سلام دوستان
خب هفته دیگه منم رفتم البته بیشتر 4 تا پست ندادم
بگذریم
من افتادم کد 123 از اهواز
اینجا که کسی پیدا نشد با هم دوست شیم شاید اونجا بدرد خورد اما خب...
یه چندتا سوال داشتم:
1) چرا میگن این کد که میشه سپاه نیشابور خیلی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2) میشه بگین حقوق ها چقدرن؟ من فوق دیپلم علوم ازمایشگاهی دارم
3) آیا امریه به رشته منم میخوره؟ البته موقعی که برگ سبز اومد رفتم دانشگاه بم گفت رشته تو شامل طرح پیام اور بهداشت میشه یعنی بعد اموزشی اگه خدا خاست اسمت در اومد بسته به نیاز دانشگاه و درخواست وزارت بهداشت از سپاه یا ارتش ممکنه برگردی استان خودت و بقیه خدمت رو اونجا تو رشته خودت که برای من بیمارستانه مثل یه کارمند رسمی کار کنی ... حالا کسی از دوستان هست درباره این طرح پیام آور بهداشت چیزی بدونه؟
4) بعده آموزشی که نیرو ها رو تقسیم میکنن میخواستم بدونم این تقسیم بر اساس رشته تحصیلیه یا سلیقه ای یا مدرک چون رشته من یه رشته بیمارستانیه ؟ از طرفی ممکنه بیفتم شهر خودم؟
5) یه سوال فنی: پدر من 21 ماه از دوران خدمت خودش رو تو منطقه جنگی خدمت کرده و طبق قانون به ازای هر ماه از خدمت پسر کم میشه اما یه مشکلی که هست اینه که مدرک نداریم . رفتیم محل ترخیص پدرم و کمسیون گرفتن و چند تا سوال پرسیدن اخر سر با 6 ماه از خدمت پدرم موافقت کردن که اینطور 3 ماه از خدمت من کم میشه . الان می خوام بریم محل خدمت پدرم مدرک بیاریم از پادگان تا بتونیم همه 21 ماه رو بگیریم چون با این حساب من 14 ماه کسری میخورم ولی دیروز یه خبر بد شنیدم اینکه تمام مدت خدمت تومنطقه جنگی فقط برای نیروهای ارتش و سپاهه و چون پدر من ژاندارمری بوده تنها 12 ماه میدن می خواستم بدونم این خبر صحت دارهو اگه میشه کمی درباره اون توضیح بدین...