دوستان میتونن با استفاده از winbox و با مک آدرس بدون آی پی به میکروتیک وصل بشن
Printable View
دوستان میتونن با استفاده از winbox و با مک آدرس بدون آی پی به میکروتیک وصل بشن
دوستان دانلودر سلام .
من اینترنت مخابرات 2 مگ نامحدود دارم. الان ماهی 70 هزار تومن میدم. فقط واسه 20 گیگ دانلود در روز. اونم باید کامپیتر 24 ساعت روشن بمونه.
من الان اگه بخوام از صفر ی سرویس ایرانسل تهیه کنم به چیا نیاز دارم. منظور مودم سیم کارت و تعرفه کم برای دانلود . ممنون میشم راهنماییم کنین.
اینجا دوستان تا 120 گیگ دانلود میکنن اونم تو یک شب. :n04:
با همت و تلاش شبانه روزی دوستان بزودی باید فاتحه ی اینترنت نامحدود ساعتی رو خوند :n39:
اگه همینطور به تلاش بی وقفه و بی منت خودتان ادامه بدید انشاالله بزودی این اینترنت غرب زده ی 4G که قطعا یکی از عوامل استکبار جهانی و اسرائیل و نفوذی در ایران است را کلا جمغش میکنند :10:
سلام برادر اگه سیم کارت ایرانسل داری با یه گوشی که ۴gرو داشته باشه،صرفا یه بسته ارزون مثل ۶تا ۱۲ ظهر بگیر ۲تومن هست،تست کن ببین ساعت ۷ یا ۸ صبح چطوره اگه خوب بود بعد برو برا مودم و اینا اقدام کن ،اگه نه پس نمیصرفه بخای مودم بگیرینقل قول:
البته هم ۳g وهم 4g امتحان کن،اگه اونموقع صبح سرعت یکیشون از ۱۶مگابیت یا همون ۲ مگابایت بیشتر بود میصرفه از ۵ تا ۸ بسته سه ساعته بگیری ۲تومن بعد باش میتونی ۲۰گیگ دانلود کنی،در کل ایرانسل بیشتر بدرد دانلود میخوره مصرف روزانه حجمو وحشتناک میخوره
یکی از معدود خوبی هایی که ایرانسل برا من داشت این بود که منو با این بسته توپ ۶تا۱۲ ظهر سحر خیز کرد ،قشنگ ساعت ۸ مثل آدم بیدار میشم مثل بچه آدمم ساعت ۱۲ نهایت ۱میخابم:n02:
و برعکسم همونقدر از پشتیبانیش بدم میاد که دوست دارم یه بمب درست کنم همون دکلو بیارم پایین:n21:
راستش دقیق نمی دونمنقل قول:
ولی نیازی هم به این باند فعلا ندارم
سلامنقل قول:
پیام خصوصیتون رو غیر فعال کردید نمیتونم در مورد 3420 میخواستم چیزی براتون بفرستم
دوستان اگه با گوشیم با سرعت 65 مگابیت دانلود میکنم اگه مودم بگیرم سرعتش بیشتره؟
Sent from my MI 5s using Tapatalk
والا سرعت من به 30 مگابیت می رسید نماز شکر می خوندمنقل قول:
دوستان لطفا طمع نکنید و قانع باشید
بستگی داره اگر موبایلتون روی حالت پلاس نمیره و با کت 4 65 مگ می گیرید احتمالا با مودم بیشتر می گیرید اما نه خیلی زیاد مگر اینکه با مودم بگیرید و بهترین نقطه رو پیدا کنید که شاید اون وقت تفاوت زیاد باشهنقل قول: