برو 8مگ شاتل بگیر که ثابته تو تمام مراکز های وب یه خورده ریب میزنه.512نامحدود سرعتشون 50 هست دادانقل قول:
Printable View
برو 8مگ شاتل بگیر که ثابته تو تمام مراکز های وب یه خورده ریب میزنه.512نامحدود سرعتشون 50 هست دادانقل قول:
حسین جان 8 مگ شاتل به درد من نمیخوره! من فعلا نامحدود 512 مخابرات رو که 50 تا توی دانلود میده و وبگردیش هم نرماله تقریبا تست میکنم ! من خودم قبل دومگ شاتل بودم دوسال تقریبا و بخاطر دور بودن از مرکز مخابراتی(تو آخرین نقطه از نظر دیتا رسانی بودنم،بطوریکه دو تا کوچه پایین تر از من شاتل ساپورت نمی کرد) دهنم سرویس شد!شبها میومد روی 10کیلو بایت ، اینقدر تلاش کردم تا آخر فهمیدم مشکل اصلی خط من نیستش، بلکه شاتله که مثل آدم همون اول نگفت منطقه زندگی من تقریبا آخرین نقطه هستش ! های وب ریپ میزنه ، ولی چون سرعتش برام مهمه و 8 گیگ 25000تومنه، شب رایگانم که نداره دردسر بشه! در ضمن یه چیز باحال داره اونم طرحهای فشفشه هستش! مثلا 3 گیگ میخری 3هزارتومن توی یک روز میتونی مصرفش کنی! خیلی خوبه این طرح! واسه منی که مشتری دارم مثلا از من درایور لپتابش رو میخواد،4 تومن میده 2گیگ براش دانلود میکنم! سه سوته!:n02:خلاصه مزیت داره نسبت به شرکتای دیگه برای من! حالا دیگران رو نمیدونم! هرکی بسته به مصرفش یه شرکتی میگیره!نقل قول:
دوباره میری قسمت خرید .نقل قول:
سرویست رو انتخاب میکنی وبه جای اینکه پرداخت رو بزنی از بانک رو پنل میزنی و فعال میشه
نقل قول:
منظورت اینه که تک لینک کاهش پیدا کرده ؟ چند تا لینک همزمان، که فعلا 220 هستش.درسته؟
منظور من لینک نیست اگه 10 لینک هم بزاری این 220 بین همه تقسیم میشه من تک کانکشن رو گفتم که بعضی از سایت ها تک کانکشن دانلود میدن یا مثل دانلودر مرورگر هانقل قول:
2 مگ نامحدود 120 فیکس دانلود
آیا برای این که حجم رایگان حساب بشه حتما باید ساعت یک شب مودم رو ریستارت بکنیم ؟ اگه ریستارت نکنم از حجمم کم میشه ؟
سلام.من امروز اینترنتم قطع بود، عروب که وصل شد پینگم وحشتناک بالا رفته، اکثر سایت ها مثل همینجا و خرید سایپا اصلا باز نمیشه کفرم دراومده هیچکس نیست که رسیدگی کنه، مخابرات علنا داره از جیب مردم میدزده، او از 128 نامحدود که از 8کیلو بالاتر نمیره اینم از1مگ که اینطور افتضاحه ،حداقل تنکابن که اینطوریه...... دیگه واقعا خسته شدم.....:n03::n28:
من اینکارو میکنم ولی دوستم نت رو ریستارت نمیکنه رایگان حساب میشه.نقل قول:
البته من با یه برنامه اینکارو میکنم.
ساعت میزارم که فلان ساعت مودم رو ریستارت کنه.
البته کار اصلی این برنامه ریستارت کردن مودم نیست.
کارش چیز دیگه ای هستش.
اسمش اینه Macro Express.
اگه کار باهاش رو بلدی میتونی این کارو بکنی.
آدرس برنامه رو می تونید بزارید اینجا ؟نقل قول:
بیا:نقل قول:
تیره بین 9 و 8 رو بردار.
توقف فروش پهنای باند به مخابرات در پی درگیری و اختلافات!
