فاکتوری که موقع ثبت نام روی صفحه کامپیوتر میاد.اگر پیرینت گرفته باشینقل قول:
Printable View
فاکتوری که موقع ثبت نام روی صفحه کامپیوتر میاد.اگر پیرینت گرفته باشینقل قول:
دارمش و پرینت هم گرفتم اما هیچ جا اثری از مدل مودم ندیدم. شما میتونید عکس فاکتور خودتون رو بذارید؟ (البته اطلاعات مهم رو مخدوش کنید)نقل قول:
البته باید از سایت ایرانسل خرید کرده باشی نه یلو یا600
قسمت شرح کالا 1 مودم و مدل شو نوشته 2 بسته 15 گیگ 3ماهه
اینم شرکت اصلی و سازنده مودم 5142
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم سایت اصلی و سازنده مودم 5142 ایرانسل
B42_43 LTE CPE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط جلو یکی از پنجره ها اونم تو یه جای خاصی انتن داره سه تا انتن . بقیه جاها به زود انتن میده . من سمت کوروش هستم. ستارینقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
چون سیم کارت معمولی هم از باند و فرکانس تی دی ال تی ای استفاده میکنهنقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
سلام و عرض ادب به همگی عزیزان .
دوستان بنده چند روزی هست که مودم b5142 به دستم رسیده و خداروشکر ، هم سیمکارتش فعال شده و هم بسته ش و از این بابت ها مشکلی نیست .
مشکل بنده اینه که مودمم با پی سی خودم اصلا وصل نمیشه ، ولی با یک پی سی دیگه که ویندوز 7 داره و قطعاتش بالاتره وصل میشه و به راحتی میشه ازش استفاده کرد .
سیستم خودم قدیمیه و ویندوزشم ایکس پی هست ، البته قبل تعویض وایمکس با فورجی ثابت ، با اپراتور ایرانسل که صحبت کرده بودم ، طرف میگفت کارکرد این مودم ها ، اصلا ارتباطی با قطعات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم شما نداره و سخت افزار مختص به خودشون رو دارن ، واسه همینم من گفتم پس مشکلی نداره و درخواست تعویض دادم .
تا روز قبل از تحویل مودم ، به راحتی داشتم با وایمکس کار میکردم ولی این مودم نمیدونم چرا اینجوری میکنه .
وقتی میخوام مودم رو کانکت کنم :
اول ، استاتوس کانکت اینجوری میشه :
کد:s9.picofile.com/file/8295558968/shot_1.PNG
حدود یکی الی دو دقیقه همینجوریه تا اینکه بعدش استاتوس به شکل زیر تغییر میکنه :
کد:s9.picofile.com/file/8295558976/Shot_2.PNG
و بعدش همینجوری میمونه ، ( یکبار حدود نیم ساعت همینجوری موند ) و در آخر هم کانکت شد ولی هیچ سایت و ... رو باز نمیکرد و فقط لودر مرورگر میچرخید ، حتی 192.168.1.1 رو هم باز نمیکرد ، تا اینکه یکبار مودم رو ریست کردم و دیدم وصل شد و سایتها رو باز میکرد و 192.168.1.1 رو هم باز میکرد ، ولی به محض اینکه ، دوباره اتصال رو قطع کردم و مجدد وصل کردم ، دوباره مثه قبل شد .
دوستان خواهشا راهنمایی کنید ، خیلی این چند روزه اعصابمو داغون کرده .
سلام خسته نباشید
مودم b5142 ایرانسل فقط با سیم کارت ایرانسل کار میکنه یا سیم کارت اپراتور دیگه ای رو اسپورت میکنه؟؟