دوستان دارای سرویس 2 مگ محدود بگن ریت دانلودشون تقریبا چقدر هست؟؟
Printable View
دوستان دارای سرویس 2 مگ محدود بگن ریت دانلودشون تقریبا چقدر هست؟؟
سلام رفقا
میشه لطفا نقاط ضعفو قوت این شرکتو منصفانه بگین؟
من میخوام ISP عوض کنم.
پیشاپیش ممنون
کدوم بیشتر واسه شما مهم هستنقل قول:
پینگ- تعرفه های ارزون-سرعت دانلود-قطعی کمتر-سرویس های محدود یا نامحدود وغیره..........
همه چی بستگی به مخابرات منطقه شما داره
دوستان من میخوام در کنار سرویس نامحدود های وب 256 که واسه وبگردیو فیس مناسبه:n09:،یه سرویس محدود واسه دانلود فیلمو سریالام بگیرم.
حجم دانلودی من در ماه 50 گیگ هستش.با همین 256 سرعت دانلود 30 ماهی 35 گیگ میگیرم بقیشم میرم شرکت بابام اینترنت مفتی سرعت بالاس:n02:
شمایی که پارس آنلاین دارید خداییش بگید چجوریاس؟
هم محدود هم نامحدودش؟
من 24 ساعت سیستمم روشنه .
سرعت دانلودو حجمش واسم مهمه
سلام
من دوتا سوال دارم
اول اینکه امروز local area connection سیستمو دیسبل کردم سیستم یکدفعه خاموش شد و هر بار هم که روشن میکنم سیستم تا welcome screen بالا میاد و دوباره خاموش میشه پشتیبانی گفت ویندوزت مشکل پیدا کرده بره جای دیگه هم این رو مطرح کردم حالا اگه شما هم نظری دارید بگید
دوم اینکه این اینترنت مخابرات ملی(اسلامی) شده یه سری سایتهارو باز نمیکنه شما که پارس آنلاین دارید همچین مشکلی ندارید ؟
من الان سرویس 512 30گیگ دارم که 6ماهه تمدید میکنم، اینطوری حجم 6ماه که میشه 180گیگ دست خودته یه ماه مصرف کن یه ماه هیچی.نقل قول:
من با این سرویس همه کار میکنم، انصافا خوبه، شب ها هم راحت 5گیگ میشه زد تازه گاهی اوقات 6.8گیگ هم میتونی بگیری، حساب کن یک ماه شبی 5گیگ میشه 150گیگ با 30گیگ ترافیک خودش یعنی ماهی 180گیگ میتونی راحت دانلود کنی. من الان یک سال و نیمه این سرویس رو دارم، پینگش بهتر شده از تابستون، پهنای باند اوایل رو 2مگ میبستن که سرعت 187کیلو بود الان 437کیلو میزنه، تو روز ساعت اداری یکم سرعت کم میشه ولی یه مدته که شب ها هم افت نداره!
به نظرم کلا بیا این سرویس رو بگیر که هزینه اضافی هم الکی ندی
البته این و یادم رفت بگم همینطور که دوستان میگن خیلی به مرکز مخابراتی ربط داره، منطقه ما اکثرا اداری هستن واسه همین تو ساعت اداری افت داره بدتر از شب! گاهی اوقات به 90کیلو میرسید تو روز و تا ساعت 5بهتر میشد و بعدش عادی.
مرکز قدوسی هستم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
قطعی کمتر ،سرویس محدود اما پایدار و تعرفه خوب تو اولویتن،بعد ساعت رایگانو پینگنقل قول:
منطقه مخابراتیمم فرد اسدی هست
حالا دوستانی که این منطقه هستن ممنون میشم راهنماییم کنن
دوستان من از مخابرات میخوام بیام پارس آنلاین این پولی که گفته (هزینه نصب تمامی سرویس ها 95,000 ریال و هزینه مخابراتی 50,000 ریال می باشد) رو باید بدم؟؟
نقل قول:
بنظرم 128 نامحدود بگیری خیلی خوبه من 5 یا 6ماه 128 نامحدود دارم خیلی راضیم اگه بر اساس نیازت دانلود کنی خیلی خوبه اگه درست مصرف کنی من تو این 6ماه اصلا سرعتم پایین نیومده و حتی 2ماه شو 31 گیگ دانلود کردم و سرعتم پایین نیومد باید باهاشون خوب تا کنی که یه وقتای هم زیاد دانلود کردی سرعت پایین نیارن. هرکس بر اساس نیازش دانلود کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد من خودم یه سری 16 گیگ یه سری هم 13 گیگ دانلود کردم با اینکه تا 20 گیگ مجاز بودم دانلود کنم ولی...