لپتاپتم ببر اونجا 2-3 تا پورت عوض کن ببین چی میشه جای پورت هم عوض کن تا گروهت عوض بشهنقل قول:
Printable View
لپتاپتم ببر اونجا 2-3 تا پورت عوض کن ببین چی میشه جای پورت هم عوض کن تا گروهت عوض بشهنقل قول:
دیگه اگه با تعویض پورت درست نشه که ازون بدشانسیاست واقعا !نقل قول:
نه درست میشه جای پورتو عوض کن که بیفتی تو یه گروه دیگه درست میشه البته قبلش ببین برا بقیه که تو مرکز مخابراتی شما هستن هم قطعه یا نه اگه برا بقیه هم قطعه که دست بهش نزن خودش درست میشهنقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
خط تلفنم کاملا میرا شد آپ استریم مونده رو 0 دیگه رو annex m هم اصلا لینک ثابت نمیشه:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتم با این دان استریم اسمیه انگار سرعتا رو از اکانتینگ اسمی کردن شما هم چک کنید ببینید برا شما هم اسمیه؟
الفا نت چطوره تو اهواز ؟
adslهم داره؟؟؟؟؟/
اوضاع الان نسبتا خوبه.
تست سرعت و پینگ با آی پی 85.185
داخلی
خارجی
اونوقت شبا یهو راس ساعت 2 پینگ خراب میشه و اصلا هم تابلو نیست که دستکاری کردن!
اگر توی IBSng چیزی ثبت نشده یعنی اصلا ارتباطت با اکانتینگ برقرار نیست!نقل قول:
پورتت رو عوض کن و مطمئن شو به جایی که میزننش، اینترنتش وصل باشه. انشاا... که درست بشود :n02:
من خیلی وقته که Annex M رو غیرفعال کردم!نقل قول:
Annex M میاد پهنای باند آپلود رو زیاد میکنه و این زیاد شدن پهنای باند، نویز دانلود رو میبره بالا(باند ها به هم نزدیک تر میشن) و SNR میاد پایین و لینک بیشتر میپره. فعلا از G.DMT خالی استفاده میکنم و خطم نهایتا 6Mbps/896Kbps میکشه و به جز در مواقعی خاص مشکلی ندارم. :n39:
منم میخوام آپلودم زیاد بشه آپلود خیلی افتضاحهنقل قول:
برا منم اسمی شدهنقل قول:
نقل قول:
این کجاش اسمیه!؟ این که 5 مگ میکشه با اکانت دو مگت!!!
مال من الان اینطوریه: