چی شد؟؟؟!!!نقل قول:
کسی نظری درباره این مصیبت بزرگ نداره؟
Printable View
چی شد؟؟؟!!!نقل قول:
کسی نظری درباره این مصیبت بزرگ نداره؟
برای من هم بعضی مواقع حساب میکنه. صحبت کردن با پشتیبانی هم فایده نداشته. انگار مبین نت از این وضعیت بدش نمیاد.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ساعت رایگان 2 تا 8 صبح و روز جمعه تمام وقت سرعت دانلود استاندارده یعنی همونی که باید باشه تقریبا
با تورنت هم مشکل نداره
نمیدونم چی بگم. امیدوارم اسم این قضیه هرچی که هست زودتر حل بشه و دیگه تکرار نشه. مرسی از اطلاع رسانیتنقل قول:
دوستان اگه میشه بگین شما روزانه چند مگ مصرف میکنین؟
من روزانه 4..5 ساعت وبگردی میکنم 1 ساعت هم با OOVOO ویدئو کنفرانس دارم .. دانلودم ندارم.. به نظرتون معقول روزی 150 مگ ازم کم شه؟:41:
يعني چنده سرعتش؟128 هست ؟نقل قول:
ساعت رايگان جمعه ش از كي شروع مي شه از ساعت 00:00 تا 24:00 ؟
تو منطقه ي صادقيه نمايندگي داره كه من برم يه مودم براي تست بگيرم ببينم جقدر سيگنال مي ده؟اصلا چه جوري بايد بگيرم؟
نقل قول:
برای من با روزانه فرقی نداره تو این چند ماه فقط 2 تا جمعه بود که سرعت مشکل داشت اونم بدا معلوم شد که مشکل فنی بوده
---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
نقل قول:
فقط میتونم این آرزو رو بکنم :
امیدوارم روزی برسه که کسی کلا دنبال این نباشه که چقدر ترافیک داشته , فقط از اینترنت آزاد لذت ببره و هرچه زودتر بساط این محدودیت های سرعت و حجم و جیره بندی اینترنت تموم بشه
بسته به طرحی که انتخاب کردین هستش. یعنی اگر 128 انتخاب کرده باشین شبانه هم 128 هستش و اگه 256 گرفته باشین شبانه هم همونه. در کل شب و روز نداره سرعتش یکیهنقل قول: