اگه آپ کنی ممنون میشمنقل قول:
Printable View
اگه آپ کنی ممنون میشمنقل قول:
جسارتا اونقدري كه شما رو محسن تعصب داريد خودش نداره،غم مقدس چيه بابا،متن آهنگاش زيادي سياهه،اگه دقت كرده باشيد تو همين نظرسنجي همين سايت،آهنگهاييش انخاب شدن كه مظنون اميدواركننده تري داشتن(البته بجز ترك وقتي نيستي كه انصافا محشره) شايد يكم از تلخيش كم كنه مخاطب عامش بيشتر ميشه،طرفداراشم بيشتر ميشه،مثل كفتر چاهي،خودكشي ممنوعنقل قول:
سیاه با عاشقانه و غم انگیز حداقل به نظر من فرق میکنه
شما میگی اگه چیکار بکنه طرفدارای عامش بیشتر میشه اما توجه نمیکنی که تا قبل از یه شاخه نیلوفر طرفدارای عام خیلی زیادی داشت اما ترجیح داد با یه شاخه نیلوفر خاص ( حتی میتونید خواص هم بخونید) پسند باشه.
در نظرسنجی اتفاق نو تقلبی عجیب شده
افشاگری یکی از طرفداران محسن چاوشی در مورد نظرسنجی اتفاق نو
کد:http://www.ettefagheno.ir/forum/index.php?topic=313.0
میشه متنش رو برامون بزاری؟چون من تو اتفاق نو عضو نیستم و جدیدا هم عضو جدید قبول نمیکنند.ممنوننقل قول:
این یه متن دیگست تو همون تاپیک
منم اونجا عضو نستم ولی سعی میکنم اون قبلی را هم پیدا کنم:
نقل قول:
یکی دیگه در همون تاپیک اومده درباره علی بحرینی حرفای حقیقتی رو زده :
.بحرینی یعنی مافیای کثیف موسیقی ایران...شما چطور انتظار دارید نظرسنجی مجله ای مثل اتفاق نو بدون تقلب باشه؟؟؟
مجله اتفاق نو همیشه اخلاق رو زیر پا گذاشته...همیشه حق رو نادیده گرفته...از دوستای آقای بحرینی حمایت کوکورانه کرده و دشمنای ایشون رو کوبیده...
شما هیچوقت انتظار نداشته باشید که آدمایی مثل چاوشی و یگانه توی مجله اتفاق نو نفر اول نظرسنجی بشن...چون هم چاوشی و هم یگانه هنرمندای واقعی هستند...هنرمندایی که برای پیشرفت فقط به هنر خودشون متکی اند....به هنر خودشون اعتقاد و اعتماد دارن و می دونن با اتکا به هنر می تونن دل مردم رو تسخیر کنند...چنین خواننده هایی هیچوقت در مجله اتفاق نو جایگاه بالایی ندارند...آقای بحرینی خواننده ای می خواد که واسش دم تکون بده...مث خواجه امیری...حمید عسگری...سعید آسایش....بازم بگم آقای بحرینی؟بگم یا اگه بگم اکانت منو پاک می کنی؟
بذارید یه مثال بزنم...می دونید که .آقای بحرینی گاه گاه شعر هم می گن(البته شعر که چه عرض کنم)ایشون انتظار داشتند محسن یگانه از شعر های مضکشون استفاده کنه که محسن این پیشنهاد رو رد کرد...چون سطح آلبوم یگانه خیلی بالاتر از شعرهای کوچه بازاری و نوزاد پسندانه ی بحرینی بود....اما این کار محسن یگانه باعث شد که بعد از انتشار آلبوم نفس های بی هدف مجله اتفاق نو شروع به حمله های ناجوانمردانه به آلبوم یگانه بکنه و با نقدهای مسخره و مغرضانه که تمامی اهل فن رو به خنده مینداخت محسن یگانه بکوبه....و جالب اینجاس که همین مجله از آلبوم بسیار بسیار ضعیف آقای علمشاهی کلی تمجید می کرد....
آاقای بحرینی آمار فروش میلیونی نفس های بی هدف و یه شاخه نیلوفر نشون میده که مجله ی شما تا چه حد..............واقعا متاسفم برای شما که شعور مخاطب رو به بازی می گیرید و قلم و رسانه رو تا این حد خوار می کنید....البته خدا هست....این رو همه می دونیم
مسئولان اتفاق نو از ترسشون اون تاپیک حذف کردن بحث های جالبی در تاپیک مطرح شده بود و چند نفر هم که از تقلبشون خبردار شده بودند اومده بودن بر علیهشون حرف زده بودند که مسئولان سایتشون به خاطر جلوگیری از بیشتر رفتن ابروشون تاپیک حذف کردن ولی خدا رو شکر یکی از دوستان صفحات سیو کرده بود که در اختیارم گذاشت حتما دانلود کنید 240 کیلوبایت بیشتر نیست فقط بعد دانلود از حالت زیپ خارج کنید و بعد فایل مشاهده کنید :
در ضمن در سایتشون یه مطلبی در مورد اینکه تقلبی نشده به دروغ زدن که برید حتما نظر بدید البته من نظر دادم نشون ندادنکد:http://rapidshare.com/files/218918068/ettefagheno-taghalob.zip.html
ما نباید به راحتی اجازه بدیم هر غلطی بخوان بکنن و ما حرفی نزنیم !!کد:http://www.ettefagheno.ir/f/index.php?option=com_content&task=view&id=466&Itemid=1
کد:http://www.mchavoshifans.com/main/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=1474&pid=34508#post_34508
و هراسان و باز هم اراجیف گویی در مورد سلطان
هراسان با اوردن خبرهای تخیلی و من در اوردی از سلطان در اینترنت و سایت های موزیک اسم مطرحی شد هر دفعه با یه خبر دروغ هوادارای سلطان و سرگرم میکنه و با رو شدن دستش برای هم از رو نمیرود ( مثه مجله اتفاق نو ) در سال جدید هم باید مثله پارسال هر چند هفته یه بار منتظر یه خبر چرت از او در مورد سلطان باشیم نکته جالب این هست که هر باری که خبرهایی از خوانندگان مختلف میذاره تنها خواننده ای که در تمام خبرهایی که در این یه سال گذاشته بوده سلطان بوده چون خوب میدونه همه با دیدن خبری از سلطان میرن اخبارشون میخونن در نتیجه بقیه اخبار خواننده ها رو هم میخونن اخرین بار هم قبل عید بود که خبر اومدن البوم جدید سلطان داده بود و اسمش هم برای خودش تعیین کرده و اینم خبر جدیدش :
البته فرق خبر این دفعه با دفعه های قبل اینه دروغ نگفته چون که همه فهمیدن که خود سلطان گفته که البوم جدیدشو هم اهاری تنظیم خواهد کرد و این خبر داغ و جدید رو به عرض و سمع همه رسونده خسته نباشدنقل قول:
محسن چاوشي:
با انتشار آلبوم يه شاخه نيلوفر انتقاد هاي بيشماري به محسن چاوشي شد در مورد تنظيم آهنگساز کارها(محمد رضا آهاري ) و کمتر کسي فکر ميکرد که محسن چاوشي بخواد دوباره با محمدرضاي عزيز کار کنه ولي 10 فروردين 88 اعلام شد که مانند آلبوم قبل شاهد کارهاي محمد رضا آهاري باشيم. در هر صورت محسن چاوشي ريسک بالايي رو پذيرفته انشالله که موفق بشه.
masoud908
البوم جدید سلطان اواخر بهار امسال !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشهری جوان - شماره 206