معاون شرکت مخابرات ایران از دستور مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت مبنی بر توقف فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات خبر داد!
در ادامه اختلافات موجود میان شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این بار معاون شرکت مخابرات ایران از دستور توقف فروش پهنای باند اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به مخابرات خبر داد!
به نقل از خبرگزاری مهر، اختلاف و کشمکش میان “شرکت مخابرات ایران” و “وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات” در سال های پس از خصوصی سازی این شرکت بارها بروز پیدا کرده به نحوی که این وزارتخانه و سازمان ها و شرکت های تابعه آن طی چند ماه اخیر در موارد مختلفی همچون نرخ مکالمات و تعرفه گذاری، بدهی مخابرات به دولت و واگذاری مخابرات به بخش خصوصی، بارها از عملکرد این شرکت انتقاد کرده و آن را غیرقانونی اعلام کرده اند!
داوود زارعیان ، سخنگوی شرکت مخابرات ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت به بهانه اختلاف حساب و بدهی فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات را متوقف کرده است، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران شاید اختلاف حساب جزئی با شرکت ارتباطات زیرساخت داشته باشد اما بدهی به این شرکت نداشته و این درحالی است که زیرساخت بدون برگزاری جلسه و ارائه جزئیات این بدهی، در اقدامی فروش پهنای باند اینترنت را به مخابرات متوقف کرده است.
داوود زارعیان اظهار داشت : متاسفانه در این جریان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به جای آنکه حامی مردم باشد به صورت یکطرفه از شرکت ارتباطات زیرساخت حمایت می کند و در نامه ای به مخابرات اعلام کرده که اگر می خواهید پهنای باند دریافت کنید بدهی خود را بپردازید.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه در این نامه اشاره ای به مبلغ بدهی مخابرات نشده است، افزود: مخابرات آمادگی خود را برای مذاکره با شرکت ارتباطات زیرساخت و شفاف شدن بدهی عنوان شده اعلام کرده اما تاکنون جلسه ای در این زمینه از سوی این شرکت ترتیب داده نشده است.
زارعیان با اشاره به برنامه های توسعه ای شرکت مخابرات ایران برای اینترنت پرسرعت در کل کشور بیان نمود : هم اکنون تمامی استان ها نیاز به پهنای باند اینترنت داشته و تقاضای خود را پیش از این به شرکت زیرساخت اعلام کرده اند که دستور توقف فروش، توقف توسعه ADSL در کشور را به همراه دارد.
همچنین در ارتباط با این جریان گفت : عدم اختصاص پهنای باند اینترنت به مخابرات نه تنها تقاضای متقاضیان ADSL را بی پاسخ خواهد گذاشت بلکه برای مشترکان فعلی مخابرات نیز مشکلاتی را به همراه دارد چرا که در صورت قطعی لینک و بروز مشکلات فنی، مخابرات امکان پشتیبانی از سرویس را با وجود محدودیت پهنای باند نخواهد داشت.
اوایل سال ۹۰ نیز جنجال بر سر بدهی مخابرات به شرکت زیرساخت، آغازگر کشمکشی میان این دو شرکت بود به نحوی که شرکت ارتباطات زیرساخت در اطلاعیه ای اعلام کرد که به علت بدهی مخابرات ، تمامی ارتباطات مخابراتی کشور را که از سوی شرکت مخابرات ایران عرضه می شود برای حدود چند ده میلیون مشترک قطع خواهد کرد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دو صفحه قبل اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این خبر رو گذاشتن دیگه نیازی نبود شما هم بزارید
گاومون زاییده پس.!نقل قول:
خدایا خداوندگارا این مخابرات را از ما مگیر.!:n02: الهی آمین
ما را محتاج شاتل، های وب ، پارس آنلاین و قص علی هذا مگردان :n02: الهی آمین
خدایا خداوندگارا ما از این قانون User Fair Policy دل خوشی نداریم ، ما را به آن دچار مگردان :n02: الهی آمین
همه فن کلوب مخابراتیا بگن آمممممیییین! :n02:
2030 هم خبر رو اعلام کرد.!!!!!!!!!!!کجایی درزیییییییییییییییییییییی یییییی!!!!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
1 مگ 1ماهه محدود
من که دیگه حرفی برای گفتن ندارم. این همون خطی هستش که یه روزی تا 3 مگ رو ساپورت می کرد. رفتم دانشگاه برگشتم دیدم ر ی د ن به Downstream.:n23::n24:
30 20 گفت فقط مشتری های جدید دچار مشگل میشن و نمیتونن از مخابرات بگیرن و برای مشتری های قبلی مشگلی بوجود نمیاد
شاید نویز دارینقل قول:
الان دیگه مخابرات ثبت نام نمیکنه؟
زنگ زدم پشتیبانی میگه شاید دیگه ثبت نام نکنن حتی کمپین
تو اخبار گفته که ثبت نام نمیکنن
چطوریاست؟
:n13:
:n08:
بیا اینم بهانه قانونی که پهنای باند ول دادیم و مشترک جذب کنن
مشکل پهنای باند اینترنت در مخابرات مازندران وجود ندارد
به گزارش روابط عمومی مخابرات مازندران با تدابیر مدیریت مخابرات استان با تامین دو STM1در ماه گذشته، پهنای باند مورد نیاز مشترکان ADSL و متقاضیان و دیتای مازندران تامین است.
بنا بر همین گزارش واگذاری جدید با شعار " ADSL2+ برای همگان با مودم بیسیم رایگان " با استقبال خوبی از طرف شهروندان استان در مراکز مخابراتی شهر و روستا روبه رو شده است .
ضمناً علاوه بر مودم رایگان مزایای دیگری مثل پرداخت هزینه روی قبض تلفن (Post Paid) و دانلود رایگان شبانه نیز برای این کمپین در نظر گرفته شده است.
فروش اینترنت به مخابرات متوقف شد/ ADSL جدید واگذار نمیشود
معاون شرکت مخابرات گفت: شرکت زیرساخت، فروش اینترنت را به مخابرات متوقف کرده؛ مخابرات دیگر نمیتواند ADSL جدید واگذار کند اما در سرویس مشترکان فعلی خللی وارد نمیشود.
داوود زارعیان در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که با قطع فروش اینترنت از سوی زیرساخت به شرکت مخابرات به دلیل بدهی، تکلیف مشترکان اینترنت مخابرات چه میشود، گفت: شرکت زیرساخت فروش و ارائه خدمات جدید به شرکت مخابرات را متوقف کرده؛ اما فروش خدمات سابق به مخابرات و همراه اول ادامه دارد.
معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: به این ترتیب در سرویس اینترنت مشترکان مخابرات خللی وارد نخواهد شد. اما با قطع فروش اینترنت به مخابرات، این شرکت نمیتواند پورت ADSL (اینترنت پرسرعت) جدید واگذار کند.
وی یادآور شد: البته بدهی که شرکت زیرساخت از آن یاد میکند، در حالی است که شرکت زیرساخت و مخابرات در بحث پرداختها اختلاف اساسی ندارند؛ بلکه در بخشی از حسابها اختلاف نظر وجود دارد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -98.ir/link-3201.html
- رو بردارید
دوران خوش کاربرای مخابرات:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:حالا بعد از گذشته گرفتن مشترک اوضاع خراب شده.یه زمانی سرعت 300 رو قبول نداشتیم الان به کسی 280 هم نمیدن.نقل قول:
ودر ادامه مشکلات زیادی در پیش هست................
مخابرات در ارائه اینترنت هم تخلف کرده است --------------------------------------------------------------------------------
فناوری اطلاعات > فناوری اطلاعات و ارتباطات - ایسنا نوشت:
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری اعلام کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان نهاد حاکمیتی حوزه ICT در راستای حفظ حقوق مردم وظیفه دارد در هنگام بروز اختلاف بین دارندگان پروانه با ایجاد فضای تعامل و همکاری، مشکلات را حل کرده و از ایجاد تنش میان فعالان این حوزه پیشگیری کند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،حسن رضوانی با اشاره به ادعای شرکت مخابرات ایران مبنی بر حمایت رگولاتوری از دستور شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد توقف فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات به علت بدهی گفت: مشکل پهنای باند برای مشترکان ADSL شرکت مخابرات، مشکل جدیدی نیست و این شرکت در دو سال گذشته، بدون توجه به افزایش منابع و فراهمکردن امکانات و تمهیدات لازم، در مورد جذب و افزایش تعداد مشترکان اقدام کرده که این موضوع، به مرور زمان زمینه کاهش کیفیت سرویس و نارضایتی مشترکین را ایجاد کرده است.
وی افزود: هرگونه توسعه و افزایش تعداد کاربران اینترنت و واگذاریهای جدید باید متناسب با منابع موجود باشد و شرکت مخابرات ایران در صورتیکه منابع لازم را ندارد به منظور رعایت حقوق مشترکان نباید در حوزه اینترنت پرسرعت، واگذاری جدید داشته باشد.
رضوانی با انتقاد از برخورد دوگانه شرکت مخابرات ایران درباره مصوبات شورای رقابت گفت: براساس تصمیم شورای رقابت در اردیبهشت سال جاری در مناطقی از کشور که شرکتهای ندا (PAP) آمادگی فعالیت دارند، شرکت مخابرات ایران مجاز نیست بیش از ده درصد از ظرفیت بازار بهرهبرداری کند در حالیکه این شرکت کماکان پنجاه درصد از ظرفیت را در اختیار دارد. شرکت مخابرات ایران با دیدگاه صرفاً اقتصادی از این مصوبه شورا تخلف کرده اما از سوی دیگر دلیل افزایش تعرفه تلفن ثابت را، اجرای تصمیم شورای رقابت عنوان میکند.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری تصریح کرد: اپراتوری که ادعای حمایت از حقوق مردم را دارد باید بداند قطع بیرویه و خارج از چارچوب و مقررات خطوط مشترکین و ایجاد محدودیت برای شرکتهای مختلف ارائهکننده خدمات، دریافت تعرفههای غیرمجاز و عدم پرداخت مطالبات دولت نیز از مصادیق روشن حقوق مردم است که باید به آن توجه کند.
رضوانی در پایان گفت: رگولاتوری براساس شکایتهای دریافت شده از مشترکان درباره پایینبودن کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات، چند بار به این شرکت اخطار داده است که بیتوجهی به این اخطارها باعث شده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی براساس قوانین و مقررات و مفاد پروانه این شرکت، به تخلفات مربوط به این حوزه رسیدگی کند.__________________
زندگي قصه مرد يخ فروشي است
که ازاو پرسيدند:فروختي؟
گفت:نخريدند،تمام شد!
اینا زیر سر شرکتایی مثل شاتله
مخابرات هم قدرتشو نداره درمقابل مافیای اینترنت اقدامی بکنه
نوشته ی بالا هم تاییدیه بر این موضوع
خیلی ساده
جان من بیخیال!:16:نقل قول:
خودشونم تو سایتشون نوشتن که ظرف مدت یکسال چقدر مشترک جدید گرفتن و اینو حتی از افتخاراتشون میدونن.بعد تو هنوز داری این حرفو میزنی؟؟
نمونش همین 2ماه پیش که اینترنت من تقریبا غیر قابل استفاده بود و بعد اینکه چند تا stm1 اضافه کردن اینترنت تازه قابل استفاده شد پینگمم به طرز محسوسی بهتر شد ولی هنوز که هنوزه مثل قبل انتخابات یا یه ماه بعد اتخابات که خیلی عالی بود نشده.
چه ربطی داره ؟!نقل قول:
مشترک جدیدو 1روزه نگرفتن ولی در یک روز سرعت سرویس ها کم شد - همین تعداد بودن داشت سرویس سابقو میداد
الانم بخاطر همون مافیای پشت پرده نمیتونن پهنای باند برای یوزر جدید تهیه کنن چون قدرتشو ندارن و بهشون نمیدن چون تنها رقیب جدی برای شرکتایی مثل شاتل و پارس آنلاین فقط مخابراته
دلیلی نداره از چیزی اطلاع نداری اظهار فضل کنی میتونی خودتو با نوشته هایی که تو سایتا میبینی سرگرم کنی
عجب!!! خب خدا رو شکر حداقل معلوم شد که سرویس اینترنت مخابرات هیچ مشکلی نداره!راستش من یه کم ترسیده بودم شاید مشکلشون اساسیه و قراره تا آخر همینطور بمونه ولییییییییی حالا که اصل ماجرا رو فهمیدم خیالم راحت شد! الان فهمیدم چرا وقتی از مخابرات شکایت کردم و مامور اومد خونمون هیچ اتفاقی نیفتاد!نقل قول:
داداش دمت گرم مارو از نگرانی در آوردی!پس به امید خدا اگه شاتل همین امشب اراده کنه از فردا صبح دیگه پینگ مخابرات مثل قبل میشه و مشکل من حل میشه؟!!
آقا کسی اگه تو شاتل آشنا داره پا درمیونی کنه بگه شبانه مخابراتو برا یه ماهه ها حداقل بر گردونن نه اینکه خودشون دارن حداقل بزارن مخابرات مظلوم هم داشته باشه!:16:
------------------------------------------------------------------------------
اگه همون نوشته بالا رو بخونی متوجه مظلومیت و ضعیفی مخابرات میشی!!
"شرکت مخابرات ایران مجاز نیست بیش از ده درصد از ظرفیت بازار بهرهبرداری کند در حالیکه این شرکت کماکان پنجاه درصد از ظرفیت را در اختیار دارد."
اگه شاتل میتونه کاری کنه که مخابرات کاری کنه که سرعت اینترنتمون ریده شه،پینگ داغون شه،یه ماهه شبانه رایگان برداشته شه،هزاران نفر مشترک از مخابرات شکایت کنن،مخابرات اینجوری بیچاره شه خب چرا به یاکوزاهاش نمیگه یدفعه مخابراتو حذفش کنن تکلیف همه ما معلوم شه؟:16:
--------------------------------------------------------------------------------
در مورد سرعت دانلود فعلی هم باید بگم اگه مخابرات بیشتر از شاتل نخواد کمتر از اونا هم نمیخواد که همینطور بمونه اگه قرار بود که همون سرعت قبلی رو بده که به گمونم باید کل پهنای باند کشورو مخابرات مازندران برداره اگر هم قبلا با 256 با سرعت 1 مگ دانلود میکردیم دلایلی داشت که هنوز معلوم نیست!!!:n02:
اتفاقا تغییرات اخیر درون مخابرات یکی از دلایل اصلیش شرکت های pap بودن چون مخابرات با این گونه سرویس دهی کل معادلات قیمتی را بر هم زده بود و تبدیل به بهشتی برا دانلودر ها شده بود در فاز دوم با نا محدود کردن سرویس ها ولی همچنان سرعت بالا کمر شرکت های خصوصی رو شکست و گواه ماجرا هم 5-6 برابر شدن مشترک های مخابرات در این دوره بود که بیش از 70 درصد این مشترکان جدید از isp های دیگه جدا شده بودن و اگر به همین شکل ادامه پیدا می کرد باعث ضرر دهی شون می شد.
