اینکه گفته سیستمشون پایداره واقعا خنده داره:n08:
یعنی زمانی نیست که پکت لاست نباشه یا قط و وصل نشه
پینگ هم که نگم بهتره
:n27:
Printable View
اینکه گفته سیستمشون پایداره واقعا خنده داره:n08:
یعنی زمانی نیست که پکت لاست نباشه یا قط و وصل نشه
پینگ هم که نگم بهتره
:n27:
منم دقیق همین مشکل رو دارم هرچی هم میگم کاربر برای چی اضافه میگیرید که اینجوری بشه وضعیت میگن نه ما کاربر اضافه نکردیم تو مرکز مخابراتی شما. کلا آشغال تر از این وضعیت نمیشه دیگه.نقل قول:
بدبختی تو مرکز مخابراتی من همه شرکت ها پورت هاشون پر هست تخلیه کنم دیگه نمیتونم اینترنت بگیرم کلا.
خیلی بیراه هم نگفته. برای اضافه شدن کاربر جدید، ISP یا باید پورت جدید از شرکت زیرساخت گرفته باشه یا باید مشترک قبلیش تخلیه کرده باشه تا پورت آزاد بشه و بتونه به کاربر جدید تخصیص بده. الآن مدتهاست که زیرساخت، به شرکتهای ISP پورت جدید تحویل نداده. همین که خودتم میگی پورت خالی ندارن شرکتها تو مرکز مخابراتی شما، یعنی پورت جدیدی وجود نداره. یعنی تعداد کل کاربرا تو مرکز مخابراتی شما تقریبن ثابته. فقط جایگزین هم میشن. درست مثل وضعیت مرکز مخابراتی ما. اما مشکل شما اینه که حتمن تو مرکز مخابراتی شما پارسآنلاین به قدر کفایت پهنای باند داخل و بینالمللی نداره که باعث شده ساعتهایی که رو به شلوغی میره مشکل به وجود بیاد. برای من هم الآن جوری شده که عصرها و شبها کیفیت اینترنت و وبگردی میآد پایین.نقل قول:
دوستان من یک مشکل سر نوسان snr دارم حالا پشتیبان گفته شاید مشکل از مودم باشه مودمم هم 2740 است
گفت برو از نمایندگی مودم تست بگیر
حالا برام سوال نمایندگی پارس آنلاین بابت اینکارش چقدر پول میگیره؟
به دليل رفتن از پارس آنلاين حدود 600 امتياز دارم اگر كسي خواست حجم براش بگيرم پولشو حساب كنه
جوری سرور رو کش کنید که دیگه اینقدر ضایع نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور وودافون انگلیس / پینگ : 38
[emoji53]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
99% سرور های خارجی speedtest کش شدن. از هر سرور خارجی که تست میگیرم انگار داره از ایران تست میگیره.نقل قول:
و 90 درصد کاربران معمولی میبینم تو تلگرام میگن نمیدونم چرا تلگرام و اینستا کنده ولی تست سرعت میگیرم خیلی خوبه ! با این ترفند ها میشه مدت زیادی کاربران عادی رو سرگرم کرد ! همشون فکر میکنن تلگرام اختلال داره :n08:نقل قول:
بنده توی چند صفحه قبل نشون دادم که این افراد با کش کردن مردم رو بازی میدن پینگ من انقدر بالا و نوسان داره که نگو ولی وقتی با کامنت تست میکنی همه چیز عادی هست زنگ هم میزنی میگه ما که برای شما سرویس گیم فعال کردیم مشکل از کجاست:n34:
بنده طرف حرف با این مال مردم خور هاست شما به اخرت اعتقاد ندارین بابا همه ما یه روز میمیریم شما نامیرا هستین ؟؟؟ ارزش نداره واسه این که پول بیشتری بدست بیاری این کار ها رو انجام بدین به خدا اگه کوهی از طلا هم به ادم بدن اخرش باید بزارش و بره پس چرا انقدر حق و نا حق میکنید از قدیم گفتن سود کم = فروش زیاد = سود زیاد حالا اگه این طوری عمل کنید میمیرید؟؟؟؟
Leaseweb - frankfurt :
Vodafone DE - Frankfurt:
واسه من این وودافون هنوز کش نشده!!