به نظر من بهترین مهاجم ایران اگه بیارنش استقلال خیلی خوبهنقل قول:
سعيد دقيقي از تراکتورسازي جدا شد
Printable View
به نظر من بهترین مهاجم ایران اگه بیارنش استقلال خیلی خوبهنقل قول:
سعيد دقيقي از تراکتورسازي جدا شد
۵ فوتبالیست جدید باشگاه استقلال در جلسه ای به صورت رسمی معرفی شدند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، ظهر دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ با حضور بهرام افشارزاده مدیرعامل باشگاه، علی نظری معاونت ورزشی باشگاه و مسئول نقل و انتقالات و تنی چند از اعضای هیئت مدیره از جمله منصور پورحیدری، سید سعید افجه ای و پندار توفیقی پنج بازیکن جدید استقلال رسماً معرفی شدند.
در آغاز این مراسم سید سعید افجه ای سخنگوی هیئت مدیره در این رابطه در جمع خبرنگاران گفت : ما فعلاً با 5 بازیکن به طور قطعی قرارداد امضاء کرده که سه تن از آنها جزء سهمیه لیگ برتری و دو نفر دیگر زیر 23 سال محسوب می شوند.
سخنگوی هیات مدیره افزود: امید ابراهیمی از سپاهان ، سجاد شهباز زاده از سایپا و میلاد شیخ فخرالدینی از تراکتورسازی تبریز 3 بازیکن لیگ برتری و محمدرضا خرسندنیا از تیم پدیده خراسان(مشهد) و فرزین گروسیان از تیم مس سنگون سهمیه زیر 23 سال محسوب می شوند.
افجه ای در پاسخ به این پرسش که مدت قرارداد این بازیکنان چند ساله است گفت: قرارداد این بازیکنان بین 2 تا 3 ساله و کلیه قرارداد ها طبق ضوابط سازمان لیگ است .
در شروع مراسم ابتدا امید ابراهیم که پیراهن آبی به تن داشت با مدیرعامل باشگاه استقلال با در دست داشت پیراهن استقلال عکس یادگاری گرفت نفر بعدی که با پیراهن استقلال در کنار مدیرعامل این باشگاه مقابل دوربین عکاسان قرار گرفت سجاد شهباززاده و آخرین نفر میلاد شیخ فخرالدینی بود .
فعلا پرسپولیس از ما جلوتره .
امیرخان بجنب
نقل قول:
از چه نظر جلوترِ؟
تو نقل و انتقالات یا تمارین؟
انصافا استقلال هم بد کار نکرده
۳-۴ تا بازیکن مطرح جذب کردم و چندتا بازیکنِ جوون و خوب
فقط مونده ارکانِ اصلی تیمِ پارسال رو حفظ کنیم.
آغاز تمرینات استقلال از ساعت ۱۷ فردا در کمپ استقلال...
آخرين اخبار استقلال از زبان افشارزاده
بهرام افشارزاده درباره آغاز تمرينات استقلال گفت: به اميد خدا امروز (شنبه) تمريناتمان را از ساعت 17 در کمپ ناصر حجازي آغاز ميکنيم. بازيکناني که تازه جذب کردهايم در اين تمرين حاضر خواهند بود.
به نقل از ايسنا، او در پاسخ به اين سوال که آيا کساني که با اين تيم تمديد کردهاند نيز در تمرين حاضر خواهند شد يا خير؟ تاکيد کرد: آنهايي که تمديد کردهاند در تمرين حاضر ميشوند، اما تلاش ميکنيم تا وضعيت کساني که با ما هنوز تمديد نکردهاند را نهايتا تا پس فردا روشن کنيم تا آنها هم در تمرينات حاضر شوند.
مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سوال که وضعيت ساير بازيکناني که قرار بود آبي پوشان جذب کنند چه شد؟ اظهار کرد: آقاي نظري جويباري به دنبال اين کار هستند و اين موضوع نيز تا پس فردا روشن ميشود. ما تا پس فردا دو بازيکن جديد جذب خواهيم کرد، اما اجازه دهيد که نامشان را نگويم و وضعيتشان را در جلسهاي مطبوعاتي اعلام کنم.
او درباره ليست کادر فني استقلال افزود: مهدي پاشازاده و جواد زرينچه پيشکسوتان استقلال به عنوان مربي در استقلال فعاليت خواهند کرد و ليست کامل اعضاي کادر فني استقلال را امروز رسما اعلام ميکنيم. اين مسائل که پاشازاده از ادامه کار منصرف شده است مورد تاييد نيست و هر دوي اين پيشکسوتان فصل آينده روي نيمکت استقلال هستند.
