کسی نمیدونه؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سوال نامفهومهنقل قول:
اما در کل هر نوع کیبوردی QWERTY ,cOMPACT و... بخوای میتونی رو گوشی داشته باشی
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
شما پست 2 صفحه 1 رو مطالعه کنید!"نحوه نصب فایل منیجر و ساایر برنامه ها"نقل قول:
شما واسه نصب برنامه نیاز به 1 فایل منیجر دارید و بعد نصب فایل منیجر دیگه هر برنامه ای رو بخواید میتونید با فایل منیجر نصب کنید
-روش ارسال فایل منیجر با بلوتوث راحت ترین روشه که به اختصار توضیح داده شده
-روش ساده دیگه مراجعه به لینک 1 فایل منیجر توسط گوشی
من نمیتونم از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم!؟
همچنین نمیتونم با بلوتوث از لپ تاپ چیزی به گوشی بفرستم!؟
هردو تا شدنی هست ... !نقل قول:
لام کسی نبود لینک مولتی تاچ کردن گوشی این لینک دانلودش که خرابه درست کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این خرابه
سلام علیکمنقل قول:
چه داخلا چه خارجا
هم با نرم افزار مپ (گوگل مپ) که رو گوشیه و هم با maveric میتونی وایرلسن از نقشه های موجود استفاده کنی( در maveric گوگل مپ یا سایر مپ ها رو وایرلسن دانلود میکنه و میتونی استفاده کنی)
+ اینکه میتونی بازم بصورت افلاین از قبل نقشه رو دانلود واستفاده کنی ..
سفر خوبی داشته باشید انشااله..
آیا کار خاصی انجام دادید که دیگه گوشی رو نمیشناسه؟نقل قول:
در کل برای اینکه گوشی توسط کامپیوتر شناخته بشه باید نرم افزار pc compension رو از سایت خود سونی بگیرید و نصب کنید (البته 1 سری درایور متفرقه هم برای اندروید هست که من تا حالا ازشون نتیجه ی مطلوب نگرفتم)
برای راه های دیگه ی نصب برنامه هم به پست 2 همین تاپیک مراجعه کنید
سلام بچه ها یه نرم افزار میخوام که باهاش بتونم برنامه هایی ر. که نصب میکنم بریزم تو مموری گوشی نه رو حافظه داخلی اصلا اینجور نرم افزاری هست؟
[QUOTE=Farshid9920062006;6425578]آیا کار خاصی انجام دادید که دیگه گوشی رو نمیشناسه؟
در کل برای اینکه گوشی توسط کامپیوتر شناخته بشه باید نرم افزار pc compension رو از سایت خود سونی بگیرید و نصب کنید (البته 1 سری درایور متفرقه هم برای اندروید هست که من تا حالا ازشون نتیجه ی مطلوب نگرفتم)
برای راه های دیگه ی نصب برنامه هم به پست 2 همین تاپیک مراجعه کنید[/QUOTE
pc suitگوشیمو نمیشناسه....با راهنمایی شما دوستان یه apps installer روش ریختم...الان هم دارم برنامه ها رو باش اینستال میکنم....:20:
بازم ممنون از اینکه به مبتدی ها انقدر کمک میکنین...من جواب همه سوالام رو اینجا گرفتم...میسی:11::11:
سلام 1 روش قدیمی تر هست هست به نام app2sd و 1 روش(نرم افزار) جدیدتر به نام Android SDKنقل قول:
که توی تاپیک جستجو کنید پیدا می کنید
اما من بهتون توصیه میکنم که 1 رام کاستوم 2.2 و یا 2.3 نصب کنید که این قابلیت رو در درون خودش داره
(علاوه بر مزایای زیاد دیگه)