سلام دوستان .
یه مشورتی میخواستم ازتون بگیرم .
من الان headphone ای که استفاده میکنم sony mdr -xb500 هست که یه مدل 40 اهمیه و من 80 تومن از پایتخت تهیه کردمش . هرجی گشتم سنهایزر یا shure نبود .
من player ام sansa clip plus هست و این هدست غول آسا (از لحاظ سایز) بهش نمیاد و تو خیابون حس خوبی ندارم وقتی این تو گوشمه ! مخصوصا اینکه خودم هم خیلی ریزه میزه ام :دی
حالا میخوام یه ست کوچولو بخرم که به clip بیاد ! و توجه کسی هم جلب نشه . ماکزیمم هزینم 250 هست و قصد دارم ا این سایتهایی که از آمازون میارن ایران سفارش بدم . خودم نظرم رو ie 7 هست که برام حدود 200 در میاد تا از آلمان برسه دستم . شما تا 160 دلار گزینه های خوب رو بگید تا من رو اونها هم فکر کنم (160 دلار برسه دستم میشه همون 200-250)
البته فکر کردم حالا که دارم از آمازون میگریم یه دفعه یه آمپم بگیرم چون من ندیدن تا حالا ایران آمپ کسی داشته باشه . پس لطفا یه آمپ جمع و جور که به clip بیاد هم معرفی کنید زیاد هم گرون نباشه چون بلاخره ممکنه گمرک هم بخوره .
راستی کسی میدونه این سایت ها چند روزه تحویل میدند کالا رو ؟ خودشون میگن 10-20 اما خوب اعتمادی نیست . کسی خرید کرده از این روش ؟
راستی مدلی مثل ie 7 از xb500 خودم صداش بهتره دیگه ؟ اگر بهتر نیست که کلا بیخیال :دی
ممنون پیشاپیش از راهنماییتون . راستی این نمایندگی سنهایزر هم زنگ زدم گفت سری ie نداریم :(( . البته خوب الان نیازی نیست دیگه حتما سنهایزر باشه . هرچی که بهتر باشه میگیرم
ویرایش :
اااااااااااا یادم رفته بود که الان نزدیک عیده !!!!!!!! پس بودجم میره بالا ! :دی :دی :دی
اقا شما پست قبلی رو که میخونید هم برای 160-170 دلار یه چند تا پیشنهاد بدید هم برای رنج قیمتی ie 8 یعنی حدود 300 دلار .
بازم ممنون .