درودنقل قول:
تا حدی که خطت بکشه تا 16 مگ باز میذارن سرعتو! من تو مازندران دارم و راضیم!
Printable View
درودنقل قول:
تا حدی که خطت بکشه تا 16 مگ باز میذارن سرعتو! من تو مازندران دارم و راضیم!
ممنونم. البته ظاهرا نمیتونم از شاتل بگیرم متاسفانه. کلی فرم پر کردم و از اینور و اونور آمار گرفتم که چطوره سرویسش، آخرش زد تو منطقه شما امکانش نیست. در حالی که همون اول شمارمو دادم گفت اوکیه. مسخرهها!نقل قول:
شاتل سرویسی داره که حجم کم و سرعت زیاد داشته باشه؟ الان 512 حجم 12 گیگ میده، حجم 12 گیگ برای استفاده من خوب هست ولی سرعتش خیلی پایینه. به خاطر همین سرویس دو مگ میگیرم اخر ماه کلی حجم اضاف میارم. اگه کسی سرویسی با سرعت زیاد و حجم حدود 10 تا 12 گیگ سراغ داره لطفا بگه:n16:
شاتل سرویسی داره که حجم کم و سرعت زیاد داشته باشه؟ الان 512 حجم 12 گیگ میده، حجم 12 گیگ برای استفاده من خوب هست ولی سرعتش خیلی پایینه. به خاطر همین سرویس دو مگ میگیرم اخر ماه کلی حجم اضاف میارم. اگه کسی سرویسی با سرعت زیاد و حجم حدود 10 تا 12 گیگ سراغ داره لطفا بگه:n16:
سرویس FMC شاتلنقل قول:
/کد:http://www.shatel.ir/news/%D9%85%D9%87%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7
19:30پشتیبانی فنی تهران:در حال حاضر افت سرعت و Packet Loss از سمت خارج از شبکه شاتل وجود دارد ، لطفا تا برطرف شدن مشکل شکیبا باشید . همکاران ما در حال پیگیری هستند و زمان برطرف شدن مشکل دقیقا مشخص نمی باشد. از صبوری شما سپاسگذاریم
دوستان به سایت شرکت lenovo دسترسی دارین؟
کد:https://pcsupport.lenovo.com/
نقل قول:
You don't have permission to access "http://pcsupport.lenovo.com/" on this server.
مشکل از سمت شاتل نیستنقل قول:
از سمت بازگشت تحریم هاست
با کله شکن وارد شوید
سایت های adobe و اوراکل و ... اون ها هم همین ارور رو میدن
لنوو آی پی ایرانو بسته . با آی پی غیر ایران باید وارد بشید .نقل قول:
نقل قول:تا چند ساعت پیش مشکلی نبود. امیدوارم مقطعی باشه گرچه اگه دلیلش همین باشه که فرمودین .....نقل قول:
سلام دوستان
من از اهواز هستم
دو هفته پیش به شرکت شاتل سفارش ای دی اس ال دادم چون دیگه هزینه های ایرانسل کمرشکن هست
بعد از حدود هشت روز سر دووندن برای رانژه امروز رفتم دیدم نوشته رانژه ناموفق
درصورتی که چند سال پیش روی همین خط من آسیاتک داشتم که خدا خیرشون نده
حالا چطور میشه ؟ چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم ؟ ینی هیچ راه دیگه ای نیست ؟
با پشتیبانی شاتل 1525 یا نمایده شهرتون تماس بگیر و دلیل عدم رانژه خط سوال کن خودشون اگر راهی باشه بهتون میگن.نقل قول:
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
آقا من خواهش دارم دوستانی که در حال حاضر در کرج از سرویس شاتل استفاده میکنن بخصوص دوستانی که سرویسشون روی حالت گیمینگ هست
بیان و بگن سرعت و پینگ چطوره آیا مناسب این هست که من خریداری کنم و بیام این شرکت؟؟
به دنبال استقبال کاربران شاتل از بستههای ترافیک ویژه، این شرایط تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت تمدید میشود.
به این ترتیب مشتریان شاتل میتوانند تا ۳۱ اردیبهشت یکی از بستههای ترافیک اینترنت شاتل را با شرایط زیر و تخفیفهای ویژه تهیه کنند:
- بسته ۱۰ گیگابایتی با اعتبار ۱ روز به قیمت ۲،۰۰۰ تومان
- بسته ۷۰ گیگابایتی با اعتبار ۷ روز به قیمت ۱۲،۶۰۰ تومان
- بسته ۳۰۰ گیگابایتی با اعتبار ۳۰ روز به قیمت ۴۵،۰۰۰ تومان
افزون بر این مشتریانی که به بستههایی با مهلت اعتبار طولانیتر نیاز دارند، میتوانند از تخفیفهای ویژه برای دو بسته ۲۰ و ۲۰۰ گیگابایتی شاتل با مهلت اعتبار یکساله بهرهمند شوند. بر این اساس
- بسته ۲۰ گیگابایتی با ۳۰ درصد تخفیف به قیمت ۲۸،۰۰۰ تومان
- بسته ۲۰۰ گیگابایتی با ۵۵ درصد تخفیف به قیمت ۱۸۰،۰۰۰ تومان
در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.
شاتل حتی حاضر نیست تو این بسته هاش تخفیف بده. در صورتی که سرویس 4 مگابیت داشته باشید به قیمت 40 تومن و این بسته 300 گیگابایتی رو بخرید به قیمت 45 تومن، هزینتون با مالیات میشه حدود 93 تومن، سرعت 4 مگابیت حجم 380 گیگابایت. جالبه که اگه از اول سرویس 16 مگابیت خریده بودید هم سرعتتون بیشتر بود هم قیمت کمتر(87 تومن) و حجم 375 گیگابایت. تازه اگه سرویس 3 مگابیت داشته باشید هزینتون همون 87 تومن میشه ولی با سرعت خیلی کمتر و حجم 337 گیگابایت.
تو نگاه اول ممکنه 300 گیگابایت 45 تومن خوش قیمت به نظر بیاد ولی یه کلاه برداری تمام عیاره.
شاتل بسته های تخفیفی اینترنت رو به قصد و نیت مشترکای سرویسهای غیرحجمیش ارائه نکرده. هدف اصلی شاتل بهره بردن و جلب رضایت دارندگان سرویس های FMC (یا سرویس مشابه) هست که حجم خارجی کمی دارند و هرازگاهی با بسته های تخفیفی یا بسته های زماندار سعی میکنه به جذابیت این سرویس اضافه کنه.
سرویس 16 مگ ماهی 6500+ 300 گیگ 45 تومن = سرویس 16 گیگ با 300 گیگ حجم (داخلی نامحدود) 51 تومن!!
شاتل داره به نوعی برای سرویس مورد نظرش تبلیغ میکنه با این روش.
دقیقا من سرویس مکس دارم خوشحال شدم وقتی دیدم حجم ماهی ۳۰۰ گیگ رو اضافه کردهنقل قول:
ولی خب چ فایده وقتی که تا دیروز بسته ۷ روزه داشت ۱۴۰ گیگ رو ۲۰ تومن میداد الان همونو نصف کرده و بدون مالیات داره ۱۳ تومن میده
پینگ سرویس ها درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ها بر روی وایفای تست شدن پینگ ها بصورت معمولی چن میلی پاین تر هستن
گوگل و چندتا سایت معروف برام باز نمیشه؟!!!
معلوم نیست چی را دارن تست میکنن.
سلام
بازم ببخشید
بعد از پیگیری های فراوان سرویس شاتل ما وصل شد
فقط یه سوال از دوستان
من نرم افزار شاتل رو که نصب کردم رو کامپیوتر ، کسپرسکی به صورت تهاجمی اون رو ویروس میشناسه و مدام حذفش میکنه
جریان چیه ؟
اکثر سایت های https برای من باز نمیشه
یدفعه قطعش کنن بهتره
برای من باز شدن سایتها با تاخیر انجام میشه سرعتم هم 16 مگ هست یه سری سایتها هم با چندبار رفرش باز میشه حتی سایتهای داخلی:n27:
من یه مشکل داشتم با این سایت ها بانقل قول:
command prompt حل شد.
شما اینو تست بکنید:
command prompt رو run as admin کنید بعد
ipconfig /flushdns
رو وارد کنید شاید درست شد.
هیچ مشکلی در سایت های https و ... نیست و پینگ بصورت نرمال هست
این مود جدیده سایت ها اکثرا با تاخیر زیاد باز میشه و بیشتر https ها هم قطع هست
الان ایکس باکس لایو هم برام قطعه خدایا چ وضعشه به خاطر یک تلگرام دارن چکار میکنن.
دقیقا رو چه سایتی شما مورد دارید؟نقل قول:
پی اس ان واسه من کار میکنه
فیلترشکن هم بدون مورده
گوگل، اینستا، مایکروسافت فیلت.ر شکن هم خیلی بد کار میکنهنقل قول:
لایو هم مدام قطع و وصل میشه.
برای من بدون مشکل هستنقل قول:
لایو به میزان تاخیر و پکت لاست بستگی داره
فیلتر شکن سرور فرانسه و المان برای من عالی کار میکنه
مودم رو خاموش روشن کن
اره psnهم فیلتر کردنشنقل قول:
واسه من موردی ندارهنقل قول:
:n35:
بعضی از سرورهای آپدیت و دانلود بازی رو فیلتر کردن با PSX Download Helper بعضی لینکا رو که تست می کردم می دیدم فیلتره:n38:نقل قول:
دیشب مشکل باز نشدن سایت ها و پینگ حل شد ولی دوباره امروز باز همون مشکل را دارم
زنگ هم زدم شرکت میگه ایراد از سمت ما نیست و کلی هست. واقعا موندم چی بگم
فقط خدا بدون این عدالت نیست.
حیف این همه حجم خریدم با این وضع نت به هیچ دردم نخورده:n28::n30:
بالاخره به کاربران دیده بان نت پیوستم. :n02:
البته در اصل باید توی تاپیک خودش پست بدم که بخاطر درگیری لفظی چند کاربر شاتل با یک کاربر بنده خدا از دیده بان، اون تاپیک بسته شده :n27:
سرویس 8 مگابیت خریدم با مدت زمان 6 ماهه که حجم دانلود برای اینترنت بین الملل 6 ترا است و هزینه این سرویس 6 ماهه هم بخاطر هزینه رانژه و مالیات 291 هزار تومن شد.
بررسی سرویس خریداری شده
وضعیت پینگ:
وضعیت سرعت دانلود از سرور خارجی در حالت تک کانکشن:
وضعیت سرعت دانلود از سرور خارجی در حالت 8 کانکشن:
نتیجه گیری
در مجموع نسبت به هزینه ای که کردم سرویس خوبیه. خصوصا در مقایسه با شاتل بهتره.:n01:
سلام من در شاتل دو روز ثبت نام کردم معمولا چند روز طول میکشه تا برای نصب بیان
نزدیک نیم ساعته پینگ به شکل عجیبی رفته بالا 210 الی 220 شده نزدیک 100 تا رفته روش ip هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت
من خودم نصب کردم ولی یه 3-4 روزی طول کشید تا وصل شد . در کل خیلی کند هستن .نقل قول:
من 16 مگ گرفتم برای شما سرعتش چنده ممنون میشم بگیدنقل قول:
شما تهران بودی بهت پورت دادن ؟ لامصب حجماش وسوسه کنندس میترسم بگیرم منطقه ما بد باشه:n41:نقل قول:
دیده بان عالیه منم رفیقم گرفته همش داره دانلود میکنه و فیلم تو یوتیوب نگاه میکنهنقل قول:
خاک بر سر شاتل