دوستان یه بنچمارک از گوشیتون بگیرین نتایجشو ببینین.....
من رو گوشی هنوز رم نذاشتم و 8 گیگ خودشو 5 گیگ پر کردم....
همه چیزش معمولی یا بالاتر از گلکسی بود به جز I/0.... !!! اصلا" I/0 چیه؟!!!!
دوستان یه بنچمارک از گوشیتون بگیرین نتایجشو ببینین.....
من رو گوشی هنوز رم نذاشتم و 8 گیگ خودشو 5 گیگ پر کردم....
همه چیزش معمولی یا بالاتر از گلکسی بود به جز I/0.... !!! اصلا" I/0 چیه؟!!!!
نقل قول:
شما دارین گوشی خودتونو با چی مقایسه میکنین؟؟ گالاکسی با گالاکسی!! مگه میشه با هم فرق کنن!
-----------------------------------------------
دوستان جالبه I8700 هم دقیقا از همون LCD گالاکسی استفاده میکنه و حتی خط تولیدشون یکیه!:46:
آره فکر کنم چون گوشی ممکنه وقتی برنامه های زیاد روش باشه رمش سنگین باشه یا... خب کندتر عمل کنه... وقتی تست می کنه میبره رو نمودار رو اون نمودار گوشی های مختلفی رو زده مثل نکسوس و htc و.... که گلکسی رو هم زده و گوشی خودمونو مینویسه : your deviceنقل قول:
مال من همه چیزش نرمال بود یا حتی بالاتر از گلکسی به جز I/0 که یکم کم بود نسبت به خود گلکسی...:13:حالا I/0 چیه؟! internal memory نیست؟! اساتید توضیح بدن لطفا"...:10:
دوستان بازی ps1 از کجا دانلود کنم.... فکر کنم گرافیکش ر 4 inch super amoled بد نشه ها.... :دی مثل taken....
-----------------------------------------------
دوستان جالبه I8700 هم دقیقا از همون LCD گالاکسی استفاده میکنه و حتی خط تولیدشون یکیه!:46:[/QUOTE]
فکر کنم منظور شما led هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هم LCD غلطه هم LED باید بگیم اسکرین یا همون صفحه نمایش...بازی رئال رو ببینین...رو تابلو های تبلیغاتی کنا زمین گالاکسی تبلیغ میکنه....شیره رئال...شیره گالاکسی:31:
k750 هم led هست...نقل قول:
LED نیست جهت اطلاع
Super AMOeld یه تکنولوژی کاملا پیشرفته تر از Led هستش ....:10:
رئال.............!!!؟؟:2:نقل قول:
فقط گالاکسی.........!!:46:
نه میدونم ... اون دوستمون گفت LED اگه نه میدونم AMOLED و Super AMOLED و OLED با LED تفاوت داره و البته این که k750 LED هستش رو دیگه در حد گنجایش در فهم من نیست:27:نقل قول:
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Android System Info provides a lot of technical infos(Hardware, System, Telephony…), Task Manager and more. Latest version: 1.14.0 (for all Android versions)
کد:http://dailymobile.se/2010/11/08/android-app-android-system-info/