آره 2 مگابیت میده 12 ماهه 13 گیگ 160تومن. من تو امیرکبیر 1مگ داشتم قبلا و خوب بوده..نقل قول:
Printable View
آره 2 مگابیت میده 12 ماهه 13 گیگ 160تومن. من تو امیرکبیر 1مگ داشتم قبلا و خوب بوده..نقل قول:
آره منم متوجه شدم امیرکبیر از دیروز هر از چند دقیقه تایم اوت میندازه زنگ زدم ماتریکس گفتن مشکل ار مرکز مخابراته هم سلمان و هم امیرکبیره... قرار بود زود درست بشه! :13:پس مشکل کلی هست. بقیه دوستان تو این دو مرکز مشکل دارن از سرویسهای دیگه؟نقل قول:
ای خدا زلیلشون کنه،اره من صبا نت دارم،مرکز سلماننقل قول:
دوستان نگفتن تا کی حل میشه؟!! :29:
دقیقاً همینطوره...من هم مرکز امیرکبیر هستم...در یک ساعت حداقل 7-8 بار قطعی و تایم اوت دارم...قرار بود تا آخرشب 5شنبه مشکل رفع بشه که هنوز نشده...ما که 1هفته به خاطر اشکال مخابرات و تعویض تیغه اینترنت نداشتیم،بعد از یک هفته که وصل شدیم این مشکل پیش اومده.نقل قول:
من منظورم یک ماهست من واسه خونه میخوام:31:نقل قول:
شما از کدوم شرکت سروی دارید؟ 1 هفته اینترنت نداشتید شرکت جبران خسارت نمیکنه؟ منظورتون از تیغه چیست؟نقل قول:
دوست عزيز ماتريكس 2 مگ فقط 12 ماهه داره كه اونم سرويس شبانه رايگان نداره پس فايده اي ندارهنقل قول:
الان 1 مگ ماتریکس تا نزدیک 200 کیلوبایت بر ثانیه روزانه سرعت دانلود میده فکر کنم واسه خونه کافیه :5:نقل قول:
راهی هست که بشه سرعت دانلودو تو ماریکس افزایش داد؟
سرعت دانلود رو با download manager ها مثلا IDM میتونید زمان دانلود از بعضی سایت ها افزایش بدین. سایت های مختلف سرعت دانلود ازشون میتونه به خاطر شلوغ بودن یا کیفیت خط سرورشون کم و زیاد بشه که این مورد با افزایش تعداد کانکشن ها تا حدی برطرف میشه.نقل قول: