سلام دوستان،
یه مشکلی من دارم. هر حدودا 12 ساعت سرعت من نصف میشه و باید مودم رو ریستارت کنم. کسی میدونه دلیلش رو و اینکه راه حلش چیه؟
ممنونم.
Printable View
سلام دوستان،
یه مشکلی من دارم. هر حدودا 12 ساعت سرعت من نصف میشه و باید مودم رو ریستارت کنم. کسی میدونه دلیلش رو و اینکه راه حلش چیه؟
ممنونم.
4 سال پیش وقتی با فوش و لعنت از مخابرات تخلیه کردم فکر نمیکردم هیچوقت دیگه برگردم سمت مخابرات!
سرویس دهی افتضاح قطعی بیش از حد نوسان پینگ وحشتناک و امور مشترکین فاجعه...
مگه میشه؟ این همه شرکت خصوصی که داعم با طرح های تخفیفی و تشویقی و خدمات مشتریان بهتر تبلیغ میکردن من ول کنم برگردم مخابرات؟
همونایی که همه مشکلاتشون رو هم دایورت میکنن به زیر ساخت ها و مخابرات؟
به جایی برسم که دوباره از مخابرات سرویس بخوام بگیرم و به جایی برسیم که بیایم بگیم اره فعلا اوضاع مخابرات از همه بهتره؟:|
زندگی تو ایران هیچ چیزش قابل پیش بینی نیست ولی ظاهرا منم دوباره اضافه شدم به مشترکین adsl مخابرات
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا روی 2.3 مگابیت بر ثانیه بود ولی اخیرا محدودش کردن روی 1 مگابیت بر ثانیه (به طور دقیق تر 1151 kbps)نقل قول:
درود بر شما
برای من هم همین رنج ( 1مگابیت ) بود الان دو هفته است قشنگ سرعت آپلود نصف شده است.
بخاطر سرعت آپلود شکایت کردم، ببینم کاری میکنن یا نه.
همه شرکت ها یکی از یکی بدتر...نقل قول:
به هیچ وجه فکر نکنید گرونی تعرفه ها مربوط به بالا رفتن کیفیت خدمات هست
بلکه به خاطر پایین اومدن ارزش پول و...
وگرنه خیلی از شرکت ها هستن از مخابرات هم افتضاح تر
قبلا ۸۰ گیگ رو میگفتیم ۴۰ هزار حالا باید ۵۰ گیگ رو بگیریم ۴۲ هزار + مالیات
سلام .دوستان من مخابرات خوزستان دارم. خواستم ببینم در چه صورتی مخابرات برامون پروفایل fast رو فعال میکنه؟
من چند روز پیش گفتم خطم روی روی 16 مگ بذارید آپلود رو هم 2مگ نهایت 1 مگ بذارید. خلاصه دستش درد نکنه گذاشت روی 18 مگ و آپلود رو هم 2 مگ ولی snr لب مرز بود نزدیکای 6. اما دیدم پینگم از 8.8.8.8 شده بود 55 میلی ثانیه. اما همانطور که گفتم سیگنالم لب مرز بود و crc error ها سیر صعودی شدیدی داشت.
الان زنگ زدم گفتم آپلود روی بذارید روی 1مگ یا همون 512 قبل. چون snr آپلود زیر 6 اومده بود . و دیدم پروفایل fast رو هم غیرفعال کرد.
میگه دست ما نیست و سیستمی هست و اصلا آپلود 1 مگ و 2 مگ نداریم و پروفایل گیم هم نداریم. پینگم از 8888 هم شد 75 میلی ثانیه
خواستم ببینم چی باید بهشون بگیم تا پروفایل فست رو فعال کنند؟ یادمه همون اوایل هم که اومده بودم مخابرات بهشون گفتم پروفایل گیم برام فعال کنید، گفتش نداریم. اگه ندارن پس این fast که توی مودم من اومد چیه؟
الان برگشت به همون حالت interleave
بهشون بگو طرح گیمینگ رو فعال کن، در باقی شرکت ها به پروفایل گیم معروف هست.نقل قول:
البته انقدر باید زنگ بزنی تا شاید فعال کنن! مخابرات دیگه ، باید صبر ایوب رو داشته باشی.