی.
حالا این اکانت را از طریق هین برنامه ای که داخل psp هست میتونی بسازی هم از طریق ps
البته برای pc ابتدا باید بری داخل سایت skype و برنامه را دانلود و نصب کنی.بعد که برنامه نصب شد میتونی اکانت را بسازی.
کلا سرویس خیلی مفید و جالبی هست.
فقط حیف psp من میکروفن نداره و میکروفن اکسترنال هم جایی برای فروش پیدا نکردم :41::19:
سلامنقل قول:
برای اتصال به psp تاپیک جداگانه زدیم.لطفا سوال ها در این رابطه را در آنجا بپرسید که هم این تاپیک شلوغ نشه و هم اطلاعات طبقه بندی شوند و هم آن تاپیک پایین نره
[آموزش] روش های اتصال psp به اینترنت و انجام بازی ها به صورت آنلاین (پست اول حتما خوانده شود!!)
چون پسورد نداره میتونی کانکت بشی.آموزش هم در پست زیر هست.(البته اگر به اینترنت وصل باشه و شبکه وایرلس تنها نباشه)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=348558
آموزش ساخت کانکشن اینترنت در psp
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4190951&postcount=4
آره میشهنقل قول:
آموزش رو فکر کنم آقا علی گذاشته
ولی باید بری تو قسمت select network connection بعد اونجا سرچ کنی و ...
سلام دوست مننقل قول:
اگه بری پایتخت یا بازار رضا 100 تا از اینا پیدا میکنی که اکثرا یا پسورد داره که نمیشه وصل شی یا مثل اینی که پیدا کردی security none هست که احتمالش خیلی کمه بتونی وصل شی
میخوای امتحانش کنی ذخیرش کن بعد برو توی connection هات روش کلیک کن برو توش ببین میشه یا نه
سلام,من یک مشکل در3000 psp پیدا کردم,
رفتم بازی از pc به psp در قسمت(iso) ریختم,حالا هر کاری می کنم باز ها در psp نمی آیند:41::41:
مشکل کجاست؟؟؟باید چی کار بکنم؟؟؟ :11:باتشکر از پاسخ شما
ببخشید
باز ها:بازی ها
بابا کامل بگید بازی ها در psp چجوری نمیاد ارور میده یا اصلآ هیچ بازی ای تو psp دیده نمیشه برو تو system setting ببین توی system information جلوی system software چی نوشته ؟نقل قول:
نقل قول:
خوب ، حقیقت اینه که شرکت سونی هر کاری هم بکنه باز هم دستگاه هاش هک میشه و دلیلش هم از دست ندادن بازار کشور های جهان سومه که تعدادشون کم نیست و در کشور های نوسعه یافته هم کسی به اون صورت با کنسول بازی سر و کار نداره و یا اگر یه دستگاه بخرن حالا حالا ها دارنش برای همین شرکت سونی هر چند وقت یک بار خودش روش هک کردن دستگاه هاش رو لو میده ، در مورد PSP و ps3 و سایر کنسول هایی که فرم ور هاشون قابلیت آپدیت دارند میشه هکشون کرد ، حتی میشه امضای دیجیتالی شرکت سونی رو جعل کرد و برای آپدیت کردن دایمی دیگه نه نیازی به چیکن هست و نه نیازی به پاندورا و سیستم فرق فرور هک شده رو از اورجینال تشخیص نمیده ولی از اونجایی که جرم این کار خیلی سنگینه و بیشتر هکر های این فرمور ها توی کشورهایی هستند که کپی رایت رعایت میشه از این کارها نمیکنند .
سلام به دوستان
ببخشيد يه سوال داشتم : من وقتي با psp يم آهنگ گوش ميدم بعضي جاهاي آهنگ وايميسه بعد رو صفحه مينويسه buffering ... و ادامه ي آهنگ رو ميخونه . اشكال كجا هست ؟براي چي اينجوري ميشه ؟
اولا چرا فونتت رو اینقدر بزرگ کردی؟نقل قول:
دوما اگه کلمه ای اشتباه نوشتی پستت رو ویرایش کن چرا پست جدید میزنی.
سوما برو تو پوشه psp اگه پوشه ی GAME بود که هیچی اگه نبود پوشه ی GAME بزن و بعد برو توش یک تکست بساز.
مشکلی بود بیا در خدمتم.
احتمال زیاد مشکل از اهنگای شماست یا بد کپی ششده یا ...نقل قول:
سلام به دوستان
ببخشيد يه سوال داشتم : من وقتي با psp يم آهنگ گوش ميدم بعضي جاهاي آهنگ وايميسه بعد رو صفحه مينويسه buffering ... و ادامه ي آهنگ رو ميخونه . اشكال كجا هست ؟براي چي اينجوري ميشه ؟
شما پاک کن از اول کپیشون کن ببین چی میشه؟
دوستان لطف کنن قیمت دقیق 3000 و 2000 رو بگن (کپی خور شده) (تهران)
و این که قضیه این 3000 که می گفتن هک میشه ولی هر بار که خاموش کنی می پره باید یه کارای بکنی (چون چند وقتی تاپیک را دنبال نکردم از اتفاقاتی که افتاده خبر ندارم )
خلاصه شرمنده
دوستان من تو اولین race مرحله ی super street بازیه need for speed shift همونی که اسم event ش react qualifier هست موندم.
اگه میشه یک سیو بدید که این مرحله رو رد کرده باشه.
اگه هم ندارید یک کسی پیدا بشه که من این سیو رو بگذارم برام ردش کنه!
از همتون ممنون.
بازیش چطوره....گرافیکش خوبهنقل قول:
می ارزه دانلود کنی
راستی مجتبی جان ساکن تهرانی؟
فکر میکنم 180 باشهنقل قول:
قیمت 2000 با 3000 خیلی تفاوت نداره
تمام مدل های 3000 و پی اس پی های 2000 با مادر بورد جدید اگر به طور کامل خاموش بشه یا باتریش در بیاد از حالت کپی خور در میاد.
این هک کردن هم یه مقدار اسمش سخت هست خودش خیلی سخت نیست:27:
توی 2 دقیقه میشه دوباره کپی خورش(هک)کرد.
البته من زیر یک دقیقه هم رکورد زدم:31:
نقل قول:
اکثر این سیگنالها مال دیشهای Point-to-Point هستن که از IEEE 802.11 استفاده میکنن که با PSP قابل ردیابیه اما چون فاصله ی PSP و مدولاتور دیش زیاده اکثراً PSP نمیتونه کانکت بشه...
نقل قول:
من فکر میکنم اشکال از RAM تون باشه...اگه آبی باشه و آهنگ حجیم باشه ( 10مگ به بالا) احتمالاً حرف من درسته( قهوه ای = Highspeed )
منظورت از این حرف چیه؟نقل قول:
مگه الان که ما فریمویر هک شده داریم نمی تونیم آپدیت کنیم؟
اگه سیگنال 100 در صد بشه میتونه کانکت شهنقل قول:
سلام یه سوال تاپیکی واسه نصب بازی های سگا رو psp دارین choory نه ببخشید علی آقا دارین ؟
دلم یاد ایام کرده بعد یه مورتال کمبت بود خیلی حال می داد نمی دونم مورتال چن بود کسی لینکی واسه دانلودش داره اگه بزاره که خیلی حال داده
میگم چه حالی می ده بازیای ps 1 رو اجرا می کنه تا حالا نریخته بودم توpsp می خوام بازی سگارم مخصوصا این مورتالو توش بازی کنم راستی علی جان اون psp بریک رو به لطف پست خوبت درست کردم مثل آب خوردن
یه سوال دیگه واسه اینکه گفتی تمام سوالاتم رو تو یه پست بپرسم ! این فریوم ور جدیده واقعا فلش پلیر داره (bow) این جوری که خیلی حال می ده تو اینترنت راستی سوالم این بود که واسه نصبش باید به اینترنت کانکت شد می گم به فریمورهکش گیر نده دوباره bow شه ؟
راستی این فریم ور جدیده خودش باطری پاندورا درست می کنه نورمالش می کنه اصلا خیلی حال داد .
حتما اون flash player رو زود جواب بده تا کار دست خودم ندادم .
منتظرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[][
بد نیست.برای سرگرمی خوبه.ولی یکم خسته کننده میشه.نقل قول:
نه اصفهان هستم.
بازم سلام من سگارم آوردم روPSP ,ولی بازی مورتالی که می خوام نبود البته مورتال 3 رو گرفتم زو PSPبازیم کردم ولی تعداد کارامتراش کمه منی دونم دوستان یلدشون هست یه کاراکتر بود بهش میگفتن 4دست در کل این بازی که من گرفتم نصف کارامتراش نیست کسی اگه می تونه کمکم کنه از محمد DJ هم ممنونم :-)
اگه اینطوره حتماً فاصله ی شما باید کمتر از 20 متر تا Access Point باشه...در هر صورت به جای ما هم ازش کمال سوء استفاده رو ببرین تا هوا سرد نشده...نقل قول:
یه سری هم به لینک پایین بزنین.نموم اطلاعات مربوط به 802.11b یا همون Wi-Fi مورد استفاده ی PSP توش اومده
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/802.11
همچنان دارم به جستجو ادمه میدم تا منبعش رو پیدا کنم( بیکاریم دیگه ):31: یه جا تا 82 در صد رسیدنقل قول:
بین Mortal Kombat 3 و Ultimate Mortal Kombat 3 خیلی فرق هست ، شما کدومشو دانلود کردید ؟نقل قول:
نسخه Ultimate شیوا یا همون 4 دست رو نداره و به جاش Motarro داره که نصفش اسبه نصفش آدم .
یک بار با هم بحث کردیم و اخر هم به نتیجه ای نرسیدیم.نقل قول:
اما واقعا نمیدونم شما چرا میگی شرکت ها خودشون باعث کپی خور شدن کنسول هاشون میشود؟
شرکتی مثل سونی که داره از روش های مختلفی (عوض کردن مادربورد-ارایه فریمور های جدید-بن کردن فریمور های قبلی در psn و...) داره تلاش میکنه که این Psp کپی خور نشه و ملت بازی ارجینال تهیه کنند.
این جمله هم که گقتی هر چی میخونم اصلا نمیفهمم.
شما میدونی کار ChickHEN و باطری پاندورا چی هست؟نقل قول:
حتی میشه امضای دیجیتالی شرکت سونی رو جعل کرد و برای آپدیت کردن دایمی دیگه نه نیازی به چیکن هست و نه نیازی به پاندورا و سیستم فرق فرور هک شده رو از اورجینال تشخیص نمیده ولی از اونجایی که جرم این کار خیلی سنگینه و بیشتر هکر های این فرمور ها توی کشورهایی هستند که کپی رایت رعایت میشه از این کارها نمیکنند
کار chickhen و پاندورا اصلا آپیدت کردن نیست
همین الان هم به راحتی میتونی فریمور های هک شده را به فریمور Official سونی آپدیت کنی.
chickhen فقط باعث میشه که بتوان Homebrew را اجرا کرد و cfwe هم که یک Homebrew هست cfw را شبیه سازی میکنه که دستگاه بازی های iso را اجرا کنه.
باطری پاندورا هم باعث میشه که شما بتونی محتوای فلش 0 را دستکاری کنی و cfw را داخل فلش 0 کپی کنی.
بیشتر هکر ها هم در کشور هایی هستن که کپی رایت رعایت نمیشه برای همین به راحتی به کار خود ادامه میدهند.
مثلا شما فکر کردی دارک آلکس که همه میشناسند را سونی نمیتونه پیدا کنه و ازش شکایت کنه؟
به راحتی از روی ip میتوانند طرف را پیدا و از دستش شکایت کنند.(البته در صورتی که طرف داخل کشوری باشه که کپی رایت را رعایت کنه)جالبه بدونی تمرکز همه شرکت ها روی بازار آمریکا-اروپا و ژاپن هست.نقل قول:
دلیلش هم از دست ندادن بازار کشور های جهان سومه که تعدادشون کم نیست و در کشور های نوسعه یافته هم کسی به اون صورت با کنسول بازی سر و کار نداره و یا اگر یه دستگاه بخرن حالا حالا ها دارنش
این این حرفی هم که قرمز کردم خیلی جالبه
میشه از این حرف شما برداشت کرد که کشور توسعه یافته کاری به کنسول نداره (در صورتی که برعکس هست چون افراد یک کشور توسعه بافته از نظر مالی تامین تر از یک کشور جهان سومی هستند) و خیلی بیشتر از کشور های جهان سوم مواظب وسایل خود هستن.چون به گفته شما وقتی یک دستگاه میخرن حالا حالا ها دارنش و مواظب هستن خراب نشه :13:
حقیقت اینه که بازار کشور های جهان سوم سود دهی بسیار بیشتری داره برای شرکت هایی مثل سونی .نقل قول:
یک بار با هم بحث کردیم و اخر هم به نتیجه ای نرسیدیم.
اما واقعا نمیدونم شما چرا میگی شرکت ها خودشون باعث کپی خور شدن کنسول هاشون میشود؟
شرکتی مثل سونی که داره از روش های مختلفی (عوض کردن مادربورد-ارایه فریمور های جدید-بن کردن فریمور های قبلی در psn و...) داره تلاش میکنه که این Psp کپی خور نشه و ملت بازی ارجینال تهیه کنند.
خیر اینطوری نیست ، دارک الکس در اسپامیا زندگی میکنه و خود من ازش یک دستگاه PSP با امضای خودش خریدم .نقل قول:
این جکله هم که گقتی هر چی میخونم اصلا نمیفهمم.
شما میدونی کار ChickHEN و باطری پاندورا چی هست؟
کار chickhen و پاندورا اصلا آپیدت کردن نیست
همین الان هم به راحتی میتونی فریمور های هک شده را به فریمور Official سونی آپدیت کنی.
chickhen فقط باعث میشه که بتوان Homebrew را اجرا کرد و cfwe هم که یک Homebrew هست cfw را شبیه سازی میکنه که دستگاه بازی های iso را اجرا کنه.
باطری پاندورا هم باعث میشه که شما بتونی محتوای فلش 0 را دستکاری کنی و cfw را داخل فلش 0 کپی کنی.
بیشتر هکر ها هم در کشور هایی هستن که کپی رایت رعایت نمیشه برای همین به راحتی به کار خود ادامه میدهند.
مثلا شما فکر کردی دارک آلکس که همه میشناسند را سونی نمیتونه پیدا کنه و ازش شکایت کنه؟
به راحتی از روی ip میتوانند طرف را پیدا و از دستش شکایت کنند.(البته در صورتی که طرف داخل کشوری باشه که کپی رایت را رعایت کنه)
در مورد فرم ور ها هم شما میدونید چرا به راحتی میشه فرم ور های آفیشال رو بدون نیاز به پاندورا و این جنگولک بازی ها آپدیت کرد ؟
تمام داستان بر سر یک امضای الکترونیکی هست( Digital Sign ) که در نرم افزار های مختلف نویسنده برنامه قرار میده ، و سیستم هایی که قراره که اون نرم افزار رو قبول کنند از روی اون امضا میفهمند که نرم افزار اورجینال هست یا خیر . درست به مانند همین رو در باره درایور ها در سیستم های عامل داریم که حتما شما در هنگام نصب یک درایو خاص به این پیغام که این درایور تایید شده مایکروسافت نیست آیا ادامه بدهم یا خیر مواجه شدید .
فرمور قبلی از روی همین امضا هست که متوجه میشه آیا فرم وری که قراره نصب بشه اورجیناله یا نه ، برای کسی که میتونه این فرمور رو دیکد کنه و تغییرات دلخواه رو درش بده پیدا کردن امضای شرکت سونی کاری نداره و اگر مثلا m33 یا Gen در فرموری که اریه میدن از اون امضا استفاده کنند سیستم اون رو با فرمور اورجینال اشتباه میگیره و آپدیت میکنه ولی از اونجایی که جعل امضای دیجیتالی شرکت ها جرمی برابر آدم دزدی داره کسی این کار رو نمیکنه مگر اینکه در یک کشوری مثل ایران باشه که قوانین کپی رایت اصلا رعایت نمیشه که ما در ایران همچین کسی نداریم . هک کردن یک کنسول بازی هم جرم محسوب نمیشه ، بلکه استفاده تجاری از اون به طوری که به شرکت تولید کننده خسارت بزنه جرم محسوب میشه و از آنجایی که هک کندگان این سیستم ها استفاده تجاری نمیکنند و نمیتونند که بکنند جرمی را انجام نداده اند .
خیر این طوری نیست ، شرکت های فروش بازی های کامپیوتری و فروش کنسول در اروپا یکی پس از دیگری در حال ورشکست شدن هستند آخریش که من خبر دارم یک شرکت وابسته به Gamestop بود که من پریروزی رفتم ازش بازی بخرم دیدم زده این شرکت برای همیشه تعطیل شده و تمام شعباتش جمع شده برای همین رفتم توی Saturn گرون فروشی محض و خرید کردم .نقل قول:
جالبه بدونی تمرکز همه شرکت ها روی بازار آمریکا-اروپا و ژاپن هست.
در کشور های توسعه یافته مردم کنسول رو میخرند و یک دونه بازی هم میگیرند بعدش بازی و کنسول با هم فراموش میشوند و معمولا یک هفته بعد در فلومارک (بازر مکاره یا همون دست دوم فروشی های هفتگی) دستگاه رو میفروشند به کسانی که از کشور های جهان سوم اومدند و اگر نفروشند میره توی انباری که میشه همون داستان حالا حالا ها دارند ، سود شرکت های بازی سازی در اینجا از فروش بازی نیست بر خلاف تصور شما ، از فروش عروسک های بازی هاست و فرشگاه هایی وجود دارند که اسباب بازی هاشونو میفروشند و یک داستانی داره برای خودش و بازارش هم خیلی خیلی خیلی خیلی داغه . اگر علاقه داشتید میرم توی یه دونه از این فروشگاه ها و براتون کلی عکس میگیرم که ببینید .نقل قول:
این این حرفی هم که قرمز کردم خیلی جالبه
میشه از این حرف شما برداشت کرد که کشور توسعه یافته کاری به کنسول نداره (در صورتی که برعکس هست چون افراد یک کشور توسعه بافته از نظر مالی تامین تر از یک کشور جهان سومی هستند) و خیلی بیشتر از کشور های جهان سوم مواظب وسایل خود هستن.چون به گفته شما وقتی یک دستگاه میخرن حالا حالا ها دارنش و مواظب هستن خراب نشه :13:
دلیل اینکه کنسول در اینجا زیاد طرفدار نداره به خاطر اینه که از کم سن ترین کسی که میتونه بازی کنه تا مسن ترینش وقت سر خاراندان ندارند چه برسه به بازی کردن و تفریحات از انواع مختلف مثل DOM (شهر بازی سیار) به قدری زیاده که آخر هفته ها کسی به مخیلش هم نمیرسه که بره بشینه پای کنسول بازی کنه .
برای نمونه الان اینجا PS3 Slim رو نیومده حراج زدن 250 یورو ، دستگاهی قیمتش 299 یورو هستش .یعنی 49 یورو زیر قیمت و جالبتر اینجاست که باهاش یه بازی و یک دسته بیسیم مجانی هم میدهند ، پارسالی هم حراج کرده بود 400 یورو میدادی یه PSP و PS3 و دو تا دسته و یکی بازی برای هر بازیت میگرفتی که اگر اینها رو تک تک میخریدی قیمتش میشد نزدیک 700 یورو . که من خودم خریدم PSP شو برداشتم که اگر یادتون باشه اون موقع 3000 هک نمیشد جدا جدا فروختمشون به خارجی هایی که تازه اومدن کلی هم سود کردم رفتم یه 1000 خریدم .
