نقل قول:
شما گفتی certificate رو انتخاب کن وبعد اسم یوزرت رو
اصلا توی اون پنجره certificate نیست.
مشکل من encrypt شدن فایلهام در ویندوز قبلی بود.
Printable View
نقل قول:
شما گفتی certificate رو انتخاب کن وبعد اسم یوزرت رو
اصلا توی اون پنجره certificate نیست.
مشکل من encrypt شدن فایلهام در ویندوز قبلی بود.
سلام من یه برنامه ای به نام تبدیل Windows Vista به MacosX Leopard رو روی xp نصب کردم که کامپیوتر رو به طور کلی ریخته به هم .
برنامه هم درست نصب نشده و ارور می ده
وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم منم و یه موس و یه صفحه ی خالی!!!!!!!!!
لطفا کمکم کنین بدجوری گیج شدم. :19::19::19::19:
خب برید به کنترل پنل و از اونجا نرم افزار رو پاک کنیدنقل قول:
درست میشه
میشه دسترسی به درایو h رو محدود کرد؟ مثلا گذاشتن رمز یا اجازه دادن توسط یک یوزر خاص یا هر نوع محدودیت دیگر. اگر برنامه ای هم هست که این کار رو انجام میده معرفی کنید.
ببخشید
ولی کسی جواب من رو (پست 2559) نداد
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم (البته اگه جواب بدید)
من یه چند تا فیلم از اینترنت (البته تورنت) دانلود کردم که فرمتشون هم WMV و avi هست اما حالا که می خوام اجراشون کنم هیچ کدوم از پلیر ها نمی تونن بخوننش
البته مدا پلیر این پیغام را می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد می خواد از طریق اینترنت مشکلش را حل کنه که باز نمی تونه
اینم بگم که قبلا هم از تورنت فیلم دانلود کردم و همه کار می کنن و همچنین فیلم های مشکل دار رو با K-Lite Codec Pack هم امتحان کرده ام
خب، شما می دونید مشکل می تونه از کجا باشه؟ آیا این همه دانلودی که کردم بیخودی بوده؟
خیلی ممنون
نقل قول:تنها چیزی که دارم یه موسه که باش راست کلیک هم نمی شه کرد!!!!!!!نقل قول:
safe mode هم نميتوني بري تو ويندوز؟نقل قول:
سلام چطور می تونم یک اسم یک فایل یا کلمه رو در یک فولدر خاص در ویندوز جستجو کنم ؟چون قابلیت سرچ ویندوز فقط کل درایو رو میگرده نه یک فولدر خاص و اینجوری خیلی وقتگیره.
در ضمن در بین چند فایل notepad میشه یک اسم رو که در یکی از اونها ذخیره شده جستجو کرد؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما ميتوني روي فولدر مورد نظرت کليک راست کني بعد گزينه ...search رو انتخاب کني !
در ضمن در بین چند فایل notepad میشه یک اسم رو که در یکی از اونها ذخیره شده جستجو کرد؟ خير مگه اينکه بازشون کني از منوي edit گزينه find رو انتخاب کني !
تو safe mode هم همین آشه و همین کاسه!!!نقل قول:
نمیشه یه جوری ریستورش کرد؟