نقل قول:
یکی از دوستان یک سینمای خانگی دنون فکر کنم گرفته بود که آمپش ورودی و خروجی HDMI داشت و راضی هم بود از خریدش. قیمتشم حدود 500 بود فکر کنم . به نظر من که خیلی بهتر از این سینماهای تجاری هستش که ریخته تو بازار و واقعا هم هیچی امکانات ندارند . یادم نیست کدوم دوستمون بود . اتفاقا PS3 هم وصل کرده بود بهش . البته این سینما بلو ری پلیر نداشتا . اما خوب شما که PS3 داری میتونی بجای Blueray player ازش استفاده کنی و وصلش کنی به همین سینما .امیدوارم این پست رو ببینه و بیاد راهنمایی کنه . البته شما پست های قدیمی تر رو هم بخونی حتما پیدا میکنی . اما به نظر من که اصلا سمت این سینماهای تجاری نرو . اگر هم میخوای از همین تجاری ها بگیری باز از دوستان مثل رایان ، پژمان و بقیه دوستان که تجربشون بالاتره بپرسی راهنماییت میکنند که یک خرید خوب با بودجه ای که در نظر گرفتی انجام بدی .
نه من پی 3 ندارم خواستم بگیرم واسه همین فیلم و اینا ! البته بازیم زیاد میکنم و یه 360 ترکوندم:دی
نقل قول:
سینمای بلوری خیلی زیاد نشده که مدل های گوناگونی هم برای خرید داشته باشه البته اگه اشتباه نکنم فیلیپس یه سینمای خونگی بلوری داره HTS5590 که یحتمل 3d هم پشتیبانی کنه (مطمئن نیستم) قیمتش هم همانطور که تو پست قبلی گفتم 700 هزار خورده ای هست متاسفانه قیمتش یه خورده بالاست که اونم به دلیل تازه وارد بودنشه اما اگه فقط پلیر بلوری بخوای که 3D هم ساپورت کنه من می تونم بلوری 7500 فیلیپس رو بهت پیشنهاد بدم که نقدهای خوبی هم تو بعضی از سایت های معتبر گرفته و قیمتش هم 360 هزار تومن هست.
بودجم همون حول و هوش 700 هست!