خیلی فرقی هم نمیکنه بیشتر به مهارت بستگی داره موقع مبارزه با ملینا . چون حتی بعدش شائوخان هم راحته فقط میخواد خونت رو واسه شائوخان حفظ کنی .نقل قول:
Printable View
خیلی فرقی هم نمیکنه بیشتر به مهارت بستگی داره موقع مبارزه با ملینا . چون حتی بعدش شائوخان هم راحته فقط میخواد خونت رو واسه شائوخان حفظ کنی .نقل قول:
کسی اینجا با دسته بازی نمیکنه یعنی ؟؟؟
چلنج آخرو با Kenshi رفتم. بنده خدا ملینا که عددی نبود! :n13: فقط یک دفعه بهش باختم. دفعه آخر هم Flawless Victory شد! حالا یا من بازیم خوبه یا ملینا داغونه!نقل قول:
ولی شائو سخت بود! هر چی میزدی خونش میلیمتری کم میشد! اکثرا به همین شائو می باختم.
من بازی می کنم. چطور؟نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟:n14:
آپدیتی چیزی برا بازی نیومده؟:n13:
اخه به شانس هم بستگی داره . شانس گند ما موقع ملینا یکسره دفاع رو غیر فعال میکنه و اونو قوی میکنه . چون ملینا تلپورتش وقتی دفاع غیرفعال باشه به شدت روی اعصابه . کثافت وقتی هنوز روی زمینه تلپورت میکنهنقل قول:
سلام دوستان یک سوال :دی
نسخه بلک باکس بازیو گرفتم...ولی زبانشو نمیدونم کجاییه :دی روسی نیست :| فک کنم المانیه :دی راهی هست برا درست کردنش؟
ویرایش:حل شد
یه مشکل دیگه :| چرا بازی اینقدر اسلوموشنه؟
نقل قول:
من بازی می کنم. چطور؟
من هرکاری میکنم با دکمه بالا و سمت راست رو باهم فشار میدم نمیپره و بیاد جلو اما با جویستیک میشه اینکار رو کرد ...
این مشکل رو شما هم ندارید ؟
نقل قول:
سلام دوستان من با دسته بازی میکنم , فقط یه مشکل دارم , جوستیک رو که به سمت شمال غربی و شمال شرغی قرار میدم میپره و میاد جلو :n02: اما با دکمه ها هر چی چپ و بالا یا راست و بالا رو میزنم نمپیره و بیاد جلو ... چیکار کنم ؟
نه همچین مشکلی ندارم.نقل قول:
حتی همزمان با 4 تا از دوستان هم همگی با دسته بازی کردیم و همچین مشکلی نبود.
ادم جواب نمیگیره اینجا..
اصن بازیو به یه جاش میزنی از یه جا دیگه پس میده :|
بازیو از دسکتاپ اجرا میکردم اجرا نمیشد ولی از تو محل نصب بازی ران میکردم میرفت تو بازی که زبانش اسپانیایی بود و درستش کردم...مشکل سرعت بازیو گفتم بازم جواب نگرفتم...حالا هم بازی اصلا اجرا نمیشه :|
4 بار بازیو پاک کردم نصب کردم بازم نشد :|
ویرایش:کسایی که این مشکل رو دارن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows + R رو بگیرین
%AppData% بزنید توش و فایل MKKE رو پاک کنید بازی رو اجرا کنید
بازی رو ببندید و دوباره به فایل MKKE برید و dxdiag رو اجرا کنید و عدد زیر رو به 1024 تغییر بدید
"Dedicated Memory: 123 MB"
سلام بچه ها
سیو بازی کجا مره؟