[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
بچه ها يه مورد ديگه پيدا شد كامارو 76(6سيلندر):41: اما نو نو حتي رينگها فابريكيه داخل كرم هست فوق العاده تميز حتي شيشه جلو هم فابريكيه رنگ هم كرمه هست به محض اينكه عكساش رسيد ميذارمشون بدنه فوقالعاده هستش
راستي بچه ها من كه 6 سيلندرو اصلا قبول ندارم پرسيدم هم گفتن ميشه 8 روش سوار كرد(از نظر قانوني) حالا به نظر شما ضايع نيست؟ اصالتو بهم ريخت؟ موتور و گيربكس 8 اتومات كار كرده تميز حدودا چند گير مياد؟ 350 باشه اما مال z28 250 اسب بخاري باشه
قيمت هم زير 5 تومنه كه تخفيف هم ميده
آه...:41::41::13:
من که اصلا شش سیلندر را قبول ندارم و از نظر من ماسل نیست..حالا هرچی که باشه...تا آنجایی که یادمه تغییر در فرم اتاق و تعداد سیلندر خودرو ممنوع بوده.اما آیا این قانون هنوز هم وجود داره یا نه خبر ندارم..موتور سالم و گیربکس مناسب اتومات اگر واقعا جور باشه احتمالا بین2.5 تا 3 قیمت داشته باشه..البته بازهم این بستگی به وضعیت موتور و گیربکس و فروشنده و خیلی چیزهای دیگه داره...
کامارو تمیز 6 سیلندر بنظر من بیشتر از 3 تومن ارزش نداره..
سلام
كسي از دوستان ليست كامل+مشخصات دقيق موتور هاي كامارو رو داره؟ چيزي كه فابريكي و خالص به اصطلاح از شفت گيربكس 250 يا 230 اسب بخار توليد كنه
ممنون
سلام
يعني آقا علي اين كامارو نميارزه؟
اگر خیلی تمیز باشه و زیر 3 تومان بده چرا .تنها به عنوان یه ماشین سواری و نه ماسل.البته این نظر منه چون با موتورهای 6 سیلندر تجربه خوبی نداشتم..اما بالای 3 تومان هر چی باشه بنظر من گرونه..این دیگه به نظر خودتون بستگی داره..
ببینید این بستگی به شرایط و خواست خودتون داره..
قبل از اینکه من کامارو 76 بگیرم دنبال یه ترانس آم 79 بودم که خوابیده بود و وضعیت فنی خوبی نداشت..وسائل پونتیاک هم که اصلا توی اهواز پیدا نمیشه..بنابر این با اینکه از نظر من زیباتر از کامارو بود اما همان کامارو را گرفتم که حداقل راه میرفت و وسائلش بیشتر بود..بعدها دیدم که اگر پونتیاک را میگرفتم بهتر بود..اما بلاخره من در شرایط خاص بهترین تصمیم را برای همان موقع گرفتم..شما هم باید شرایط خودتو ببینی و متوجه بشی کدام بهتره؟ اینکه من و یا دیگری بگه چندان نمیتونه جور باشه چون هر کس نظر خودشو داره...
من چندان با دماغه كامارو حال نميكنم شخصا علاقه شديدي نسبت به پونتيك دارم اونم 77 يا 78 ترنس ام تازه به نظر بنده كلا ترنس ام از كامارو خيلي بيشتره نظر شما چيه؟ البته خرجش هم خيلي بيشتره درسته؟؟؟؟