دوست عزیز شما تهرانی؟؟یه جای خوب میشناسی کارش ردیف و مطمئن باشه؟؟
دوست عزیز خودم میتونم اینکارو کنم؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟شما خودت میریزی؟؟
دوست عزیز شما تهرانی؟؟یه جای خوب میشناسی کارش ردیف و مطمئن باشه؟؟
دوست عزیز خودم میتونم اینکارو کنم؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟شما خودت میریزی؟؟
بله تهران هستم.همین الان الان زنگ زدم به طرف گفت 10 تومن میگیره.نقل قول:
اینم آدرسش.خیلی هم مطمئنه.برو حالشو ببر
محتوای مخفی: آدرس
موفق باشی مرد:5:
خودت هم میتونی بریزی ولی دنگو فنگش زیاده و ممکنه یه جاییشو اشتباهی دست کاری کنی اون موقع کنسولت خراب میشه
نه من از این کارا تابحال نکردم
برو به همین آدرسی که دادم
اقا دمت گرم خیلی مردی...
60 هزار تومن برای هـک کنسول؟؟؟؟
شما یه سر برو مراکز بازی با 15 تومن هم میتونی ردیفش کنی.................
مملکت ما همینه دیگه هرکی هرچی عشقش بکشه میگه!!!!
تازه گفت ما میدیم کسی دیگه اینکارو میکنه برای خودم 45 تومن تموم میشه!!!!!حالا چون شما اشنایی 50 میگیرم!!!
بعدن حسابشو می رسم مردم بیچاررو داره غارت میکنه...
این روش سوزن هم زیاد هم خرابی نداره . من سوتی دادم Firmware درایوم پاک شده بود دیگه کار نمیکرد فکر کردم سوخته .ارور تک چراغ قرمز میداد E63. ولی دوباره ریختم درست شد !
آقا ماجرا این FW چیه ؟ اگه -- بیاد بعد این به چه دردی میخوره که همه نگران انم هستند ؟
FW LT همون -- هست !نقل قول:
پس چرا تو پستای قبلی گفتند که اگه این pcb بیاد fw را چکار کنیم !!!!!!!! :19:نقل قول:
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
یا میرم یه xboxkey میگیرم یا صبر میکنم یکی دو هفته دیگه هکش میاد . اگه بخوایم -- کنیم باید برد روش نصب کنیم . 100% کار میکنه . کار C4 حرف نداره .:31:نقل قول:
بچه ها من دو سه روزی نبودم ، مثل اینکه کلی عقب افتادم !
داستان FW چیه ؟
بعد دوستان PCB یعنی برد مدار چاپی ، یعنی شامل برد داخل تمام وسایل الکترونیکی میشه - با اون برد تیم Xecuter اشتباه نگیرید - اون اسم داره برای خودش .
اسمش اینه : DG-164DS Unlock Replacement PCB
این رو یادتون باشه ، چون اونوقت اگر توی توی فاروم های خارجی بنویسید PCB بهتون میگن کدوم PCB ! در دنیا میلیاردها میلیارد PCB وجود داره !