با سلام و و عصر بخیر . متاسفانه در ده روز اخیر به دلیل برخی مشکلات و عدم هماهنگی رشد 3g در تبریز به حد صفر رسیده است . امروز همکاران در حال پایش ولی عصر وتختی هستند که متاسفانه به دلیل ارتقا نیافتن فلکه بزرگ پوشش ضعیف گزارش شد . در بازار وشهناز و 17 شهریور هم وضع خوب نیست . دیروز کل حافظ و باغشمال تحت پوشش رفت و تا تقاطع 17 شهریور جدید وضع پایدار میباشد . مشکل رشدیه تا پست توزیع برق به کلی رفع شد و به صورت پایدار در امد. دوستی اشاره به جمع اوری دکل وایمکس مایان داشتند که باید عرض کنم فرموده اپراتور صحیح است و در حال مکان یابی هستیم ولی به دلیل پایین بودن کاربر در منطقه این منطقه توجیه اقتصادی ندارد ولی باید منتظر بود . دیروز همشهریان تبریزی رکورد 300000کانکت 3g را زدند که این امر ما را موظف کرد تا با تلاش و پشتکار زیاد در این مسیر قدم بگذاریم . متاسفانه تجهیزات در انبار به صفر رسیده که از گفتن علت این امر معذورم. سعی میکنیم سلول ها را تقویت و هم پوشانی را زیاد کنیم . سایتهای در حال انتظار عبارتند از: فلکه بزرگ ولی عصر - سایت هتل مرمر - سایت 17 شهریور قدیم - سایت لاله- سایت میدان اذر بایجان- سایت مخابرات شهید فهمیده - سایت لاله زار- سایت جلالی - سایت بازار روز - سایت گلکار پشت باغلار باغی - سایت مرز داران
از همکاری شما مردم فهیم و صبور کمال تشکر را دارم . از وقفه به وجود امده عذر خواهی میکنم . راهنمایی و پشتیبانی شما باعث دل گرمی و رفع خستگی ما میباشد . هر نظر و سوالی باشد تا 20 شهریور در خدمتتان میباشم . به امید دیدار