تيموريان براي ترك تيم فولام اعلام آمادگي كرد
آندرانيك تيموريان بازيكن ايراني تيم فوتبال فولام انگليس براي ترك اين تيم اعلام آمادگي كرد. به گزارش ايرنا، برخي سايتهاي خبري انگليس روز سه شنبه به نقل از وي نوشتند: اين بازيكن ۲۶ساله ايراني گفته است كه ميخواهد از تيم فولام برود، چون از وضعيتي كه در اين تيم دارد، راضي نيست.
تيموريان گفت: از مدير برنامه هايم خواسته ام، تيمم را عوض كند، چرا كه از بازي نكردن خسته شده ام.
هافبك ملي پوش كشورمان با بيان اين كه دوست دارد هر چه زودتر اين اتفاق روي دهد، ابراز اميدواري كرد قبل از پايان ماه جاري ميلادي از تيم فولام برود.
تيموريان اظهار داشت: ميتوانم در فصل نقل و انتقالات زمستاني به تيم ديگري بروم، چند تيم انگليسي و اروپايي تمايل خود را براي امضاي قرارداد با من اعلام كرده اند، اما در حال حاضر نميتوانم نامي از آنها ببرم.
تيموريان در سال ۲۰۰۶پس از ترك تيم ابومسلم خراسان براي پيوستن به تيم بولتون راهي انگليس شد، اما اندكي بعد پس از انتخاب سم آلارديس به عنوان مربي نيوكاسل، توسط اين باشگاه ترخيص شد و در تابستان ۲۰۰۸با تيم فولام قرارداد امضا كرد.
وي كه مورد بيمهري روي هاجسون سرمربي كنوني تيم فولام قرار گرفته است، گفت: هاجسون به من اعتماد ندارد، او مرا بازي نميدهد، حتي زماني كه كاملا آماده هستم، با او صحبت كردم تا به من فرصت بازي بدهد، اما تاكنون اثري نداشته است.
الجزاير و مصر باز هم به هم رسيدند
چهره چهار تيم حاضر در دور نيمه نهايي رقابتهاي جام ملتهاي آفريقا مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دوشنبه شب با انجام دو ديدار پرونده دور يك چهارم نهايي رقابتهاي جام ملتهاي آفريقا در آنگولا بسته شد. در ديدارهاي دوشنبه شب مصر و نيجريه با شكست حريفانشان راهي دور نيمه نهايي شدند. مصر با شكست 3 بر يك كامرون توانست در جمع چهار تيم پاياني جاي بگيرد. حسن بازيكن تيم ملي مصر ستاره ميدان بود و به تنهايي سه گل از چهار گل بازي را به ثمر رساند. او ابتدا به اشتباه دروازه تيم خودي را در دقيقه 26 باز كرد اما، 11 دقيقه بعد اشتباهش را جبران كرد و بازي را به تساوي كشاند. رقابت دو تيم در پايان 90 دقيقه وقت قانوني با تساوي يك بر يك به پايان رسيد و بازي به وقت اضافه كشيده شد. در وقت اضافه ابتدا ناجي گدو در دقيقه 92 مصر را از حريف پيش انداخت. سه دقيقه بعد حسن سومين گل خود در بازي مسابقه و دومين گلش براي مصر را به ثمر رساند و به اين ترتيب ساحل نشينان نيل توانستند با حذف ياران ساموئل اتوئو راهي دور نيمه نهايي بشوند.
در ديگر ديدار دور نيمه نهايي نيجريه با شكست پنج بر چهار زامبيا در ضربه هاي پنالتي راهي نيمه نهايي شد. ديدار دو تيم در پايان وقت قانوني با تساوي بدون گل همراه بود. به اين ترتيب، در دور نيمه نهايي نيجريه با غنا روبرو خواهد شد و الجزاير و مصر ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي را برگزار خواهند كرد. اين ديدار بسيار حساس و جنجالي خواهد بود چرا كه دو تيم چندي پيش در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 نيز با يكديگر مسابقه اي جنجالي را برگزار كردند، كه حتي به تنش سياسي ميان دو كشور نيز منجر شد. الجزاير در رقابت پلي آف موفق شد سهميه حضور در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را بدست بياورد.
