سه رمز فعال سازيش يكي صفحه اخر كتاب نوشته ...نقل قول:
دوميش رو وقتي رمز اول رو زدي خود نرم افزار بت ميده ..
سومي و بايد بري سايت كانون دو تا رمز اول رو بدي سومي رو هم بت بده نرم افزار باز شه !
حالا رمز اولي رو هم نداري /؟
Printable View
سه رمز فعال سازيش يكي صفحه اخر كتاب نوشته ...نقل قول:
دوميش رو وقتي رمز اول رو زدي خود نرم افزار بت ميده ..
سومي و بايد بري سايت كانون دو تا رمز اول رو بدي سومي رو هم بت بده نرم افزار باز شه !
حالا رمز اولي رو هم نداري /؟
اره رمز اولی رو دارم (همونی که رو جلده)نقل قول:
+
من تو درسای ریاضی و عربی و هندسه تحلیلی و گسسته (این دوتا یه کلاسن)مشکل دارم الان میخوام برم کلاس حالا بعضیا میگن زیاد نباید کلاس کنکور بری وقت ادم هدر میره به نظرتون اینا زیادن؟ (جمعا 3 تا کلاسن)
(ریاضی میخونم بعد تو ریاضی مشکل دارم مملکته داریم؟؟!!:31:)
+
راستی یه چیز دیگه تو این ازمون کانون سوال 127 شیمی پیش رشته ریاضی از بیشتر بدانید اومده بود تو سایت کانون تو قسمت اشکالات ازمون ثبتش کردم جواب دادن :
+نقل قول:
پاسخ کانون: (25/11/1390 ساعت 9:58)
داوطلب گرامی سلام دوست عزیزم دقت کنید که درست است که این مطلب از بیشتر بدانید کتاب طرح شده است، ولی از آنجا که درسالهای قبل هم از بیشتر بدانید در کنکور سوال آمده است، سیاست کانون بر این است که گاهی دانش آموزان را با چنین سوالاتی روبرو کند. مثلا سوال 232 کنکور ریاضی 90 از بیشتر بدانید بوده است. بنابراین بهتر است مطالب این قسمت ها را هم در کتاب بخوانید و بلد باشید. برای شما آرزوی موفقیت دارم.
کسی این سی دی های اردوی نوروزی کانونو دیده؟ به نظرتون بدرد میخورن؟
+
هی یه سوالی یادم میفته 100 بار این پستو ویرایش کردم :31: کلاسور ارزیابی کانون که تو سایتش زده باید 3 تومن بدی فعال بشه چجوریه همونیه که پارسال رایگان بود یا امکانات جدید داره؟ ارزش داره؟
كسي درباره مدرسه مطالعاتي علي مير صادقي اطلاعي داره؟
درس خوندن تو اينجور جاها مفيده يا نه؟
كسي درباره مدرسه مطالعاتي علي مير صادقي اطلاعي داره؟
درس خوندن تو اينجور جاها مفيده يا نه؟
عربی حتما برو اگه مشکل دارینقل قول:
دیفرانسیل اگه فکر میکنی نمی تونی خودت بخونی و تست بزنی برو
هندسه تحلیلی گاج سبز بخر و بخون، کلاس لازم نیست چون چیز خاصی نداره
گسسته ذاتیه، اگه بلد باشی هستی، بلد نباشی سخته بخونی، 2000 تا تست داره هر کدوم یه راه حل جداگانه (دیوونه میکنه آدمو) من که گسسته کلاس نمیرم، خیلیم ضعیفم ...
------------------------------------------------------------------------
کلا سی دی می دی بی خیال شو، سی دی واسه اوناست که حوصله ی کتاب خوندن ندارن
------------------------------------------------------------------------
سال قبلو نمیدونم
ولی امسال کلاسور ارزیابی PDF سوال هایی که غلط زدی با روی سوال و پاسخ میزاره واسه دانلود (هزینش هم همونطور که گفتی 3 تومنه) من که گرفتم، بالاخره وقت واسه نوشتن روی سوال و جواب سوال هدر نمیشه ...
موفق باشی :40:
بچه ها کسی میدونه این طرح مرور آخر گزینه 2 از چه تاریخی شروع میشه؟ ثبت نامش رو نمیگما، منظورم اینه که برنامه ی مطالعاتیش از کی شروع میشه.
به ما که گفتن بعد از عید هست و حدود 50 تومن :20:نقل قول:
سوالات گزینه 2 خیلی بالاتر از سطح کنکوره!البته به نظر من هنوزم سرم درد میکنه یه جورایی پیچش میدن و مشکلش میکنن بعد میگن 99 درصد تشابه داره حیف اون پولی که دادیم برای نابودی روحیه ریاضی عمومی که ما اموزشکده خوندیم انقدر سخت نبود:31:شوخی کردما!هرکسی به ازمونای گزینه تسلط کافی داشته باشه رتبه 3 رقمی بدترین نتیجش میشه!
نقل قول:
توی سایت کانون قسمت فعالسازی نوشته که اگر بیش از 3 بار از رمز استفاده کردید.دیگه سایت بهتون رمز نمیده
باید با همون شماره ای که اونجا داره تماس بگیرید اوکی میکنن واستون ....
موفق باشید
كسي نميتونه به ما كمك بكنه:19::19::13::13::13:نقل قول: