کسی لیستی از شرکت های ارائه دهنده ی ADSL تو اهواز داره ؟
Printable View
کسی لیستی از شرکت های ارائه دهنده ی ADSL تو اهواز داره ؟
تعرفه اکسین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه فن آوا
تعرفه پاس ماناماد
کدوم شرکت رو تایید میکنید ؟
سلام
من الان بخوام از اکسین بگیرم باید چیکار کنم ؟
امیدیه هستم ، باید تماس بگیرم ؟ یا نمایندگی خاصی داره ؟
امروز خواستم اینترنتم رو شارژ کنم با کمال تعجب و تاسف دیدم اشتراکهای نامحدود رو برداشتن ؟ :n04::n28: زنگ زدم 2020 میگه فعلا ورشون داشتیم اخه چرا ؟ من که قردادم 256 نامحدود بود :n03: مال شما هم همینطوریه ؟
الان چطور دانلود کنم اونم با 4 گیگ ترافیک :n28: ؟
متاسفانه همینطور هست... هر شکری میخوان بخورن، از خوزستان شروع میکنن :n24:نقل قول:
فعلا ورداشتن؟ نپرسیدی تا کی؟
گفت فعلا ورداشتیم نامحدود رو گفتم یعنی احتمال داره دوباره فعال بشه گفت شایدنقل قول:
من که این ماه اخرین ماهیه که با مخابراتم اگه قرار باشه نامحدود ندن بی خیال مخابرات میشم
و همچنان اینترنت نامحدود مخابرات خوزستان در دسترس نمی باشد
اگه مخابرات بي خيالت بشه:n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
شما با ۲۵۶ سرعت دانلودت چنده؟
من تو آبادان با ۱۲۸ سرعتم ۱۵ کیلیوبایته
اشکم رو در اورده
شرکت اکسین و پاس ماناماد نامحدود ندارن !
شرکت فن آوا هم 256 نامحدود 1 ماهه رو میده 38800 تومان !
کسی شرکت دیگه ای نمیشناسه ؟
شرکتایی مثل پارس آنلاین و شاتل سرویسای نامحدودشون وقتی حداقل حجم تبادلشون تمام بشه سرعتشون چه تغییری میکنه ؟
سلامنقل قول:
ظاهرا تو شاتل حداقل حجمت که تمام بشه سرعت میاد پایین
از سرورهای داخل ایران با سرعت بالا میشه دانلود کرد،اما از سرورهای خارجی با سرعت پایین میتونید دانلود کنید
ولی با خریدن یکی از اکنتهایی که تو فروم همسایه فروخته میشه میتونید تو سرورهای خارجی هم از سرعت بالا بهره ببرید
با سرعت 32-36 دانلود میکنمنقل قول:
اره 128 سرعت دانلودش خیلی کمه
دوستان این اکسین نا محدود ارائه میکنه دیگه ؟نقل قول:
باید چطور از ضحی کیش برم اکسین بگیرم ؟
زنگ زدم گفت دیگه نامحدود نداریمنقل قول:
چرا نت اینطور شده؟هر صفحه ای که باز میکنم وقتی باز شد خودش اتوماتیک میره تو یه سایت دیگه یا اینکه انواع خطاها رو میده!!!بعضی از سایتای فیلتر هم بازن
چرا پشتیبانی جواب نمیده ؟؟؟؟ هرچی زنگ میزنم وقتی وصل میشه بوق اشغال میخوره درجا !!!
حتما خسته شدن از بس که هی مردم بگن چرا نامحدودا رو حذف کردید بیشتر کاربرای مخابرات هم نامحدود میگرفتن دیگهنقل قول:
دوستان این سرعتای 5و 10مگ شبانه دارن؟کسی اطلاع داره؟میخوام ببینم اگه شبانه دارن که این ماه حظوری برم 5مگ بگیرم
این یوتیوب بدون پراکسی عجب سرعتی داره هااااا!!!!!!! حتی سریعتر از سایتای ملی
آقا من دان استریم خطم روی 512 !!! بسته شده. زنگ میزنم پشتیبانی که بزارنش روی 2 مگ ولی متاسفانه پشتیبانی همش بوق اشغال میخوره :n24::n23:
مگه قبلا رو چند بوده؟سرویست چیه؟نقل قول:
قبلا بعد از قطعی ها ibs از کار میفتاد یکم خوشحال میشدیم الان قطعی ها چندین برابر شدن اما 1بار هم ibs از کار نمیفته تازه شارژ هم بیشتر میخوره:n21::n21:
ساعت دانلود رایگان چند تا چنده ؟
این سایت زده 2 تا 7 بعد پشتیبانی میگه 2 تا 6 :n04:
سلام دوستان
سلام دوستان
سلام. بچه ها من اینترنت 1 مگ از اکسین گرفتمم. یکماه هست که گرفتم. سرعت دانلود و آپلودم وقتی با سایت speedtest.net چک میکردم روی 0.8 مگ بود که بد نبود. الان چند روزه که سرعت آپلود تغییر نکرده ولی دانلود رو که چک میکنم میزنه 0.4 تا 0.5 مگ. ضمن اینکه ip هم عوض شده و با IDM هم که دانلود میکنم هم 30-40 کیلوبایت بیشتر نمیره(حتی با 16 کانکشن از سایتهای داخلی). دوستان راهنمایی کنند که آیا ISP کاری کرده؟ تکلیف چیه؟ ممنوون میشم
الان 256 دارم. ولی چند روز دیگه نتم تمام میشه میخوام 1 مگ بگیرم. قبلا روی 4 مگ بود دان استریم.نقل قول:
این سایت ضحی کیشه ضحی کیش هم دو تا هفتهنقل قول:
یعنی خودشون دان استریمو تغییر دادن؟از ضحی بعیده این کار!!!نقل قول:
سرویستو تغییر دادی که دان استریمتو کم کردن؟
فعلا نت مخابرات پوکیده خیلی وضعش خراب شده قطعی های زیاد مشکل در باز کردن سایت ها همچنین افت سرعت و ...نقل قول:
دوستان شرکت اکسین مث مخابرات نیس که...ن بریم اکسین باز پینگش همش تایم اوت بده...کسی خبر داره چجوریاس؟
{سرویسای نامحدود منظورمه}
نقل قول:
پس چطور پشتیبانی میگه 2 تا 6 :n04:
من که قبلا از پشتیبانی پرسیدم گفت 2تا 7 توصیه میکنم زیاد در این مورد ازشون سوال نپرسیدنقل قول:
من زنگ زدم اکسین گفت دیگه نامحدود نداریمنقل قول:
حیف شد:n03:نقل قول:
من نمیدونم اگه نامحدودا رو برا خوزستان برداشتن پس چرا شرکتای دیگه هنوز نامحدود دارن:n13:
سلام
همشهریهای عزیز اهوازی یک هفته پیش بعد از ظهر اینترنت قطع شد در صورتیکه من در حال وبگردی بودم به این لینک جدید انتقال داده شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از این قسمت میتونم نام کاربری و رمز عبور اکانت مخابراتمو وارد کنم و به یک پنل کاربری بی خوده وارد میشم امکان انتخاب سرویس و پرداخت آنلاین هم نداره. اگر دقت کنید پایین صفحه نوشته شرکت فناوران مبین خاور.
دقیقا بعد از این جریان وقتی وارد سایت سیترا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشم و نام کاربری و رمز عبور adsl وارد می کنم با این پیغام مواجه میشم
شناسه شما مسدود شده است. جهت باز کردن شناسه خود با اینترنت مخابرات تماس حاصل فرمایید.
یه مورد دیگه، از یک هفته قبل فقط و فقط یا یک آیپی به اینترنت متصل میشم و دیگه خبری از آیپی های متعدد و تک رقمی نیست به 2020 هم زنگ زدم میگن مخابرات منطقه شما مشکل داره و برای شارژ باید حضوری مراجعه کنید. مخابرات مرکز آزادی و از ضحی کیش که در کیانپارس، پهلوان غربی است سرویس تهیه شده.
دوستانی که از مخابرات مرکز آزادی هستند اطلاعی در این مورد دارند؟ مشکلشون چیه؟
این سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیش چیه؟به چه دردی میخوره؟مثل اینکه مال مخابرات کل ایرانه
همچنان با اینترنتی محدود- داغون و قطعی و تایم اوت مداوم به سر میبریم بدتر از اینا چیزی دیگه ای هست به نظرتون؟ به نظرم مخابرات اینترنتشو کلا ور داره بهتره به قول خودشون( اینترنت پرسرعت و با کیفیت) عکسشو الان داریم میبینیم بریم با ایرانسل کار کنیم بهتره!در یک کلام (بلد نیستن اینترنت رو درست کنن همین!) و ما همچنان امیدواریم.... .................................................. ................................................| هیچی دیگه! معلومه درست نمیشه!
سرعت بد نیست ولی اینترنت محدود بسیار بد است کسی هم اعتراض کرده؟؟ همه با هم هماهنگ زنگ بزنید 2020 یا نامحدود یا تخلیه