نقل قول:
این جانب نیز مطلب فوق رو به شدت هر چه تمام تر تایید میکنم .
نقل قول:
این جانب نیز مطلب فوق رو به شدت هر چه تمام تر تایید میکنم .
بچه جون بهت یاد ندادن دره خونتون بازی کنی؟نقل قول:
میری اینور اون ور گم میشی ها!!!!!
برو تو تاپیک خودتون بازی کن آفرین.
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:نقل قول:
شما ها هم که دلتونو خوش کردید به چندتا جمله تکراری ... :13:
پسر جون با زبون خشک داریم میگیم از این جا برو بیرون ... یهو یه چیزی میگم هم خودمو بن می کنم هم به خودت بر می خورهنقل قول:
نقل قول:
شکست پیش میاد واسه هر تیمی ،، چرا خونتو به جوش میاری ،، در ثانی تاپیک ها عمومیه ، منم حرف بدی نزدم اینجا ،، بیا امضام رو هم بر میدارم ناراحت نشی :40:
دوست باشیم ،، چرا واسه فوتبال به هم دیگه باید توهین کنیم :41:
آره شکست پیش میاد ولی نه شکستی که 4تا بخوریو مدافع هاتون هم مثل مجسمه نظاره گر باشند .... شکست پیش میاد ولی نه شکستی که در پایان فصل باشه و تو کورس قهرمانی باشی ..... کی گفته عمومیه؟عمومی هم باشه در این جور مواقع نباید تیم حریف بیاد و زخم زبون بزنهنقل قول:
معلومه که میخوان محبوبیت قطبی و بگیرن!نقل قول:
فکر کنم فدراسیون فوتبال هم نخواد پرسپولیس قهرمان بشه!
چون اگه پرسپولیس قهرمان بشه نمیگن قطبی از خارج بلند شده اومده اولین سال قهرمان میشه برای مربیان ایرانی بد نمیشه؟
نه تنها فدراسیون بلکه تمام رسانه ها ..... حاشیه سازی برای استیلی و قطبی و مرزبان و شیث و بهم زدن وحدت تیم........ میگن هر کس به میزان لیاقتش چیز گیرش میاد و لیاقت فوتبال ایران چهارتا مثل مایلی کهن هستنقل قول:
مشکل از غرور بازیکن ها و توجه بیش از حد رسانه هاس ،، بازیکنی که میاد تو این تیما تا یه مقدار گل کنه تشویق میشه مصاحبه میشه باهاش و عکسشو میندازن تو روزنامه ،، خوب مسلم هست که کسی که تا پارسال جمعا 4 نفر می شناختنش ،، حالا کل ایران میشناسنش مغرور میشه و فکر میکنه که کسی شده ،، واسه خودی نشون دادن با تیمش لج می کنه تا مطرح تر بشه ،، اما واقعا هم حیفه تیم هایی با این همه طرفدار اینطور نتیجه بگیرن ،، من خودم هم واقعا متاسفم ،، حتی اگه رقیب تیم محبوب ما باشه ولی یه تیم مطرح و پرطرفداره و جای احترام دارهنقل قول:
با يه مشت بازيكن بي غيرت كه بهتر از اين نميشه . آخه اينم بازي بود كردن . خدا وكيلي بعد از بازي استقلال كلي رفيق هام رو با sms مسخره كردم ولي بعده بازي سيله sms بود كه به گوشيم ميزدن .