p990 مشکل ساعت داره، عادت میکنی:46:نقل قول:
Printable View
p990 مشکل ساعت داره، عادت میکنی:46:نقل قول:
بر اساس قوانین سایت جواب میدمنقل قول:
نوشته شده توسط bilingual_2007_new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- از کپی کردن مطالب سایت ها و وبلاگ ها جدا خودداری کنید .
16- كليه امكانات مورد نياز براي فارسي نويسي در انجمن محيا شده و كليه تاپيك هاي غير فارسي حذف خواهد شد.
نقل قول:
دوست عزیز شما ابتدا وارد file manager بشو ( tools==> file manager) حالا هر فایل یا فایلهایی که دوست دارید رو mark کنید و بعد بالای صفحه یه فلش هست اونو بزن و برو به این قسمت edit==> move to ، copy to
حالا هر جایی که خواستید move یا copy کنید
copy همان copy است , move همان cut
موفق باشی:11::46:
بابت سوال دومتون باید عرض کنم که من هم w810 داشتم و الان p990 دارم، ولی به این مشکل بر نخوردم!!!
دستت درد نكنه ولي اينم نيست چون sms هاي sim صفر است ولي اين عكسه كه گفتي درستهنقل قول:
من تازه پی990 خریدم این uiqیعنی چه
دفترچه راهنمای فارسی اونواز کجا میتونم پیدا کنم توی اینترنت هم پیدانکردم
برنامه ای برای sms نصب نکردی؟ اگه نصب کردی پاک کن.نقل قول:
گوشی رو یک بار خاموش کن، باطری رو در بیار ، چند لحظه واستا دوباره جا بزن روشن کن ببین هنوز این مشکل هست.
اطلاعات کامل در مورد UIQ (ویکی پدیا):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طور خلاصه یک رابط کاربری به صورت" تاچ اسکرین" هست.
فکر نکنم هنوز دفترچه فارسیش اومده باشه.
سلام به همه شما دوستای عزیز
دوستان من قصد دارم گوشیمو عوض کنم.
یا پی 990 یا 5700 میخوام بخرم.راستش تا دیروز پی990 ترجیه میدادم.ولی دیروز یکی از دوستان به من گفت که این گوشی مدام مشکل پیدا میکونه و هی ریست میشه و قفل میکنه.
آیا واقعیت داره
سلام دوستت درست میگه اما این گوشی برای کسایی هی ایراد پیدا میکنه طرز استفاده ی از این گوشی رو بلد نیستن و همینطوری هم هست . این گوشی برای کسایی خوبه که دیگه دست و بالشون بازه و دیگه حوصله کار کردن با دگمه ها رو برای هر کاری ندارن من تا الان تمام گوشیهام نوکیا بوده و واقعا از این مدل گوشیها خوشم نمیومد بخاطر همین p990 گرفتم:5:نقل قول:
بستگی به خودت داره، که از گوشیت چه انتظاری داشته باشی.نقل قول:
کار کردن با این گوشی احتیاج به یکم اطلاعات داره. اگه زیاد با گوشی ها کار کرده باشی می تونی باهاش کار کنی.
اون طوری هم نیست که دوستت گفته، هر موقع احتیاج باشه خودش رستارت می کنه که خیلی کم پیش میاد مگر چه برنامه سنگینی باز کنی.
اگه یه گوشی راحت، بی دنگ و فنگ، غیر پیچیده، ساده و ... می خوای این گوشی واست خوب نیست.