سلامنقل قول:
غير از برنامه handbrake و tmpgenc برنامه ديگه ايي براي تبديل فرمت trp نيست؟
چون اولي خيلي كنده و دومي هم بين صدا و تصوير فغاصله ميندازه
Printable View
سلامنقل قول:
غير از برنامه handbrake و tmpgenc برنامه ديگه ايي براي تبديل فرمت trp نيست؟
چون اولي خيلي كنده و دومي هم بين صدا و تصوير فغاصله ميندازه
اقایون در حال حاضر ارزون ترین ----t قیمتش چنده ؟
والاو، ارزون ترین که من دیدم Xvision بود با قیمت 42.
به نام خدا
سلام
میخواستم بدونم مبدل Xvision مدل111 از چه فرمتهای ویدئویی دیگه ای به جز trp پشتیبانی میکنه ؟ یعنی میتونیم بریزیم تو فلش و با این دستگاه ببینیم؟
کدوم مدل ؟نقل قول:
مدلش رو نمی دونم، پشت شهرداری دیدم.
سلام پیام هستم از نصف جهان
من یک ----t مارشال خریدم و نصب کردم ولی فقط شبکه های
1و2و3و4و5(تهران)وشبکه اصفهان و جام جم 3 و قرآن و پرس تی وی و خبر را دارم
در صورتی که دوستان میگن باید شبکه العالم و الکوثر رو هم داشته باشم
پس چرا من ندارم آیا تنظیمات خاصی داره؟
سوال دوم اینکه چرا نمیتونم شبکه استانی قم که دیجیتال هم شده را دریافت کنم
ولی شبکه تهران که از اصفهان دورتر نسبت به قم را میتونم دریافت کنم؟
سلام
من blusens دارم، ولی مشکل ضبط از روی برنامه رو دار(روی تایم میذارم تو اون تایم هیچ اتفاقی نمیوفته)
من شنیدم به خاطر تنظیم نبودن ساعت فرستنده (صدا و سیما) است، و اینکه باید فریور نسخه قبلی رو نصب کنم، درسته؟ خب باید چی کار کنم و کجا برم؟
سؤال دیگه اینکه نمیدونم چرا زیر نویس ها نمایش داده نمیشه، قبلا میشد ولی الآن نمیشه؛ توضیح بدم که فرمتشون srt هست و اسم زیرنویس و فایل تصویری هم دقیقا یکیه و توی یه فولدر هم ریخته شده(یعنی علی القاعده نباید مشکلی باشه) ؛ ولی فقط زیر نویس انگلیسی(که روی خود فایل mkv) بود رو نمایش میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من blusens دارم، ولی مشکل ضبط از روی برنامه رو دار(روی تایم میذارم تو اون تایم هیچ اتفاقی نمیوفته)
من شنیدم به خاطر تنظیم نبودن ساعت فرستنده (صدا و سیما) است، و اینکه باید فریور نسخه قبلی رو نصب کنم، درسته؟ خب باید چی کار کنم و کجا برم؟
سؤال دیگه اینکه نمیدونم چرا زیر نویس ها نمایش داده نمیشه، قبلا میشد ولی الآن نمیشه؛ توضیح بدم که فرمتشون srt هست و اسم زیرنویس و فایل تصویری هم دقیقا یکیه و توی یه فولدر هم ریخته شده(یعنی علی القاعده نباید مشکلی باشه) ؛ ولی فقط زیر نویس انگلیسی(که روی خود فایل mkv) بود رو نمایش میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
در حال حاضر از نظر کارایی (گیرندگی و سرعت تعویض کانال ها و ... ) کدوم گیرنده از همه بهتره و پیشنهاد میکنیید ؟؟؟