آخه عربی (گ چ پ ژ) نداره. اوناره چیکار میشه کرد؟
Printable View
آخه عربی (گ چ پ ژ) نداره. اوناره چیکار میشه کرد؟
دوستان چه شکلی میتونم اهنگی را از قسمت gallery ببرم تو music player
باید بی خیال (گ چ پ ژ) بشی یا اینکه باید فارسیش کنینقل قول:
کافیه که آهنگای music player را refresh کنینقل قول:
برو تو قسمت تنظیمات دستی پروفایل بعد قسمت key tone بزار روی off یا silentنقل قول:
بخشید دوستان جاهایی که انتن نمیده . به جای انتن میزنه 3g .
این یعنی چی؟
کمککککککککککککککککککککککک کککک اس ام اس فارسی
وای 5700 هم خز شد رفت پی کارش!!وجدانا اونقدر حجم سوالات بیخود زیاده که نمیشه به سوالهای خوب جواب داد!!!بعضی از 5700 داران مثل اینکه روزی تا حالا گوشی سیمبین دار نداشتند!!!!مثلا همین سوال در مورد اس ام اس فارسی!!خوب عزیز من زبون گوشی شما مثل مال من عربی!!5700 های سری جدید فارسی هم دارند ولی مال من و شما نداره!!باید پروداکت کد گوشیتون رو عوض کنید!دیگه این سوال داره؟؟؟شما با پستهای پشت سر همتون دارید کلوپ رو به گروه اموزشی عمانی (حرفهای اول رو مدنظر قرار بدید!!) میبرید!!!در مورد صدای گز گز هم بستگی به اهنگ داره!!اهنگهای با فرمت aac و amr گزگز میکنند چون فشرده هستند و از کیفیتشون کاسته شده!!بعضی اهنگهای mp3 نیز بدلیل تقویت شدن با نرم افزار با کاهش کیفیت روبرو میشن!!اخه این دیگه سوال داره!!نترسی اسپیکرهای گوشیت سالمند!اگه هر دوتاشون گز گز میکنند پس سالمند ولی اگه یه دونه از اسپیکرها گز گز میکنه پس همون مشکل داره!!در مورد 3g هم بگم که من اونموقع که ان70 داشتم یادمه رفتیم یه جایی که انتن تعطیل بود و روی صفحه همون جایی که انتن نوشته میشه نوشته شده بود 3g!!3g هم در ایران نیست و قرار 2000 سال دیگه بیاد تا ان شا الله مومنان عزیز همگی از ویدئو کال لذت ببرند!!
در ضمن وقتی 3d روشن باشه تمام اهنگها با کیفیت پایین تری اجرا میشن!!در ان73 نیز اینگونه هست!!پس اهنگ گزگز خواهد کرد!!دیگه سوال در مورد گزگز نکنید!!قربان شما امین!!
من کوچیکتم.
شرمنده با این سوالا
روش فارسی کردن رو کامل می گی؟