مرسی بابت جوابتون.نقل قول:
Printable View
مرسی بابت جوابتون.نقل قول:
سلام این گوشی رو میتونیم با ورژن2.1تهیه کنیم یا نه باید1.6 بخریم خودمون ارتقا بدیم؟ واینکه اگه2.1 هست فارسی هم داره
ممنون
کسی نمیدونه؟نقل قول:
تو بازار ممکنه فروشنده قدیمیش رو داشته باشه!! ممکنه از این اپدیت شده ها داشته باشه که رو جعبش نوشته 2.1!نقل قول:
سلام این گوشی رو میتونیم با ورژن2.1تهیه کنیم یا نه باید1.6 بخریم خودمون ارتقا بدیم؟ واینکه اگه2.1 هست فارسی هم داره
فارسی دارش هم هست...فارسی رسمی سونی برای ایران!
دوستان من بین ایکس 10 و لجند بد جوری موندم . هر کدوم برتری خاص خودشو داره . لجند صفحه با کیفیت تری داره و ندروید نسخه بالاتر اما X10 دوربین بهتر صفحه نمایش بزرگتر سی پی یو قوی تر . نظر شما چیه ؟ من میخوام تا 2 سال بدون هیچ مشکلی گوشیو داشته باشم حالا :
1-نمیدونم لجند رو انتخاب کنم بابت آندروید بالاتر یا X10 بابت سی پی یو قوی تر ؟
2-کدوم ممکنه تا 2 سال آینده جواب بده ؟
3-اصلا نسخه های 2.2 و 2.3 آندروید چه تفاوت قابل ملاحظه ای با 2.1 که روی X10 هست دارن ؟
4-و اینکه X10 بالاخره 16 میلیون رنگ میشه یا نه ؟
میل خودته ولی ایکس 10 بهتره
فیلم برداری های دفینیشن720 پی
1- صد در صد سی پی یو قوی تر رو انتخاب کن وگر نه کلا آندرویید نخری بهتره چون تو خیلی از بازی ها کم میاره .نقل قول:
2و3 - به نظر من الان خیلی تفاوتی خاصی ندارن . مگه اینکه آندرویید 3 بیاد و یه تحول اساسی رخ بده . اون موقع به احتمال زیاد هر دو این گوشی ها با این نسخه ساپورت نمی شن .
البته گوشی arc سونی اریکسون که بیاد نسخه 3 آندرویید داره . به خاطر سخت افزارش که شبیه x10 هستش احتمالا کار هکر ها راحت تر میشه تا نسخه اونو پورت کنن روی x10
4- خیر
سلام بچه ها چطور میتونم یوتوب گوشی پاک یا اپدیت کنم هر کاری کردم نشد؟؟؟
سلام دوستان
منوی مخفی گوشی رو چطور بالا یارم؟
حسين ما عملا رو موجيم ها؟ :31:
قبل از اين كه گوشي رو آنلاك بكني (اون ماسماسكو هل بدي) اين دوتا دكمه رو به اين ترتيب بزن ديگه :31:
منو بك بك منو بك منو منو بك
اين كد رو هم تو شماره گيرت بزني كار ميزني(چپ به راست)
*#*#4636#*#*