افشارزاده با مطلوب توصيف کردن باشگاه استقلال گفت: خدا را شکر وضعيت در حال بهبود است و مطابق برنامهها کار پيش ميرود. از هوادارانمان که تا الان با ما همکاري داشتهاند متشکرم. همچنين اعضاي محترم هيات مديره و کادر فني در بهبود اوضاع کمک زيادي کردند.
مديرعامل استقلال در پايان و در پاسخ به سوالي درباره وضعيت تيم بانوان استقلال، اظهار کرد: هنوز تصميمي در اين باره تيم نگرفتهايم. مساله بودجه اين باشگاه مورد بررسي است و ما قطعا سختگيريهاي لازم را بايد داشته باشيم. به هر حال اين تيم امکانات ميخواهد. مدير ميخواهد و البته برخي از اعضاي اين تيم از ما طلب کار هستند. خانم حسنزاده پيشنهادشان را نوشته اند، اما بايد در هيات مديره مطرح شود و در اين باره تصميم گيري به عمل آيد
انگار سعید دقیقی داره جدی میشه متاسفانه....
مثل روز برام روشنه فقط سهمیمون از بین میره و 1 فصل باید رو اعصاب هوادارا راه بره و اگه شانس بیاریم نیم فصل یکی بخوادشو بره
دقیقی اگه خوب بود تراکتور نگهش میداشت یه مهاجم کند و بی فکری که اگه فقط یک نفر باهاش من تو من یارگیری کنه کاملا خنثی میشه یه مهاجم زیر متوسط 28-29 ساله که دقیقا ورژن دوم منوچهریه
بدترین اتفاق ممکن میتونه این باشه که این 2 بازیکنی که گفته محسن حسینی و سعید دقیقی باشند
اخه ادم به کی بگه جون مادرتون بس کنید انقدر این تیمو با بازیکنای بنجلو بی کیفیت پر نکنید همین بنجلهایی که این یکی دو فصل اخیر گرفتیم هنوز ازشون راحت نشدیم اخه چه خریداییه میکنید بازیکنایی که سهمیه میسوزونندو میان میچسبند به نیمکت شاید چندین بازی هم رو اعصاب هوادارا راه برنو فصل بعد هم برن تو لیست فروش...چرا از خرید امثال بائو ها منوچهری ها موسوی ها نظری ها و ..... درس عبرت نمیگیریم؟بابا به خدا اینا در حد استقلال نیستند اینا چیه جمع میکنید توی تیم؟
ما دفاع چپ نداریم وینگر چپ نداریم بازیساز نداریم میرن دو تا دو تا مهاجم میگیرن دیپورتیهای تراکتورو میگیرند ای بابا خسته شدیم دیگه....
اگه قرار مهاجم بلندزن بگیریمو الکی سهمیه بسوزونیم خب برید عنایتیو بگیرید هرچی باشه از این دقیقی که بهتره...
به قول فرهاد کاظمی سعید دقیقی اشتباهی فوتبالیست شده اصلا به درد فوتبال نمیخوره
باز هم یه بازیکن نداریم بتونه توپو 2 متر جلو ببره ....یادش به خیر مثلث جباری حیدری جانواریو....
امیدوارم 2 تا بازیکن خوب معرفی شند 2 تا بازیکنی که ضعفامونو بپوشونند نه سیاهی لشکر واسه نیمکت
گزیده نقل و انتقالات
با پیراهن آبی از فوتبال خداحافظی میکنم / برهانی با استقلال 2 ساله تمدید کرد
جویباری خبر داد: به زودي با رحمتي امضا ميكنيم
تلاش ادینهو برای پیوستن به استقلال
برونو سزار در لیست قلعهنویی
مذاكره با نكونام
پيغام دقيقي به استقلال: دوشنبه براي مذاكره به تهران ميآيم
قلعه نوعی به هر قیمتی بختیار را می خواهد + حفظ مبعلی
مدافع ارمني سه شنبه مي ايد
ابراهیمی: سبك بازي آندو را دوست دارم، من جانشين او نيستم
ماجرای کرار هم فکر می کنم منتفی شده و خبری نیست
با این اوصاف باید بیخیال یعقوب کریمی باشیم
آقا نميشه يه صفحه باز كنيد ، عكس اعضاي تيم فصل بعد رو قرار بديم تا دقيقاً بفهميم كيا رو داريم ؟؟؟
راستي از ساموئل و توني چه خبر ؟؟؟
شنیدم قرارداد پژمان نوری رو 2 ساله تمدید کردن !!؟!؟! درسته ؟؟!!
من نمیدونم از این بشر چی دیدن که انقدر بهش اعتقاد دارن، کند و بی فکر بازی میکنه ، یه فصل رو اعصاب بود.
با جذب دقیقی هم کاملا مخلفم ، توی 10تا بازی شاید توی 2تاش ، بازیش بگیره.
خدا کنه رحمتی و ساموئل تمدید کنن.