من برای امنیت مودم خودم این کار ها رو انجام میدمنقل قول:
مک رو قفل می کنم
رمز قوی می ذارم
رمز خود مودم رو عوض می کنم
Printable View
من برای امنیت مودم خودم این کار ها رو انجام میدمنقل قول:
مک رو قفل می کنم
رمز قوی می ذارم
رمز خود مودم رو عوض می کنم
سرعت سرور خارجی رو 100K محدود شده؟؟
دوستان بعد ازینکه مدت بسته تموم میشه تا چند روز مهلت هست تا تمدید کنیم؟؟
احتمالا این سرویس نیم گیگ رو کلا میخواد برداره چون که بیش از سه ماه هم نذاشته در صورتیکه قبلا میشد.
واقعا افزایش قیمت سرویس های آسیاتک غیر قابل قبوله دقیقا دو برابر کرده قیمت سرویس ها رو از اول آذر به خاطر اینکه ما ملت تو سری خوری هستیم هر قیمتی هم نذارن صدامون در نمیاد بیشرف ها اینترنت ۱۷ هزار تومانی رو ۳۰ هزار تومان کردن من که دو ماه دیگه سرویسم مونده بعدش به احتکال زیاد تخلیه میکنم پول زور به اینا نمیدم کم پول ترافیک ازمون میگیرن حالا قیمت سرویس هاشون رو هم دوبرابر کردن دزدای سر گردنه رتبه یک اینترنت کشور رو هم به خاطر دزدی برتر در زمینه اینترنت بهش دادن
از رو قیمتهایی که آسیاتک برای سرویسهای شهاب گذاشته مشخصه که برای این سرویسهای به کمتر از 40 تا 45 هزار تومن راضی نیست. بالأخره، هر کسی با سرویس 10مگابیت کم کم ماهی 5 گیگ مصرف روزانه خواهد داشت. به همین خاطر این سرویس 0.5 گیگ شهاب رو هم با این افزایش قیمتی که داده، رسونده به جایی که طرف اگه 4 یا 5 گیگ هم حجم اضافه بخره درآمد ماهیانهای که آسیاتک ازش خواهد داشت به همون حدود 40 تا 45 هزارتومن برسه.
شما کدام isp رو پیشنهاد میکنید ؟نقل قول:
احسنت به اسیاتک کیفیتش که هیچ تغییری نکرده هر روز هم داره بدتر میشه جالبه isp برتر شده تازه قیمت هاش رو هم گرونتر کرده پس چه برتری به نسبت isp ها داره به خاطر پوشش سراسریش ؟ میخوام نباشه وقتی پشتیبانی مناسب در شهرستان ها وجود نداشته باشه و پهنای باند مناسبی در اختیار شهرستان ها نباشه
مگه قیمت ها رو افزایش داده؟نقل قول:
بله. سرویس شهاب 0.5 گیگ قبلا با مالیات 17 و خورده بود الان شده 30 و خورده... بقیه سرویسا هم به نسبت قبل گرونتر شدن!نقل قول: