نگران نباش . این دفعه میخوان یه تغییر مثبت بدن .نقل قول:
خود مهندس تو چند روز آینده میاد و توضیحش رو میده . -----> شاید
Printable View
نگران نباش . این دفعه میخوان یه تغییر مثبت بدن .نقل قول:
خود مهندس تو چند روز آینده میاد و توضیحش رو میده . -----> شاید
سلام آقا امید اگه مثبته که خب علت توصیه شما برای خرید شارژ چیه؟نقل قول:
با این تغییراتی که بهش واقف هستین بنظر شما طرحمو از بعثت به طلایی تغییر بدم؟
به خاطر خدماتی که میخوان جدیدا ارائه بدند احتمال میدم که باز بخوان مبلغ شارژ ها رو نیز افزایش بدند .نقل قول:
100 % همین کار رو بکن . طلایی با مدت بالا
طلایی 12 ماهه 2 گیگ بیشتر از 300 هزار تومن . !!
تبریک به جمهوری اسلامی بابت مشتری مداری ، گرامیداشت حق خریدار ، استقلال و ازادی ، :n28:
امید جان این چه تغییرات مثبتیه که میخوان مبلغ شارژهارو افزایش بدن این که نشد مثبت!!!
همه جای دنیا اینترنت روز به روز ارزون میشه اینجا گرون میشه این چه مملکتیه دیگه من که اگه هزینه اینترنت ماهیانم بیشتر از 20 تومن بشه نمیتونم هزینشو پرداخت کنم از خصوصی هم که نمیتونم بگیرم موندم به خدا چیکار کنم با این مخابرات لعنتی کلاه بردار دزد.
عزیز من . چرا آشوب به پا میکنی !؟:n02:نقل قول:
من نگفتم که میخواد گرون بشه و یا چیز دیگه .
بلکه گفتم احتمالش هستــــ . اونم چون یه سری خدمات رو میخوان در آینده بدند . شاید .
به عنوان مثال قبلا طلایی هزینه ماهیانه نداشت ! الان واسه هر ماه هم باید 12 تومان پول بدی ! اونم بدون حجم !
به هر حال بیشتر تاکیــد میکنم طرح هاتون رو به طلایی و نقره ایی و برنزی ارتقا بدید ( واسه اونایی که هنوز دارند بعثت رو استفاده میکنند )
من خودم 2 ماه پیش رفتم 24 ماه + 60 گیگ شارژ کردم . پولی ـه که آدم باید بده . حالا یا هی 1 گیگ 1 گیگ و 4200 تومان بدی و یا بری حجم بالا بگیری که واست بیافته 2100 تومن .
فقط این وسط دیگه غم و غصه اینکه گیگ میخواد بشه مثلا 10 هزار تومان و یا هر ماه بشه 30 تومان و یا نمیشه ماهیانه شارژ کرد و.... رو ندارم .
من الان هنگ کردم در حد تیم ملی مگه طبق وعده های وزیرارتباطات قرار نیست اینترنت ارزون بشه!!!بابا ما با کلی امید و ارزو به اینا رای دادیم:n28:
من پرسدیدم یارو گفت خط شما از حالت pcm در اومده میخواستم بپرسم ممکنه دوباره به حالت قبل برگرده
جدیدن فقط طرح الماس و کمپین تجاری حذف شده اند.نقل قول:
شبانه هم باید زنگ بزنید از 2020 بپرسید.
[QUOTE=e4lyas;8076658]تعرفه ها کم نشده ؟
حداقل تو طلایی که من دارم ؟ : طبق اون طومار بلند بالایی که محاسبه کردم بود 74 تومن الان 50 تومن
همچنین ردیف 10 > 6 گیگ ..
ولی
نه هزینه ها کم نشده مبلغ 3 ماه رو با هزینه ماهانه جمع بزنید همون 74 تومن میشه.نقل قول:
سلام بچه ها
سرعت دانلود طرح طلایی تو روز 256 کیلو بایت بر ثانیست یا بیشتره؟
باز دوباره گوشاتون داره دراز میشه و میخواید دل ببندید به حرف های بعضی ها !
عادتمونه و کاریشم نمیشه کرد البته
کسی دل به حرف کسی نبنده
هیچ تغییر مثبتی ایجاد نمیشه
حرف وزیر و ... هم بیخیال
کار از ریشه مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزم. الاهی که 4k بشی یعنی 2160p بجای فول اچدی 1080p! در مورد شبانه خبری نیست؟ من الان مشکلم شبانه ست که از روی طرح ها برداشتن و فقط پاییزه 2 گیگ درماهش مونده. :n28:
من طلایی دارم ولی برام حدود 100 استنقل قول:
خدا کنه اون بعضی ها منظورت من نباشم !نقل قول:
به هر حال من فقط اطلاع رسانی کردم !
همون 1080p واسم کافی ـه .نقل قول:
شما بهتره با پشتیبانی تماس بگیری یا حضوری بری برای بازگرداندن شبانه ات . الان طرح های طلایی , نقره ایی , برنزی فقط دارای شبانه رایگان هستند و باید هم داشته باشند .
چه طرح های جدید چه قدیمی .
درسته ولی من 21 بهمن طرحم تموم میشه و فقط طر حهای پاییزه طلایی و نقره ای فقط با 2 گیگ ترافیک شبانه داره لذا باید بقیه شو شارژ بخرم که اصلا به صرفه نیست. این رو داخل تعرفه نوشته. تماس هم گرفتم همین رو گفتن بخدانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال6.طرح هایی که هم اکنون شامل شبانه رایگان هستند، کدامند؟
پاسخ:فقط طرح طلايي پاييزه و طرح نقره اي پاييزه داراي شبانه رايگان هستند(ساعات رایگان1-7بامداد)
سلام به دوستان عزیزم. خط تلفن من pcm است مجبور شدم از مخابرات نت تهیه کنم اگر بخوام خطم را تخلیه کنم ایا مخابرات اجازه میدهد از شرکت های دیگر نت تهیه کنم . اگه راهی سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.برای تخلیه خط باید چه کاری انجام بدم. با تشکر.
خواهش مکنم هر کی میتونی کنه من را راهنمای کنه
سلام من آخرش متوجه نشدم روند خرید گیگ باید چطور باشه که آخرین گیگ 2100 ت بی افته,نقل قول:
میشه یه توضیحی در این مورد بدی؟
ممنون.
دقیقا منظورش خودتی امید :n09:نقل قول:
میگم نکنه این تغییرات مثبتی که میگی مربوط به پینگ و این حرفا باشه ؟
چون اگه واقعا تغییرات در این زمینه باشه و سرویسهایی با پینگ عالی راه بیفتن خیلی خوب میشه
فکر کن همچین سرویسهایی راه بیفته . اسم سال 93 رو میزاریم سال اشتی ملت با بازی انلاین
حیف که احتمالش هست از سال 93 به بعد دیگه مشهد نباشم واسه همین میترسم شارژ کنم . فعلا که تا اخر فروردین شارژ دارم .
اگر منظورش من بودم که واقعا واسش متاسفم .نقل قول:
در رابطه با پینگ و کاهش پینگ نیست . اصلا غیر ممکنه . چون این کار مربوط به زیر ساختــه .
از یک تا 5 گیگ هر گیگــ همون 4200 ت .نقل قول:
از 6 تا 10 به بعدش میشه هر گیگ فکر کنم 3100 ت
و از 11 گیگ به بعدش هم هر گیگ میشه 2100 ت .
یعنی :
5x4200
5x3100
7x2100
==== کلا 17 گیگ که میشه 51.200 تـــ
منظورم شما نبودی اما شما متاسف باش تا اموراتت بگذره . نه فرقی به حال من داره نه شما . برای هیچ کدوممونم هم اهمیتی نداره . حداقل برای من اینطوریهنقل قول:
اگر منظورش من بودم که واقعا واسش متاسفم .
منظورم اون آدم هایی هتسن که شدن منبع خبریه شما و شما دل بستی به حرف هاشون. دیگه نمیدونم چیکار باید با ما بکنن تا بفهمیم اینا همش حرفه
حضور جناب مدیر عامل در این فروم هم هیچکس یادش نرفته که به اصطلاح برای رفع مشکلات اومد اینجا اما ...
مسبب حضور اون آقا در این جا شما بودی و یکی از کسایی که ادعا داشتی حضورش کمک کننده هست
نتیجه چی شد ؟ تعرفه های فعلیه مخابرات . گرونتر از قبل و میزان حجم هم کمتر از قبل و حذف دانلود شبانه از اکثر طرح ها !
البته نتایج کمی مثبت هم بود اما حضور اون آقا برای رفع مشکلات نبود و هدف دیگه ای داشت
تند نرو برادر . جو گیر حرف های بعضی ها هم نشو
یه جوری حرف میزنی آدم احساس میکنه داری تهدیدش میکنی ! ( در صحبت های روزمره این نوع حرف زدن بوی تهدید میده = مثلا : فقط خداکنه که فلان کارو نکرده باشی وگرنه دهنتو .... میکنم یا ... )نقل قول:
خدا کنه اون بعضی ها منظورت من نباشم !
نه منظور یکی دیگه بودنقل قول:
دقیقا منظورش خودتی امید
نقل قول:
چون اگه واقعا تغییرات در این زمینه باشه و سرویسهایی با پینگ عالی راه بیفتن خیلی خوب میشه
اما در مورد پینگ یه چیزی بگم که از 2-3 ماه پیش به اینور من بهتریم پینگ رو از زمان تاج گذاری آقا محمد خان قاجار تا الان داشتم
فیفارو با کسایی از آلمان روسیه لهستان هلند ایتالیا اکراین و ... بازی میکنم اونم به صورت Friendly اما نه لگ هست نه دیلی
Friendly بخوای بازی کنی خیلی پینگ بهتری میخواد تا بخوای Season بازی کنی
یه سایتی هست لیگ و کاپ برگزار میکنه و در اصل مخصوص اروپا هست اما خب از جاهای دیگه هم میان
اونجا ایرانیا معروفن به Bad Connection و Shit Connection و Buy a New Connection و کلی حرف دیگه که بعد از بازی بار آدم میکنن
از وفتی من باهاشون بازی کردم بعد بازی همه میگن اولین بازیکن از ایران که اینترنتش خوبه
Latency همیشه سبز هست حتی با اونور دنیا
نمیدونم چرا اینجوریه اما هر چی هست خوبه و من راضیم
یکیشون که بعد بازی گفت الان هم تو ایرانی ؟ گفتم آره . تعجب کرد !
همون طور که چند صفحه پیش گفتم یکی از دوستان که در زمیـنه گیم و شبکه و سرور تجربه یه خرده تخصص داره بهم اطلاع بده . ( پ خ برای اطلاعات بیشتر )
---------------------
چند وقته میخوام بگم ولی یادم میره همش. سامانه با آی پی غیر ایرانی باز نمیشه
تغییر مثبت البته از دید بعضی ها (بعضی ها شخص خاصی نیست و فقط منظورم کساییه که به نظر خاطرات خوشی از مخابرات دارن)نقل قول:
یه نگاه مختصر به تاریخچه مخابرات توی این دو سال بندازیم معلوم میشه که مثبت بوده یا نه :
دقیقا تا خرداد پارسال همه چی عالی بود :n20: که یه دفعه با افزایش شدید پینگ توی نت ها مون مواجه شدیم مخصوصا مخابرات که همیشه پینگ خوبی داشت . ملت صداشون در اومد ولی باز اوضاع کمی بهتر شد اما نه مثل قبل :n15:
بعد از اون اومدن نامحدود رو حذف کردن که ملت صداشون در اومد :n25: منتهی بعثت رو به عنوان یه پلکان اضطراری باز گذاشتن و ملت ریختن بعثت و گفتن دمت گرم مخابرات :n20:
بعد اینا اومدن بعثت رو غیر قابل تمدید کردن که این دفعه باز صدای همه در اومد :n25:و طرح های جدید گذاشتن که شبانه هم داشت و مثلا طرح برنزی که مشابه بعثت بود رو با افزایش قیمت 30 درصدی ارائه دادن و ساعت شبانه رو هم کم کردن :n27:
سرویس های جدید کلی توش دزدی و روش های مختلف کم فروشی دیده شد و یه دفعه هم که اومدن به دلیل کمبود پهنای باند همه رو روی 90 محدود کردن و سرویس های جدید هم دیگه شبانه نداشت . بعد صدای همه دوباره در اومد :n24:
ولی منتهی چون صدای طلایی ها بلندتر بود اومدن از سرعت همه توی تایم شبانه کم کردن که سرعت طلایی ها رو ببرن بالا . این دفعه طلایی ها خوشحال شدن :n20: و غیر طلایی ها ناراحت :n14: چون هم سرعتشون کم تر شده بود و عملا شبانه نداشتن و هم اینکه امکان تعویض با طرحی شبانه دار نبود :n28:
مخابرات زرنگ اومد دوباره همون روش پلکان اضطراری رو به کار برد . یعنی اومد طرح های جدید گذاشت که شبانه هم داشت منتهی با افزایش قیمت 30 درصدی دیگه و باز ملت ما خوشحال از اینکه همه چی ارومه . منم مثل بقیه فعلا خوشحالم :n19:
اما باید قبول کرد که انصافا تو این مدت مخابرات هیچ کاری که به سود کاربر باشه نکرده و بیشتر ضرر هم زده با این افزایش قیمتهاشون .
اگه دقت کنین میبینین که توی این یک سال با اینکه تورم ما 30 درصد هستش مخابرات اومده 60 درصد کشیده روی قیمتهاش .
طرح طلایی ای که زمانی بعثت هم همین سرعت رو داشت (چه بسا بیشتر) و ساعت رایگانش هم بیشتر بود الان دقیقا همون 60% روش اعمال شده در حالی که نباید تورم کشور روی قیمت اینترنت ناثیر داشته باشه .
اقا جریان این نت دانشجویی چیه کسی زنگ نزده ببینه دانلود شبانه داره یا نه؟
سرعت دانلود از اکسپرس 90 تا 100 طرح طلایی
یعنی دمت گرم دقیقا وضعیت همین طورکه گفتی:n16:نقل قول:
مخابرات فقط به نسبت قیمتش از همه بهتر بود که با این وضعیت قیمتش فرقی با بقیه نمی کنه چه بسا بیشتر هم هست و یه نکته دیگه مثبت مخابرات این بود که به نسبت پینگش بهتر بود که با سرویس گیم مخابرات میشه پینگ 15 تا 20 با داخل کشور گرفت پس دیگه میشه گفت رسما مخابرات به درد نمی خوره منم دقیقا همین پروسه که گفتی رفتم اول نامحدود بعد دیگه رسیدم به اینجا :n22:
دوستان کسی شبانه سرعت ۲۵۰ داره ؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
اگه از سرور های ایرانی یا چند تا تورنت سید بالا دانلود کنم به ۲۵۰ میرسه.نقل قول:
سرور های خارجی همون ۹۰ هستن.
میشه بگین سرویستون چیه و کدوم منطقه هستیدنقل قول:
ADSL مخابرات از دهه فجر محدود میشود
معاون شرکت مخابرات استان تهران گفت: از دهه فجر، فروش ADSL مخابرات از نوع نامحدود به حجمی تغییر میکند. محمدرضا بیدخام در گفتوگو با فارس، از تغییر نوع فروش سرویس اینترنت پر سرعت (ADSL) مخابرات از نامحدود به حجمی از دهه فجر خبر داد.
وی تاکید کرد: سرویس مشترکان قدیمی که از نوع نامحدود است، تغییری نخواهند کرد. معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران توضیح داد: هم اکنون سرویس ADSL مخابرات به صورت نامحدود واگذار میشود که در برنامه داریم، تا پایان سال تمام سرویسهای جدید را به صورت حجمی واگذار کنیم. وی ادامه داد: فروش حجمی ADSL هم اکنون تنها در استان البرز انجام میشود. بیدخام یادآور شد: اجرای فروش حجمی ADSL طبق مصوبه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است که طبق آن همه سرویس دهندهها ملزم به فروش حجمی سرویس شدهاند.
خبر آنلاین
به به تهرانی ها دارن مثل ما میشن.:n02::n02::n02: دلم خنک شد.
خب من تعریفی رو که از مخابرات کرده بودم پس میگیرم!! فکر میکردم برای تمام طرح ها سرویس شبانه رو فعال کردن نگو فقط چند تا طرح خاص با قیمت های نجومی شبانه دارند! :n27: حالا جالب اینجاست یکی از دوستان من همین طرحی رو که من دارم گرفته ولی شبانه هم داره! چند ماه قبل مخابرات قیمتش بالا بود و سرویسش ناپایدار و بی کیفیت ولی الان قیمتش همچنان بالاست و سرویس با کیفیت تر از سابق
دلیل اینکه میبینید تغییر چندانی در وضع ارتباطات و اینترنت در کشور حتی پس از تغییر دولت صورت نمیگیره اینه که مدیران دقیقا همون مدیر های قبلی هستند و هیچ تغییری نکردن. وزارت ارتباطات در این زمینه خیلی با کندی پیش میره و شاید چندین سال با این رویه زمان ببره تا فرجی در وضع اینترنت حاصل بشه. استان هایی که مدیران با کفایتی داشتند مثل تهران و مازندران همچنان خوش شانس هستند و وضع شون خوبه ولی استان های مثل خراسان رضوی اوضاع زیاد جالبی ندارند. اگر هم میبینید که امثال آقای ملک جفریان تغییراتی رو دادند به نظرم برای حفظ کردن سمت و جایگاه خودشون در دولت جدیده و نه از سر دلسوزی یا کفایت!
طلایی - قاسم آبادنقل قول:
دوستان کسی با یاهو مسنجر مشکلی نداره؟ من نمیتونم باز کنم از دیشب.
سلام
من و خیلی از دوستان های دیگر که خطمان روی بستر فیبرنوری هستش و توی این سال ها خیلی بهمون کم لطفی مخابرات کرده
و با اینکه نسبت به گذشته بهتر شده اما هنوز هم در انحصار مخابرت هستش
و سختی های زیادی کشیدیم
گویا دوران خوبی هم برای ما داره می رسه و به زودی شرکت ایرانیان خدمات خوبی را به ما دوستان فیبرنوری می دهد
انشالا!!!
واسه منم همینطوره با چیلتر شکن سایفون باز میشه.. ;)نقل قول:
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام
مخابرات برای خطوط تلفنی که Pcm هستش اینترنت پرسرعت خدمات میده یا نه؟
من مشکلی ندارم بدون ف ی ل ت ر ش ک ن باز میشهنقل قول:
سلام دوست عزیز. اول باید تماس بگیری بررسی بشه معمولا یک روز زمان میبرد من خطم pcm هست و نت مخابرات دارم.نقل قول:
من طرح نقره ای دارم سرعت شبانه اش 120 است.نقل قول:
در تایید عرایض شما: فقط طرحهای پاییزه طلایی و نقره ای با 2 گیگ ترافیک، شبانه داره لذا باید بقیه مصرف روزانه رو شارژگیگی خرید که اصلا به صرفه نیست. این رو داخل فایل pdf تعرفه ها هم نوشته. تماس هم گرفتم همین رو گفتن.نقل قول:
سوال6.طرح هایی که هم اکنون شامل شبانه رایگان هستند، کدامند؟
پاسخ:فقط طرح طلايي پاييزه و طرح نقره اي پاييزه داراي شبانه رايگان هستند(ساعات رایگان1-7بامداد)