چه قند شکنی استفاده میکنی؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
چه قند شکنی استفاده میکنی؟؟؟؟نقل قول:
دوستان وضعیت شبانه چطوری هست های وب ؟ کدوم سرویس اش خوبه واسه شبانه ؟ :n09:
اوپن وی-پی-ان رو دوباره بلاک کردن. از دیشب ساعت 1 شب اینطوری شد.نقل قول:
وصل میشه ولی دیتا رد نمیشه.
سلام دوستان
من سرویس های فایو گرفتم مودم hg521 امروز رسید ولی انتی ویروس همزاهش نبود،آنتی ویروس رو فقط کد میدهند یا بسته؟
با سپاس
من 10 فروردین از پارس میام بیرون ... یکی راهنمایی میده وضعیت شبانه اینجا چجوریه ؟ از 4 تا 7 چیزی میشه دانلود کرد اصلا ؟! :n10:نقل قول:
شبانه های وب یه چی در حد بخور و نمیر هست . ارزش نداره اصن . بیشتر کسایی که میان های وب بخاطر فشفشست اونم تو سرویس 8 مگ . لذا اگه اولویت استفادتون شبانست بنظر من سمت های وب نیاین . من خودم قبلا با سرویس 1 مگ 1 تا 2 گیگ دانلود داشتم تو تایم رایگان . :n18:نقل قول:
آنتی ویروس رو از سایت "های وب" دانلود کنید بعد از پشتیبانی بخواهید کد فعالسازیش رو براتون ایمیل کنند.نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
عزیز من با سرعت 256 شبانه خداوکیلی 2.5 گیگ دانلود میکنم ساعت 2تا5 حالا نمیدونم شما با 1مگ اینقدر کم دان میکنید مشکل از کجاست من با سرویس 1مگ شبی 6.5تا7گیگ خداوکیلی دان میکردم ولی سرعت 1مگ بعد چند شب محدود میشه و مثل 256شبی 2.5میتونی بگیری ولی 256اصلا محدود نمیشه و همیشه با سرعت 256میتونی شبانه دان داشته باشی.
نقل قول:سلامنقل قول:
عزیز من با سرعت 256 شبانه خداوکیلی 2.5 گیگ دانلود میکنم ساعت 2تا5 حالا نمیدونم شما با 1مگ اینقدر کم دان میکنید مشکل از کجاست من با سرویس 1مگ شبی 6.5تا7گیگ خداوکیلی دان میکردم ولی سرعت 1مگ بعد چند شب محدود میشه و مثل 256شبی 2.5میتونی بگیری ولی 256اصلا محدود نمیشه و همیشه با سرعت 256میتونی شبانه دان داشته باشی.
نقل قول:در پست10208توضیح دادمنقل قول:
داداش شبانه های وب به این بستگی داره که خطتتو روی چند بستن و اینکه چقدر نویز داره خطت. خط منو روی 6مگ بستن شبی 4 گیگ دقیق میگیرمنقل قول:
سلام خط من روی 8مگ برای دانلود و 1مگ برای اپلود از قدیم بسته شده ولی شما هر سرعتی بگیری به هموم اندازه میتونی از سرویس استفاده کنی الان من 256دارم سرعت دان کردنم 256هست و 1مگ هم داشتم روی همین 8مگ بود سرعت دانلود 800کیلو رو داشتم بسته به سرویس سرعت محدود میشه .نقل قول:
سلام خط من روی 8مگ برای دانلود و 1مگ برای اپلود از قدیم بسته شده ولی شما هر سرعتی بگیری به هموم اندازه میتونی از سرویس استفاده کنی الان من 256دارم سرعت دان کردنم 256هست و 1مگ هم داشتم روی همین 8مگ بود سرعت دانلود 800کیلو رو داشتم بسته به سرویس سرعت محدود میشه در ضمن شبانه هم سرعتم همین 256هست و شبی 2.5گیگ میگیرم .نقل قول:
سرعت همه داغون شده؟ قندشکن هم وصل نمی شه
من یک مگ دارم
شبا فیکس 4.8 دانلود میکنم
روزا هم سرعت 300-400 هست
خوبه فعلا
فشفشه های ویژه "های وب" به مناسبت نوروز 1394 ارائه شدند
1. فشفشه 13 گیگ 13 روزه
قیمت تا لحظه تحویل سال 10.000 تومان
از تحویل سال تا 13 فروردین 12.000 تومان
2. فشفشه 39 گیگ 13 روزه
قیمت تا لحظه تحویل سال 20.000 تومان
از تحویل سال تا 13 فروردین 24.000 تومان
این فشفشه ها رو هر چند تا بخوایین میتونید بخرید،بعدا استفاده کنید.
XPERIA Z3
آقا این فشفشه هارو خیلی خوب میدهنقل قول:
این دفعه تخلیه کردم حتما میرم های وب :n01:
کم کم دارم یه دور روی تمام شرکتا دستی میکشم:n02:!!!!!!!!!
کسی این فشفشه ها خریده؟ کد میده؟ چون سرویسم دوم تموم میشه و میخوام بعد از تمدید استفاده کنم اما قبل از تحویل سال بخرم ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله کد میده، هر موقع خواستی میتونی استفاده کنی.
تا حالا 2 تا 39 گیگ خریدم، میخوام 20 تا 39 گیگ بخرم.
بزن !!! خوبه برات :n27::n27::n27:نقل قول:
میخری میره داخل بانک مجازینقل قول:
کشوری که فیبر داره دورش میچرخه انتظار بیشتری نمیشه داشت .... سرور خارجی برای وقتی بود که پهنای باند داشت از ترکیه وارد ایران میشد نه الان از عمان :n33:نقل قول:
کل شرکت های اینترنتی باید اپلود را رایگان به مشترک بدننقل قول:
نه .... مگه بی درو پیکر :n26:نقل قول:
سعی کنید هیتلری پیدا کنید که ip ادرس های اونا داخل ایران مجوز کار گرفتن !!!نقل قول:
دوستانی که کرمانشاه هستند --- شنیدم پهنای باند زیر ساختی در استان پر شده فعلا سرویس اینترنت از شرکت ها نگیرن :n27:
های وب باید یک کمی به فکر کیفیت سرویساش باشه،فقط کاربر گرفتن که نیست،از این نظر بهترین isp به نظرم شاتل هستش،ببین چه تک لینکی داره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من داتک دارم و آپلود رو حساب میکنه؛ رفتم دنبالش که ازشون شکایت کنم ولی از چند جا که پرسیدم، مصوبه ای مبنی بر اینکه آپلود باید حتما رایگان باشه،تصویب نشده و دست خود شرکتاس که رایگان باشه یا نه...نقل قول:
با سلامنقل قول:
مصوبه ای که هست اینه که تا 25 درصد ترافیک دریافتیتون , آپلود باید رایگان باشه , بعدش دیگه دست شرکتها هست. بغضا شرکتها میان و در ازای خرید 1 گیگ , 1.25 گیگ شارژ می کنند ولی بعدش اپلود رو کامل حساب میکنند.
شرکت به شرکت فرق میکنه.
*بغضا شرکتها میان و در ازای خرید 1 گیگ , 1.25 گیگ شارژ می کنند ولی بعدش اپلود رو کامل حساب میکنند.*نقل قول:
دقیقا داتک این کارو میکنه.
میشه لینک صفحه ای که این مصوبه 25% درش هست رو، بهم بدی.:n06:
نقل قول:
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تعرفه از ترکیب قیمت پایه و پلکانی، و با رعایت بند3 مصوبه 152 (هزینه ارسال (Send) در صورت حساب مشترکین محاسبه نخواهد شد.) بدست آمده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این testmy هزیان داره نشون میده من سرعتم اینجا 90 مگ در ثانیه هست اپلودمم 90 مگ در ثانیه است ....
سپاس فراوان از اینکه زحمت کشیدی مصوبه ها رو گفتی:n16::n06:نقل قول:
ولی طبق بند 3 مصوبه شماره 152 که میگه: *تعرفه های تعيين شده برای حجم ترافيک دریافتی است و با توجه به ماهيت نامتقارن خدمات ADSL ، ارائه کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافیک مشترکین برای مجموع دریافت و ارسال به میزان 25% حجم ترافیک اضافی برای مشترکین لحاظ کند. *
بیشتر شرکتا به جای اینکه 25% حجم اضافی به مشترک بدن، میان آپلود رو رایگان میکنن، در حالی که داتک به جای اینکه آپلودو رایگان کنه،اومده 25% حجم اضافی به مشترک داده.
پس متاسفانه من نمی تونم از داتک به خاطر محاسبه آپلود شکایت کنم.
سلام دوست عزیز، میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی ؟ چون من الان 20 روزه که اینترنت ندارم فقط تایم اوت !نقل قول:
نقل قول:
زیر ساخت پهنای باند انتقالیش به استان کاهش پیدا کرده
دوستان این طرح یک مگ , روی چند مگ میبندن ؟
سرعت دانلودش چحوریاست و چقدره ؟
طرح 512 چی ؟
چند روز دیگه باید تمدید سرویس کنم, موندم بین این دو طرح .
در حال حاضر 128 دارم که تا چهار مگ بازه و سرعتش در هر زمان که تست کردم 180 بوده .
همون 180 رو بهت میده باز :n26::n26::n26:نقل قول:
واسه چی همون رو بده ؟نقل قول:
الان اینطور که دارم میبینم از تست های دوستان که عکسش رو گذاشتن اینجا , اینطور نشون نمیده.
یکی بچه ها از سرویس 256 تست گرفته بود که نشون میداد سرعتش 230 بوده . البته با پهنای باند 4 مگ بازم .
یکی هم 1 مگ بود که بازم تست گرفته بود که 380 بود .