تذکر1: آزمایشات و مشاهدات ثبت شده و در حال نگهداری توسط سیستم های فیزیکی مثل رادارها شامل هیچکدام از موارد خطا، نا آگاهی، توهم، دروغ نمی تونه باشه.نقل قول:
تکذکر2: استفاده زیاد از تلپاتیک از لحاظ پزشکی باعث ضعف عصبی شدید می شه پس تلفن بهتره.
:27:
Printable View
تذکر1: آزمایشات و مشاهدات ثبت شده و در حال نگهداری توسط سیستم های فیزیکی مثل رادارها شامل هیچکدام از موارد خطا، نا آگاهی، توهم، دروغ نمی تونه باشه.نقل قول:
تکذکر2: استفاده زیاد از تلپاتیک از لحاظ پزشکی باعث ضعف عصبی شدید می شه پس تلفن بهتره.
نقل قول:
اولا اشرف مخاوقلات بودن دینی هست و با بحث علمی قابل توجیح نیست.
دوما انسان در بهترین حالت حداکثر 50 میلیون سال هست که پا به عرصه وجود گذاشته حالا شما تصور کنید یک موجود فضایی که حتی نصف انسان مغز و هوش داشته باشه در صورتی که مثلا 1 میلیارد سال پیش در کره خودش با به عرصه وجود گذاشته باشه چه ابر قدرتی خواهد بود.
مسئله دوم: هر موجود زنده ای با گذشت زمان از لحاظ فیزیکی (در اینجا منظور هر چیز غیر متافیزیکی هست) پیشرفت میکنه که در علوم زیستی بهش می گن (( سیر تکاملی)) حالا شما محاسبه کنید همون موجودی که برای مثال 1 میلیارد سال پیش به وجود اومده در چه مرحله بالایی از این جهت قرار داره با این حساب مطمئنا در فرضیه مسئله اول که فرض کردیم موجود بیگانه نصف بشر هوش داره کاملا مردود میشه!
ختم کلام: ما تازه 50 میلیون سال هست که روی زمین به وجود اومدیم، حالا شما فرض کنید یک موجود هوشمند 1 میلیارد سال باشه که در سیاره خودش به وجود اومده باشه، ببین چه چیزی خواهد بود!
بعید نیست که دهها بار خودش رو نابود کرده باشه!!!نقل قول:
حالا شما فرض کنید یک موجود هوشمند 1 میلیارد سال باشه که در سیاره خودش به وجود اومده باشه، ببین چه چیزی خواهد بود!
اگر در شرایط متعارف پذیرفته باشیم که سکنه سیاره مذکور 50 بار هم باعث نابودی خودش شده باشه ; قدمت هر یک از تمدن هایی که داشته بیست میلیون سال میشه ; و این یعنی هوشمندی کامل.نقل قول:
اگر دوستان سعی کنن بدون دخیل کردن نظرات شخصی این مورد رو بررسی کنن حتما به نتیجه و جواب میرسن
همون اشتباهی که من و خیلی از دوستان انجام دادیم و بعد از کلی وقت تلف کردن به جواب رسیدیم...
اگه اونا فقط یک بار به طور رسمی بیان زمین خیلی سوالات انسانها جواب داده میشه.
اولیش هم اینه که اونا پیشرفته تر از ما هستند.
چون سفر بین ستاره ای انجام دادند و ما اندر خم یه پیچیم.
"دهها بار" رو محض تاکید گفتم! تمدنی اگه خودش رو نابود کرد یعنی به از هرجایی که بوده به صفر رسید دوباره از صفر با جای قبلی رسیدن احتمال کمی داره(کلن تشکیل حیات احتمال کمی داره)!! بعدش هم قرار که نیست پشت سرهم همینطور تمدن بیاد بالا که !!نقل قول:
اگر در شرایط متعارف پذیرفته باشیم که سکنه سیاره مذکور 50 بار هم باعث نابودی خودش شده باشه ; قدمت هر یک از تمدن هایی که داشته بیست میلیون سال میشه ; و این یعنی هوشمندی کامل.
خوشحال میشم که جوابتون رو بدونم!!!نقل قول:
به جواب رسیدیم
اشتباه میکنید ;همیشه اینطور نیست.نقل قول:
اعزام اضطراری و سفر مهاجرتی به دیگر اجرام میتونه پس از نابودی یک تمدن ; اون رو در مکان و سیاره ای دیگر بیمه کنه.
این در حالتیه که ذیشعور همان ذیشعور از همان تمدن هست.این " کم بودن احتمال " رو با چه رابطه و چه طریقی بدست آوردید بفرمائید.نقل قول:چطور به این نتیجه رسیدید؟سرا پا گوش هستیم.نقل قول:چه کسی چه قراری در این مورد گذاشته که ما بیخبر بودیم؟!نقل قول:
اینجا چون تالار علمی هست ; فکر میکنم بهتر این باشه که نگارش ها بر اساس داشته ها و دانسته ها باشه ; نه حدس ها و گمان ها.
واژهی نابودی به کار رفته! معنای نابودی هم که وضح هست!!نقل قول:
اشتباه میکنید ;همیشه اینطور نیست.
اعزام اضطراری و سفر مهاجرتی به دیگر اجرام میتونه پس از نابودی یک تمدن ; اون رو در مکان و سیاره ای دیگر بیمه کنه.
این در حالتیه که ذیشعور همان ذیشعور از همان تمدن هست.
ما با هم توی همین تاپیک قبلن بحث داشتیم!! ناتموم موند و تاسفانه الان هم توی شرایطی هستم که ممکنه دوباره بحثهام ناتموم بمونن!!نقل قول:
این " کم بودن احتمال " رو با چه رابطه و چه طریقی بدست آوردید بفرمائید.
چطور به این نتیجه رسیدید؟سرا پا گوش هستیم.
درمورد علم هم چشم! هرچند دیدگاهم مقداری تغییر کرده ولی چون اینجا بحث علمی است من هم از علم حرف خواهم زد (البته شیوهی مدونتری سراغ ندارم)!!
ببینین: ما یه سری حیات محدود به سیارهها است. چون توی ستارهها دما بالاست و ترکیبها خیلی کم تشکیل میشن! پس ما محدود شدیم به سیارهها. از دو جنبه بررسی میکنم: احتمال تشکیل در یک سیاره: حیات مولکول میخواد. اونهم مولکولها پیچیده که برای تشکیلشون نیاز به نیازمند عناصری هستن که باید وجود داشته باشن و همچنین نیازمند زمان بسیار زیادی هستند که سیر تکاملی خود رو از مولکولها ساده به پیچیده طی کنن! و همچنین نیازمند شرایط مناسبی که این مولکولها در اون رشد کنن. خب ... میخوایم احتمال رو حساب کنیم! احتمال وجود داشتن تمام عناصر مورد نیاز * احتمال پایداری شرایط مناسب در یک مکان برای یک بازهی چند صد میلیون ساله. به نظر شما احتمالی ناشی از ضرب ایندو چقدر خواهد شد؟ کم یا زیاد؟!!! (دقت کنین که من فقط تشکیل نوع سادهی حیات رو در نظر گرفتم و کاری به حیات هوشمند نداشتم که خودش نیازمند عبور از هفتخوانی است!!!)
اما اگه بخواین برای کل جهان اظهار نظر کنین ... خب کار سختی است و من هم الان نظر خاصی ندارم که بخوام بگم! (لااقل این موقع شب!!!)
(این پاسخ به سوالتون مبنی بر این که احتمال کم رو از مجا آوردین بود و من با وجود این که قطعیتی در وجود موجودات فضایی نمیبینم قطعیتی هم در عدم شون نمیبینم!!)
قراری که گذاشته نشده ... ولی من فکر میکنم احتمال این که 50 نسل متوالی از موجودات فضایی به وجود بیان به طور طبیعی و ریاضیاتی 1 به 50 هست!! که بسته به این که این موجودات چند مرده حلاق باشن کم و زیاد میشه!!! ممکنه همون سری اول فاتحهشون خونده بشه ممکن هم هست تا 500 نسل نابودی و بازسازی رو تجربه کنن!!نقل قول:
چه کسی چه قراری در این مورد گذاشته که ما بیخبر بودیم؟!
چهرا باید بیگانه ها از ما پیشرفته تر باشند