با سلام
از دوستان کی تو مشهد کارت طلایی شاتل داره؟؟؟؟
اگه کسی داره لطفا خبر بده
Printable View
با سلام
از دوستان کی تو مشهد کارت طلایی شاتل داره؟؟؟؟
اگه کسی داره لطفا خبر بده
اول از همه می خوام یک سوال از دوستان قمی بپرسم. من چند روزی هست شدیدا سرعتم ریخته به هم و حتی بعضی ساعات بعضی سایت ها اصلا باز نمیشه. میشه دلیلش رو حدس زد..! ولی آیا برای همه همینطوره یا بعضی مناطق رو ترکوندن!
یک سوال هم از دوستانی که سرویس art5 دارن می خوام بپرسم که سرعت دانلودشون در حال حاضر در شب و روز از سرورهای مختلف(torrentو rapidshare, mediafire, لینک های مستقیم و..) چقدره؟
دیگه کارت طلایی رو قبول نمی کنند!نقل قول:
آقا یکی از دوستان به من کارت طلایی داده(فقط شماره سریالش رو)
و توی صفحه ی ثبت نام اینترنتی وارد کردم
آیا لازمه اصل کارت رو هم بدم؟
دوباره دان استریمم رو بردن رو 600 :8:
یه ماه رو 256 بود دوباره درست شد
خوب من بحثم همینه دیگه ! این چجور نامحدودی هست ؟ وقتی که محدودیت دانلود دقیقا تعیین شده.نقل قول:
خب من مشترک Art-1 هسنم و چند وقت پیش که با نمایندگی کرج حبت میکرده در مورد قانون FP
به من گفت که با اینکه نا محدود شدین ولی هنوزم مصرف شبانه ( 1 - 7 ) و پنجشنبه و جمعه ها داخل این قانون قرار نمیگیره و حتی تویه صفحه شخصیتون هنوزم به عنوان مصرف رایگان ثبت میشه ! این از شبها و پنجشنبه و جمعه
آیا تو قانون FP گفته شده که محدودیت شما کاملا مشخصه ؟! نه
در حالی که کاملا مشخصه.
پ . ن : مرسی از اطلاعات بروز
والا ما که امروز رفتیم و برای یکی از دوستان کارت طلایی ثبت کردیم .... هیچ گیری هم ندادن !!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
پینگ 50 ؟!!نقل قول:
ولی تنها مشکل من با این پینگ که اونهم با دادن dns دستی و بهترین dns با نرم افزار Namebench 1.3.1 Windows تازه به اینجا رسیده ولی تو بازی هایه آنلاین مثل کانتر 1.6 تو بهترین سرور هاش پینگم 50 - 60
خیلی بعیده . 1 تست میزاری ببینیم ؟
DNS رو بگو ما هم لذت ببریم.
آقا خوهشا یکی جواب مارو بدهنقل قول:
ممنون
سرویس Eco در حالت کلی 1 مگ و 2 مگ نداره و اگه از اونا بپرسی میگن نداریم. ولی بعضی از مناطق 1 مگ و 2 مگ دارن.نقل قول:
و ظاهرا شما تو یکی از مناطقی هستین که این سرویس هست .
شما اگه اونموقع حرف اون خانوم رو گوش نمی کردی و بهش می گفتی بزار نکشه به شما ربطی نداره من 2 مگ می خوام الان داشتی با 2 مگ کار می کردی.