نقل قول:
من الان ESET SMART Security رو نصب کردم آپدیت کردم عالی جواب داد.
Printable View
نقل قول:
من الان ESET SMART Security رو نصب کردم آپدیت کردم عالی جواب داد.
با اجازه از داداش سینا جوابتو میدم چون نمیخوام معطل بشینقل قول:
ببین دوست من کلا" باید باطری رو روی دستگاه بزاری بمونه اگه دقت کرده باشی باطری لب تاپا مخصوصا همین 5010 رو طوری طراحی کردن که وقتی باطری روی دستگاه نباشه یه محفظه خالی خیلی بد چهره بوجود میاد که با گذاشتن باطری سر جاش میگیری که چقد جاش خالی بوده به نظرم طراح همچین لب تاپی به این موضوع دقت کرده باشه پس به نظر من بودن باطری روی دستگاه مشکلی براش ایجاد نکنه فقط توصیه کردن که وقتی میخوای یه مدت طولانی از لب تاپ استفاده نکنی باطری رو از دستگاه خارج کنی همین
در ضمن باطری هائی که روی این نوع لب تاپ بارگزاری میشه زیاد مشکلی از بابت پر یا خالی شدن مداوم ندارن بلکه عمر این باطری ها عمدتا" به دمای این باطریها بستگی داره
در آخر هم باید بگم اگه باطری به صورت کامل پر شده باشه سیستم به طور اتوماتیک از برق ورودی استفاده میکنه دیگه از باطری استفاده نمیکنه
ایشالله مشکلت در این مورد حل شده باشه
در مورد صدای فن دستگاه هم باید بگم که به نظر من که همش با لب تاپم کارای سنگینی مثل بازی و طراحی میکنم هنوز انقدری صدای فنشو نشنیدم که بخوام بگم صداش حتی بلنده!!! نمیدونم اونیکه همچین حرفی زده بر چه اساسی اینو گفته
به نظر من اگه انتخابتو کردی و میخوای 5010 بگیری تردید نکن اگه بخوای خودتو الاف حرف مغازه دار بکنی هزار تا حرف دیگه میزنه که نظرتو به جنس خودش جلب کنه
خودت قضاوت کن این همه عزیزی که اینجا اومدنو نظر گذاشتن کدومشونم از تعریف کردن از این لب تاپ سودی میبرن که نخوان معایبشو بگن؟؟؟؟
در هر صورت بازم حرف آخرشو باید خودت بزنی ولی حتما" توی خریدت دقت کن:11:
نقل قول:
خواهش می کنم عزیز.
من هر دو روز یه بار از باتریم استفاده می کنم.اصلا هم باتری رو از لپ تاپم در نمی یارم.به نظر من باید از باتری به عنوان یه یدک استفاده کرد.یعنی وقتی استفاده شه که برق می ره.حالا اگه باتری یکمم آسیب ببینه واسم مهم نیست.چون من همیشه کنار دستم پیریزه برق هست فقط وقتی نیازش دارم که برق می ره.تا هاردم نسوزه.
اما جواب سوال دوم: نه صداش منو اصلا آزار نمی ده.خیلی آرومه.فقط وقت آپدیت بایوس صداش زیاد می شه که اونم 5 دقیقه هم طول نمی کشه.اصلا از بابت صداش خیالت راحت باشه.اصلا اذیت نمی کنه.
نقل قول:
مرسی آقا سینا بابت جوابتون ولی مگه میشه خود شرکت دل الکی بیاد و رو یه لپ تاپ که میدونه پردازنده ci5-460M داره از رم با باس 1333 مگاهرتز استفاده کنه؟! با منطق جور در نمیاد،حتمن ساپورت میکرده که گذاشته چون همه میدونن دل چقدر کاهش هزینه هاش براش مهمه...الان مسئله اینه که آیا زیگورات تو لپ تاپ دست برده؟ یعنی زیگورات دو تا رم 1333 رو با رم 1066 جایگزین کرده چون منو دوست داشته؟!!!!:41:
اما یه چند وقتیه فن سیستم من دائم روشنهنقل قول:
غلط نکنم این اپدیت بایوس جدیده یه مساله ای داشت
:دی
نقل قول:
نه عزیز هر چی فن بیشتر کار کنه بهتره.نگران نباش.شاید زیادی حساس شدی:31:
بعید نیست!منم از زیگورات خریدم، 2 گیگ رم لپ تاپ من هم همین برنامه رو داشت!کمتر از اون چیزی بود که باید میبود.تماسم گرفتم پیگیرشم شدم اولش که هی منو ازین خط به اون خط پاس دادن بعد کلا منکر این قضیه شدن سرآخرم گفتن همینی که هست!!!:19:نقل قول:
آقا بارها گفتم بازم میگم: گول تبلیغات کذایی این زیگورات خراب شده:2: رو نخورید!!!!
من بایوس رو به A011 آپدیت کردم فن بیشتر خاموش بود هرچندوقت یه بار روشن میشد.اما وقتی به A 012 آپدیتش کردم دائما در حال چرخشه! :13:نقل قول:
مال منم از وقتی که به A12 آپدیت کردم بیشتر می چرخه.اما این که نگرانی نداره.حتما خود شرکت دل یه قصدی ازین کار داشته.و الا الکی نمی یان آپدیت بدن بیرون که فقط فن لپ تاپ مارو بیشتر بچرخونن:31:نقل قول:
این تغییرات بعد آپدیت بایوس انجام می شه:
Improved for HDD Master Password unlock
Improved BIOS Master and System input function
آقا خدائی دم دل گرم هرچی هست باز نیست هوامونو داره دوست من ایسوز خریده الان میخواد بایوسشو آپدیت کنه هرچی میگرده یا نیست یا اینکه اگرم هست به سیستمش نمیخوره خلاصه کلافست!!!
منکه 5010 رو با هیچ مارکی عوض نمیکنم خیلی سالاره!