هنوز سر حرف خودت هستیانقل قول:
رمور قبلی از روی همین امضا هست که متوجه میشه آیا فرم وری که قراره نصب بشه اورجیناله یا نه ، برای کسی که میتونه این فرمور رو دیکد کنه و تغییرات دلخواه رو درش بده پیدا کردن امضای شرکت سونی کاری نداره و اگر مثلا m33 یا Gen در فرموری که اریه میدن از اون امضا استفاده کنند سیستم اون رو با فرمور اورجینال اشتباه میگیره و آپدیت میکنه
کی گفته من که فریمویر 5.03 یا 5.50 یا 5.00 کپی خور شده یعنی با پسوند m33 یا gen دارم نمی تونم آپدیت کنم؟
من که می گم می شه چون خودم به سرور سونی وصل شدم و پیغام برای آپدیت فریمویر داد و فقط مونده بود دانلودش که خودم اجازه ندادم
نه عزیزم ، کسی نگفته شما نمیتونی به آفیشال آپدیت کنی ، فکر کنم بد فهمی شده .نقل قول:
اگر شما یک فرمور داشته باشی که فاقد امضا باشه نمیتونی روی فرمور آفیشال آپدیتش کنی چرا که فرم ور آفیشال به امضا نگاه میکنه ، یعنی شما الان یک PSP کپی نخور شده داری دلیل اینکه نمیتونی بدون پاندورا و بوت کردن سیستم روی سرویس مد هکش کنی اینه که فرمور هک شده فاقد امضای دیجیتالی هست ولی بر عکس چونکه فرمور آفیشال امضای الکترونیکی رو داره به راحتی آپدیت میشه چه روی کپی خور شده که امضا رو نادیده میگیره و چه روی کپی خور نشده که روی این امضا کلید میکنه .
مثلا خود من هر برنامه ای که مینویسم امضای مخصوص به خودم رو دارم و میندازم پاش و از این طریق برنامه من میتونه آپدیت هایی که خودم براش نوشتم رو از اونهایی که دیگران نوشتند تشخیص بده .
یعنی شما میگی اگه امضا جعل بشه ما می تونیم فریمویر هک شده رو روی فریمویر اورجینال بریزم و خیلی راحت استفاده کنیم؟نقل قول:
ما که به همن جوریش هم راضی هستیم :31:
فقط هکش بشه
درسته ، دقیقا همین طوره . ولی کسی جرات نداره این کار رو بکنه ، شاید برادران روس یه کاری بکنند .نقل قول:
از این روس ها که چیزی بعید نیستنقل قول:
ولی تو ایران چنین کارایی جرات نمی خواد چون اینجا هر کاری(سایت ا.ن رو هک کردن یه شکایت هم نکردن) بکنی کاریت ندارن
منم که گفتم یه کشوری میخواد مثل ایران ، آدمش توی ایران نیست مگر اینکه دارک الکس بیاد پناهنده ایران بشه :Dنقل قول:
فرم ور 6 هم اومد :
میگم بچه ها کسی میدونه تم درست و حسابی برای 5.50 Gen چیچی هست ؟ اصلا خود سونی تم میسازه یانه ؟کد:http://www.us.playstation.com/PSP
من تم میخوام که مثل خود تم های اورجینال بک گراندش جینگیلی مستون باشه موجی باشه و اینا ، فکر کنم تم فلش باید گیر بیارم ، اگر برای این GEN آخری بلدید بهم معرفی کنید ممنون . مال من Gen 5.50 B هستش .
و یه چیز دیگه چرا من نمیتونم GI GOE رو بازی کنم ؟ کسی دانلود کرده ببینه میتونه بایزی کنه یا نه ؟
Sonixax عزیز اگه اینطور بود بطور مثال میگم PSP Go رو از 01 October اول میاوردن تو کشورهایی مثل ایران - سودان - گینه ی استوایی - جزایر آندامان و نیکوبار و ... نه توی اروپا و آمریکای شمالی (یا حداقل تو همه جا تو یه بازه ی زمانی مشخص میومد)نقل قول:
ممکنه توجیه شما برای این حرف من این باشه که فکر کنین که این خودش یه دلیله که اول مردم اروپا و آمریکای شمالی برای خرید تشویق بشن (مردمی که بقول شما وقت سر خواروندن ندارن)
اما من میگم اگه بازار گشورهای جهان سوم پررونق تره سونی اول میومد تو ایران (که PSP خیلی پرطرفداره) بار خودشو می بست و به اندازه ی فروش 1 سال نفت ایران PSP میفروخت...
من یه محموعه theme برای خودم Download کرده بودم...بد نبود خوب هم نبود ... باید خودتون یه نگاهی بهش بندازین.نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/94220287/ultimate_psp_theme_pack_by_BLOODdemon.part1.rar
کد:http://rapidshare.com/files/94228858/ultimate_psp_theme_pack_by_BLOODdemon.part2.rar
کد:http://rapidshare.com/files/94224387/ultimate_psp_theme_pack_by_BLOODdemon.part3.rar
يه سري بازي جديدا فريم ور 5.55 مي خوان و طبق گفته شما سوني يادش رفته روش هك كردن اينا رو بهمون ياد بده واسه همين نمي شه بازي كرد !!!!نقل قول:
و یه چیز دیگه چرا من نمیتونم GI GOE رو بازی کنم ؟ کسی دانلود کرده ببینه میتونه بایزی کنه یا نه ؟
فریمور 6 که 4-5 روزی هست اومده.نقل قول:
بازی GI GOE و بازی های جدیدتر همه گی به فریمور 5.55 به بالا احتیاج دارند و فعلا نمیشه بازی کرد.چون هنوز این فریمور ها هک نشده اند.(این هم یکی از راه هایی بود که سونی داره تلاش میکنه کسی بازی کپی اجرا نکنه و مجبور باشه بازی اصل تهیه کنه)
دیگه نمیخوام این بخث را ادامه بدم چون نه من میتونم حرف شما را قبول کنم و نه شما حرف من را.
پس بهتره همینجا تمام بشه.چون قبلا هم دقیقا در هیمن رابطه باهم بحث و تبادل نظر کردیم به جایی نرسید.
شما میگی خود شرکت ها روش های هک کردن کنسول ها را لو میدهند و من میگم کاملا اشتبا هست.حالا خودم مخاطب میفهمه کدام نظریه درست هست.
راستی از دو مورد زیر حتما حتما یک عکس بزار چون برای خودم خیلی جالب هست مطمئنا برای بقیه دوستان هم جالبه :27:
نقل قول:
خود من ازش یک دستگاه PSP با امضای خودش خریدم .
وقتی حراجی به این شکل باشه مطمئنا خیلی تبلیغات میشه و یک عکس از این تبلیغات که نشان دهنده قیمت 250 یورویی ps3 slim همراه با دسته بیسیم اضافه و یک بازی مجانی باشه میتونه گفته شما را تایید کنه در غیر این صورت این حرف شما هیچ ارزشی نخواهد داشت.نقل قول:
برای نمونه الان اینجا PS3 Slim رو نیومده حراج زدن 250 یورو ، دستگاهی قیمتش 299 یورو هستش .یعنی 49 یورو زیر قیمت و جالبتر اینجاست که باهاش یه بازی و یک دسته بیسیم مجانی هم میدهند ،
موفق باشید.
کسی نبود؟!!نقل قول:
نقل قول:
من ئخقفشم نخئذشف 3 رو گرفتم اگه Ultimate Mortal Kombat 3 رو پیشنهاد می کنید دانلود کنم اگه لینک بدین عالیه
اما بازم میگم تا اونجا که یادم Mortal Kombat 3 که بازی میکردم کاراکتراش بیشتر بود
کسی اطلاعی نداره !
بهآرشیو ذهنتون یه سری بزنید صواب داره:10:
پیر شدم یادم می ره سوالاتم بعد از پست دادنم یادم میاد
قضیه flash player واسه pspکه گفتم 5.5 داره اگه به اینترنت وصل شم بگیرمش چون هک شده هست فریم ور مشکلی ایجاد نمی کنه واقعا کسی با این فلش پلیر کار نداره که هیچی در موردش نگذاشتن این نعمتی بس گران قدر واسه این کنسول می باشد قدر بدانید
می دونین چه قابلیتایی تو وب گردی به psp می دهد (چی میگما )
آقایان &لیدیز اگه کسی اطلاع دقیق داره کمک کنه :[][