نقل قول:
DG33FB
Q9550
4 GB RAM DDR2
بایوس رو دیدم قابلیت اور نداره
امکانش هست با برنامه کمی اور کرد؟
تست PRIME هم 10 دقیقه دما 60 بود
Printable View
نقل قول:
DG33FB
Q9550
4 GB RAM DDR2
بایوس رو دیدم قابلیت اور نداره
امکانش هست با برنامه کمی اور کرد؟
تست PRIME هم 10 دقیقه دما 60 بود
با همون Setfsb میتونید کار کنید یک مقدار پایه رو که همون cpu host controller هست براش انتخاب میکنید فرکانس سی پی یو رو بهتون میدهنقل قول:
من تازه واردم وچگونه باید وارد بایوس این مادربوردgiga 970ud3بشم وچگونه فرکانس هاروتغیر بدم اصلا کلا برای رفتن به بایوس چجوریه وچجوری باید پیداش کنم تافرکانس هارو تغیربدم اگه بگید ممنون می شم
برای ورود به بایوس باید سیستم رو روشن کردید تند تند دکمه delete یا اگه با اون نرفت f2 رو بزنید وارد بایوس میتونید بشید منتها قبلش اون چیزهایی که تو پست قبل گفتم برای اور سی پی یو رو بزارید تا معلوم بشه شرایط برای اور مناسب است یا نهنقل قول:
ببخشید یه سوالی که داشتم این بودکه عکس رومی زارم ارسال نمی کنه وصفحه مرورگر گیر می کنه سرعت اینترنتم 128کیلوبایته مشکل ازچیه
عکس رو در یک سایت مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنید لینکشو ببزاریدنقل قول:
clock Generator رو روی چی بزارم؟نقل قول:
و بعد چیکار کنم؟
سلام دوستان
یه سئوال دارم
آیا پاور گرین 480 برای اورکلاک e7500 مناسبه؟
نقل قول:
بستگی به سایر قطعات دیگتون داره به خصوص گرافیک و تعداد هاردها
باسلام ببخشید یه سوال داشتم ایا میشه بااوورکلاک اسلات pcie x16ورژن 2هست می خوام ازطریق اوورکلاک ورژن 3کنمش ایامیشه ورم مادربورد روکه تاباسه 2000هست 2400یا2600کنم ایامیشه یه بله یاخیربگید چون خودمادربورد سی دی اوورکلاک هم داره یعنی برنامشو مادربورد giga970-ud3تادرروزهای بعد تایپیک بزنم برای اوورکلاکش