بلاتر: ميزباني جام جهاني 2018 قطعا براي اروپا است
رئيس فيفا در ديدار با نخست وزير اسپانيا و وزير ورزش اين کشور از قطعي بودن ميزباني اروپا براي جام جهاني 2018 خبر داد.
سپ بلاتر رئيس فدراسيون جهاني فوتبال، در ديدار با خوسه لوئيس رودريگس ساپاتهرو؛ نخست وزير اسپانيا و ژايمه ليساوتسکي؛ وزير ورزش اسپانيا گفت: اطمينان داشته باشيد که اروپا ميزبان جام جهاني 2018 خواهد بود و اينبار قاره اروپا است که کمبودها و برخي مشکلات قارههاي ديگر را جبران ميکند.
بلاتر به مشکلاتي که در ميزباني نيجريه (جام جهاني نوجوانان 2009) و ميزباني آنگولا در جام ملتهاي آفريقا رخ داده اشاره کرد و گفت: به هر حال اين وظيفه فيفا است که به اعضاي خود کمک کند و هميشه به آنها سرويس دهد اما بايد اين حقيقت را قبول کرد که قاره آفريقا در ميزباني جام جهاني نوجوانان به خصوص در بخش خبري و اسکان برخي تيم ها ضعيف عمل کرده و نگران ميزباني آفريقاي جنوبي در جام جهاني 2010 نيز هستيم.
ساپاتهرو نخست وزير اسپانيا نيز در اين ديدار گفت: ميزباني المپيک 2016 را از دست دادهايم و اين براي ما چيز کمي نيست. اميدوارم فيفا درک کند که اسپانيا مستحق ميزباني جام جهاني است.
وي ادامه داد: حتي به احترام قوانين فيفا و براي آنکه شما راحت تر تصميم بگيريد حاضريم با پرتغال به صورت مشترک ميزبان جام جهاني 2018 باشيم.
بلاتر در تاييد سخنان نخست وزير اسپانيا گفت: امکانات فوتبال اسپانيا و تواناييهاي گردشگري و ميهماننوازي اين کشور براي ما محرز است و نيازي به بازرسي نيست اما به من هم حق بدهيد چرا که در مورد انتخاب ميزبان جام جهاني تحت فشار هستم و بايد از ميان شما، انگليس، هلند، بلژيک و روسيه يکي را انتخاب کنم. قطعا به گزينه اشتراک اسپانيا و پرتغال ميانديشم و به شما قول مي دهم اين مسئله را در اولويت قرار دهم.
منبع : سایت فوتبال3 :11:
رونالدو،بهترين فوتباليست سال پرتغال
اتحاديه روزنامه نگاران ورزشي پرتغال ، اولين جايزه سالانه خود در سال 2010 را به کريستيانو رونالدو اختصاص دادند
رونالدو به دلیل درخشش در رختکن تیمهای منچستریونایتد و رئال مادرید در طول سال 2009، به عنوان برترین فوتبالیست سال گذشته فوتبال پرتغال معرفی شد.
رونالدو برای سومین بار این عنوان را مال خود کرد و در صحبتهایی در این رابطه گفت:« از این بابت واقعا متشکرم. افتخار بسیار بزرگی است که برای سومین سال پیاپی این جایزه را مال خود می کنم و از این بابت متشکرم.» ستاره جوان پرتغالی در مراسمی جایزه اش را نیز دریافت کرد.
اتحادیه روزنامه نگاران ورزشی پرتغال در سال 1996 تشکیل شد و آنها در جریان مراسم چهارشنبه شب، برونو آلوس، ستاره پورتو را نیز به عنوان برترین ورزشکار محلی (شاغل در پرتغال)سال 2009 برگزید و ژوزه مورینیو، به عنوان برترین مربی پرتغالی سال 2009 معرفی گردید و ژسوالدو فریه را، مربی پورتو، به عنوان برترین مربی بومی پرتغالی انتخاب شد.هالک مهاجم باشگاه پرتو نیز به عنوان پدیده سال فوتبال پرتغال شناخته شد.
منبع: فوتبال 3