حالا شاید براتون سوال بشه به شرکت های دیگه چه مربوط مخابرات چطور سرویس میده اولا اینکه مخابرات در کل حق بهره برداری از 10 درصد ظرفیت کشور رو بیشتر نداره البته به گفته دوستان دیگه 50 درصد رو نگرفته چون به این شکل نگاه کنین که خیلی ها هستن تو کشور هنوز adsl نگرفتن و جز همین ظرفیت حساب میشن ولی چیزی که هست اینه که مخابرات به طور حتم از این خط عبور کرده و به نوعی دچار تخلف شده
اما مورد بعدی هم که این شرکت ها به طور غیر مستقیم ازش به عنوان اهرم فشار استفاده کردن کیفیت سرویس دهی بود که طبق گزارشات مخابرات بیش از ظرفیت پهنای باند خودش کاربر جذب کرده بود و گواه این ماجرا هم همون تک لینک هایی بود که سرعتش تا 70-80 بیشتر نمی شد و پینگ افتضاح هم دلیل دیگش خوب اینجا وقتی ما مشترک های پایین دست شکایت می کنیم به دلیل در موضع ضعیف قرار داشتن را به جایی نمی بریم ولی شرکت های خصوصی به دلیل داشتن قدرت نفوذ بالا با تذکر و اخطار های کتبی نسبت به این قضیه باعث پیگیری اون شدن که الان نتیجشو دارین می بیتین تفکیک سرعت و پینگ عالی و سرعت ثابت و با کیفیت
اما از طرفی هم یه سازمانی داریم که دقیقا اسمشو یادم نیست که از ارزان فروشی بیجا و برهم زدن ثبات بازار جلو گیری می کنه و از اونجا که سطح دسترسی شرکت های دیگه و مخابرات به امکانات یکی نیست و شرکت های دیگه باید از طریق مخابرات به امکانات دسترسی داشته باشن خود به خود هزینه ها بدون هیچ گونه رقابت برا مخابرات ارزان تر تموم میشه که استفاده از این حربه برا زمین زدن شرکت های دیگه باعث اعتراض اونا شده و جلو مخابرات به نوعی گرفته شد
سرعت من از دیروز شدید افت همراه با نوسان پیدا کرده برای شما هم اینجوریه؟ 2مگ محدود شش ماهه -ساری
برای من که اتفاقی نیوفتاد.نقل قول:
سرعتت چنده؟
سلام.لطفا در صورت امکان روش ری استارت کردم مودم رو با این نرم افزار بگین. واقعا روش خلاقانه ای هست که باعث می شه خیلی ها شب ها زود بگیرن بخوابن و قبل از خواب براش ما دعا کنن. :n01:
نقل قول:
شاتل که گند زده بود به DNS....یادش بخیر....تکنسیناش اومده بودن رو مودم بلد نبودن DNS ست کنن.......میگفتن مودمت مشکل دار.....:))) این به کنار .......ولی خودمونیمشاتل به جز 4 تا خوشکل که تو دفتراش میذاره هیچی دیگه نداره..:))))
نقل قول:
اوایل 260-300 نوسان داشت الان روی 80-140 بازی میکنه.
برای من که هنوز 280-300 هست. زنگ بزن مخابرات پیگیری کن.نقل قول:
این سرعتی که میگی برای سرویس 512 هست البته اون رو 80 هم نمیادنقل قول:
یه جای کار میلنگه................
خطت سالمه؟جدیدا تغیراتی توش ایجاد نشده|؟
آخه مخابرات سرویس ها رو تفکیک سرعت کرده و فکر نکنم از مخابرات باشه.
دوستان برا بازه رایگان نیازی به ری استارت مودم نیست خودش سوییچ می کنه اینقدر حساس نباشین
سلام. دانلود رایگان شبانه مخابرات چه ساعتی شروع و چه ساعتی تموم میشه؟
ساعت پنل فرق دارهنقل قول:
از 1 تا 7
شما باید 01.05 دقیقه کانک بشین که تو پنل 01.01 ثبت بشه
سعی میکنم تا شب اینکارو انجام بدم.نقل قول:
دوستان عزیز؛ من یه نرم افزار ایرانی پیدا کردم یه اسم «بیدار». برای ریست کردن مودم ADSL عالیه. با AutoPpower On&Shut Down و این برنامه می شه راحت شب گرفت خوابید و دانلود رایگان شبانه انجام بشه. راهنمای فارسی خیلی راحتی داره. فقط چون ایرانیه نمی دونم می شه به امنیت اون اعتماد کرد یا صبح پامیشی می بینی زندگیت توی اینترنته. کسی می دونه چطور می شه درباره امنیت اون مطمئن بود؟ من از این آدرس دانلود کردم.