سلامنقل قول:
امين تو چند جا چند جا كار ميكني
سه چهار تا شركت كه داري اونجا هم كه اره
ديگه كجا ها ناقلا
مخلص همه بر و بچ اصفهاني از جمله اونايي كه از دعاهاي ما (جون خودمون) قبول شدن و شيريني ندادن :دي:
Printable View
سلامنقل قول:
امين تو چند جا چند جا كار ميكني
سه چهار تا شركت كه داري اونجا هم كه اره
ديگه كجا ها ناقلا
مخلص همه بر و بچ اصفهاني از جمله اونايي كه از دعاهاي ما (جون خودمون) قبول شدن و شيريني ندادن :دي:
نقل قول:خیلی خیلی ممنون .... یکی از دوستان من دربدر دنبال این بود که بفهمه معماری رو کجاها دارننقل قول:
راستی این دانشگاه شهید اشرفی رئیسش آخوند بیده ؟ من اینطوری شنیدم
نقل قول:
:31: ما ارادت داريم:10:
نقل قول:
رييسش آخوند نيست،بلكه يكي از سرمايه گذاراي بزرگش يه آخوند به نام حاج آقا ابطحي.......
رييس اصليش دكتر انشايي هستند كه دكتراي رياضي دارند..
خيلي هم مرد مهربان و كار راه بندازي هستند
:5:ای ول......:8::26:مگه چکاره ای؟:10:نقل قول:
اگه این ابراهیمیو(مدیر گروهمون) میشناسی یکاری کن این ساختمو نیفتم اگه خیلیم پارتیت کلفته که من دیگه دانشگاه نیام:31:رابطت با شعبانی چطوره؟:8:
من ترم دومم خودم تازه امسال اومدم نمیدونستم کارشناسیو از کی آورده(اشرفی هر سال بهتر از پارسال:38:)
نقل قول:
اونش بماند دادا....... اما 100% من را ديدي و حتي براي كارات پيشم هم اومدي چند بار مطمئن باش.......:46:
(حالا پيدا كن من كارم چيه اونجا:31: )
كارت به شعباني گيره؟اوه اوه......... خدا نصيب هيشكي نكنه..........:2:
بابا اين مدير گروهتون كه ديگه خيلي سيب زميني هست..... شما بري كارشناس گروه عمران (آقاي مظاهري) و مدير گروهشون را ببيني، ابراهيمي را ميگذاري روي سرت......:46:
سلام دوستان
من میخوام یه پرینتر خوب بگیرم.چه مدلی پیشنهاد میکنین.
با تشکر از همه ی دوستان عزیز.
شما چقدر بودجه داريد؟نقل قول:
اگر براي كار معمولي و در منزل ميخواهيد، HP 1020 بهترين انتخاب هست...... LAZERJET هست و تونرش هم ارزان هست و خيلي كاري
نقل قول:
بله برای منزل میخوام.
HP 1020 اسم کاملش همینه!
قیمتش چنده؟
پرینتر رنگیه دیگه.:31:
یه نگاهی به این صفحه بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ؟
پرینتر HP چهارکاره جوهرافشان
پرینترهای HP چهارکاره جوهرافشان - شامل اسکنر ، پرینتر ، فکس و دستگاه کپی ( رنگی و سیاه و سفید ) - مناسب برای شرکتها ، ادارات و منازل - با قابلیت فوق العاده Auto answer برای سیستم فکس - سازگار با کلیه ی سیستم های کامپیوتری و ...