4 پورت asus 604 خوبهنقل قول:
Printable View
4 پورت asus 604 خوبهنقل قول:
قائدتا اینایی که دانلود رایگان دارن مشکل هم میزارن که زیاد نتونی دانلود کنی.مثلا من شنیدم صبانت توی ساعتهایی که مجانی هستش(فکر کنم 3صبح تا 7صبح) هر یک ساعت یه بار به صورت خودکار دیسکانکت میشه.نقل قول:
سلام
دوستان من تازه میخوام برم adsl بگیرم هیچی هم ازش سر در نمیارم
میخوام بدونم اگه کیفیت برام مهم باشه چی بگیرم و تعرفه هاش چنده پیش شمارم هم 7745 است
بعد میخوام بدونم اگه خواستیم جامونو عوض کنیم اون موقع باید چیکار کنم
یه چیز دیگه این مودم های مختلف قضیش چیه مگه خود شرکت نمیده یا اگه مودم بد میده از بیرون بخرم چی بخرم که خوب باشه
بعد یه چیز دیگه انگار بیشتر از 128 نمیدن همه شرکتا اینجورین
فکر کنم یه خورده سوالام زیاد شد ولی خواهشا راهنماییم کنید یه دنیا ممنون
نقل قول:
صبا نت،داناج،پارس آنلاین،آسیاتک،آزادنت رسانه،نیونت،فن آوا،شاتل و داتک شما را پشتیبانی میکنند.
هیچ یجات رو که عوض کردی انشا الله به منزل جدید که رفتی اگه شماره تلفنت ساپورت می شد دوباره تقاضا میدی تا وصل بشه
مودم هم خود شرکت میده هم میتونی زا بیرون بخری. دی لینک مارک خوبی
بله خانگی 128 میدن سرعت بالاتر نیاز به مجوز داره
دوست عزیز از راهنماییتون ممنون
از بین این شرکتها کدوم بهتره و تعرفه هاشون چقدر چون من سایتاشون رو نگاه کردم سردرد گرفتم کلا با هزینه نصب و مودم وغیره بعلاوه هزینه ماهیانه چقدر باید بپردازم
از نظر سرعت صبا نت(داناج هم نماینده صبا). تنها ایرادش محدودیت دانلودش وگرنه از نظر سرعت حرف اول رو میزنه.
آسیاتک بد نیست بستگی به منطقه مخابراتی داره. اما قیمت ارزون.داتک هم خوب فقط اگه طلبکار بشی بهت نمیده. پارس آنلاین قیمتهاش بالاست و....
من صبا رو پیشنهاد میکنم
سلام بچه ها
من Adsl پارس آنلاین رو داشتم با مودم Comtrend که Lan هستش، دارم Adsl امو عوض می کنم و می خوام از فن آوا سرویس بگیرم اونها گفتن می تونم از همین مودم که دارم استفاده کنم اما برای config و تنضیماتش گفتن که کمکی بهم نمی کنن، گفتن باید یک سری از پارامترهارو تغییر بدم، کسی می دونه چطوری؟ کمکم کنه؟ مودم که دارم دیگه نمی خوان هزینه اضافی بکنمو مودم اونهارو بخرم،
ممنون میشم کمکم کنین! منتظر کمکتون می مونم!
سلام دوست عزيز.نقل قول:
منم از فن آوا گرفتم و مودم هم خودم گرفتم. d-link 200 ولي با ويستا مچ نمي شه حالا مي خواهم ببرم يه d-link 4port بگيرم . خودم هم نصبش كردم و من فقط يه DNS ازشون گرفتم و خلاص. فكر كنم مي خواسته زيادي گندش كنه!
هیچ مشکلی نیست اصلا غصه نخور. بیشتر شرکتها مثل هم هستند. و بیشتر تنظیمات هم مثل هم .خوب اینها که میخواهند ازت پول بگیرند و هیچ راهنمایی تو رو نکنند. چرا ازشون میخوای بگیری؟شرکتی که از اول برات سوسه میاد مطمئن باش بعدا هم اذیتت میکنه.این همه شرکت حالا چرا اینو انتخاب کردینقل قول:
1- VPI را در مودمتان به صفر و VCI را به 35 تغییر دهید
2- نحوه وصل شدن به اینترنت را از حالت pppoe به bridge تغییر دهید ( bridge دارای دو حالت می باشد VCC و LLC که شما می بایستی حالت LLC را انتخاب نمائید
در انتها تکرار می کنیم این گزینه ها را با کمی جستجو می توانید در داخل تنظیمات مودم خود پیدا کنید.
قابل توجه دوستان مخابرات نبوت شرکت داتک آماده پشتیبانی از مخابرات شما می باشد.
7790الی95