الان تفاوت طرح برنزی با 128kb چیه؟
سرعت دانلود و آپلود رو که یکی زده
تو باز کردن پیج ها تفاوتی داره؟
Printable View
الان تفاوت طرح برنزی با 128kb چیه؟
سرعت دانلود و آپلود رو که یکی زده
تو باز کردن پیج ها تفاوتی داره؟
عجب وضعی شده ها ...سرعت حلزون قطع نخاع شده از اینترنت مخابرات بیشتره ....مارو گ*****. با این اینترنت.
خير. فقط چوغوك رو رنگ كردند جاي كفتر ميفروشند به مردمنقل قول:
چون كه تمامي سرويس هاي مخابرات به جز طرح رويايي الماس مابقيش همه 128 هستند و مثلا تا 1مگ در بعضي طرح ها و در بعضي هاش هم تا 1.5 و 2 مگ قابل افزايش (شر شدن ) است.
همين طرحي هم كه شما گفتي تا 1مگ شر ميشه.
در واقع كاري كه اينا كردند اين بوده كه اومدند چندين تا طرح آشغال كه اتفاقا همش يه مدل هستند رو ولي كمي محدودتر رو ارائه دادند تا اون طرح هاي ديگه كه مثلا بهتر از اينا هستند رو بتوند با قيمت بالاتر بفروشند. در صورتي كه در عمل تفاوت آنچناني ندارند.
الحق و انصاف كه به اينا ميگند ايراني. ببين چه مخي دارند . فكر همه چيزش رو كردند.
پس با این وضع میشه همین بعثت رو تمدید کرد برای شبانه (3 ماه 13 تومن)
رو یه خط دیگه هم یه 128 میگیرم 35 تومن 3 ماه 12 گیگ
دیگه لازم نیست 100 تومن بدم برا 6 ماه
فقط کسی میدونه برای خط دوم حتما مودم دومی لازمه یا میشه یه ترفندی چیزی زد؟
مودم میخاد حالا هرمدلی باشه فرقی نداره هیچ راهیم نیست چون مودم ورودی یک خط رو داره نه دوتا!نقل قول:
اگه یه نفر آمار این طرح آشنای خانواده رو هم داشت بد نبود. اینطوری برای 6 ماه دانلود 15 تومن میدادید. به مقدار لازم هم حجم میخریدید برای روزانه. من طرح خانواده ام روی 2 مگ و بعثتم روی 1 مگ بسته شده .نقل قول:
مودم دوم نیاز نیست برای شبانه با اکانت بعثتت کانکت شو (یعنی یوزرنیم و پسورد بعثت رو بزن) برای روزانه هم از اکانت 128 استفاده کن مودم هم به هر کدوم از خط تلفنت وصل باشه فرقی نمی کنهنقل قول:
فکر کنم ایشون درست میگننقل قول:
مثل اینکه نت مخابرات این طوریه که شما یوزرپس فرد دیگه ای رو هم داشته باشی میتونی با خط ایشون وصل شی همین طوری بعضی دوستان از رو خط بقیه اسکی میرن!
فقط بدیش اینه که مودم باید بریدج باشه و این یعنی شبها خودم باید بذارم رو دانلود و نمیشه سیستم رو کوک کرد خودش دانلود کنه
دوستانت کسی نپرسیده این وضع تا کی ادامه داره؟ منظورم کم شدن شبانه و..
روی بریج هم به راحتی میشه اتومات دانلود کرد . یه نرم افزار CDial میگیری و نصب میکنی و کانکشن رو بهش میدی و میزنی توی استارت اپ . سیستم رو هم کوک میکنی که روشن شه . فقط این قضیه هست که باید لینکهای کاملا مستقیم بدی که خودش دانلود کنه و اگه دی سی بشی دیگه ...نقل قول: