ممنون امتحان میکنم فقط شما هالووین هم تست کردین یا کسی نظری دارهنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
Printable View
ممنون امتحان میکنم فقط شما هالووین هم تست کردین یا کسی نظری دارهنقل قول:
وان میلیون= آنتونیو باندراس گلد سکرت=هالوویننقل قول:
دو موردی که نام بردم تقریبا مشابه با وان میلیون هستند اما نه به کیفیت اون! البته با قیمت کمتر گزینه بدی نیستند
هالووین را متاسفانه من خودم دارم و شیشه اش هم تقریبا پره:n22:نقل قول:
هالووین یک copycat (تقلید ناشیانه) از وان میلیون هست که از لحاظ ماندگاری و پخش بو اصلا با اون قابل مقایسه نیست.یک تم چرمی ،اشباع شده و سنتتیک در کل مدت استشمام می کنید بدون تغییر آنچنانی رایحه با پخش بوی ضعیف.در مجموع اصلا جالب نیست.
گلد سکرت، همونطور که گفته شد کپی وان میلیونه و یکبار که من تست کردم به نظرم بهتر از هالووین بود.
البته با توجه به قیمت هالووین گزینه خیلی خوبیه
من خودم تستش کردم به نظر بوی خیلی خوبی هم داشت
موندگاری و پخش بوش هم خیلی خوبه ( توی سایت های خارجی هم گفته شده ) کلا تا 150 تومن یکی از بهترین موندگاری ها و پخش بو ها رو داره ! تعجب میکنم دوستان اینجا میگن ضعیفه !
هالووین ادکلن مهمی نیست که بخواهیم در رابطش بحث کنیم شما به fragrantica یا basenotes و غیره هم مراجعه کنید کامنت های خیلی کمی را می بینید.ولی چیزی که تو ریویو ها بهش اشاره شده اینه که بعد از ادکلن زنانه هالووین که خیلی موفق بوده نسخه مردانه با فاصله زمانی زیاد موفقیتی نداشته.
از لحاظ بازه قیمت ، در همین رنج و کمی بالاتر ادکلن خیلی محبوب و موفقی قرار دارن(کپی هم نیستند) که ارزش خرید هالووین را خیلی پایین میارن.
الان نظر شما بجای هالووین دقیقا رو چیه؟ گلد سکرت؟نقل قول:
نه، من کامنت را در جواب اون دوستمون گفتم .بهترین کار برای شما اینه که برید و تست کنید چون بدترین خرید در مورد ادکلن خرید چشم بستست(Blind buying)نقل قول:
بله درسته ولی عطر فروشی که برم میبینی مدلای عجیب غریب با قیمتایی که دستم نیس پیشنهاد میدن میخوام محدود کنم به 2-3 مدلنقل قول:
خب اگه شما fragrantica رو قبول داری که همونجا امتیازی که به پخش و موندگاری این ادکلن داده شده عالی هست ! با توجه به سال تولید این ادکلن خب طبیعیه کامنت کمتری هم براش باشهنقل قول:
شما جوری میگین کپی انگار مثلا دارین در مورد برند ریو حرف میزنین !
بازم میگم در این رنج ( تا 150 ) هالووین یکی از بهترین موندگاری ها و پخش بو ها رو داره بوش هم از نظر من خیلی خوبه
حالا شما میشه تو این رنج ادکلن هایی که گفتین خیلی هم هستن رو بگین ؟ البته موندگاری و پخش هالووین رو هم داشته باشن ! ( نمیگم نیستن ولی زیاد هم نیستن )
.........................
وقتی آدما نمیتون جواب بدن از این مدلی حرف میزنن !
جواب یه سوال منم شما ندادی !
به هر حال فکر کنم امتیاز ها و کامنت های سایت های معتبری مثل fragrantica بیشتر اعتبار داره تا حرف های شما !
دوستان گرامی
عطر ، انتخابش و نظر در مورد اون، کاملا سلیقه ای هست و گاها حتی نظرات بر خلاف هم!
قرار نیست کسی دیگری رو مجاب به پذیرش نظر خودش کنه
پس لطفا فقط به بیان نظر خودتون بپردازید از بحث خودداری کنید
قضاوت و تصمیم گیری دوستان در مورد انتخاب عطر به اختیار و نظر خودشان هست و بس
این شامپو کیلر ابی مردانه که تی وی تبلیغ میکنه بوی خوبی داره کسی ادکلن شبیه به بوی اون سراغ نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اساتید لطف می کنن در مورد ماندگاری،پخش و رایحه دیور هوم اینتنس توضیح بدن برامون؟ و همچنین آلور هوم سپورت اکستریم .
سپاس
دیور هوم اینتنس یکی از برترین عطرهای موجود از لحاظ ماندگاری و پخش هست رد بوی بالایی داره ماندگاریش هم فوق العادستنقل قول:
رایحه گرم و تلخی داره مناسب فصل سرد هست برعکس الور هوم اکستریم که خنک و شیرین هست
الور هوم اکستریم بین الور های شنل دارای پخش بوی بالاتری هست اما بهرحال از عطر خنک نمیشه انتظار پخش بوی عالی داشت! رایحه بیشتر مرکباتی داره و مناسب فصول گرمتر هست
دوستان این سه تا عطر رایحه شون مشابه همند؟
تام فورد توباکو وانیل
دی مارلی Pegasus
دی مارلی herod
بین این سه کدوم را پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون بین Ungaro pour L'Homme 3 و Lalique Pour Homme کدوم بهتره ؟
مارلی هرود و توباکو وانیل از تام فورد بیشتر به هم شبیه اند به این دلیل که رایحه غالب تنباکو+ وانیل دارند و گرم و شیرین هستند و مناسب فصول سرد سالنقل قول:
اما پگاسوس تنها در وانیل با این دو مشترک هست و از تنباکو خبری نیست ملایم تر هم هست
پ.ن: فقط از روی اطلاعات نت ها گفتم و تجربه و تستی نداشتم:n17:
توباکو وانیل و هرود شبیه هم هستند.گرم و شیرین با ماندگاری بالا.بوی تنباکو تو توباکو وانیل تازه تر و شفاف تره و تو هرود سنگین تر و پخته تره.جفتشون ماندگاری و پخش خوبی دارن.پگاسوس رایحش کلا با اون 2 تا فرق میکنه و خاص تره.بوی وانیل میده اما شیرین نیست.یا شیرینیش جوری نیست که زیاد احساس شه به نظرم تو این رنج قیمت تست کن ببین از رایحه کدوم خوشت میاد.از نظر کیفیت و ماندگاری و پخش 3 تاشون خوبننقل قول:
دوستان رایحه مشابه دیور هوم اینستس چی پیشنهاد میکنید . البته با شیرینی کمتر که دل و نزنه
حتما با اين عبارت زياد برخورد كردهايد و ذهن شما را درگير كرده است كه چه معنايی دارد؟
Fl.oz يا همان Fluide Ounce عبارتی است كه در پايين همه عطرها درج شده است.
همانطور كه Mill بيان كننده حجم عطر است Fl.oz هم واحد اندازهگيری حجم مايعات در انگليس و آمريكا می باشد.
در زير میتوانيد معادل اين واحدها را مشاهده نماييد :
0.17Fl.Oz = 5 Ml
1Fl.Oz = 30 Ml
1.18Fl.Oz = 35 Ml
1.4Fl.Oz = 40 Ml
1.7Fl.Oz = 50 Ml
2Fl.Oz = 60 Ml
2.2Fl.Oz = 65 Ml
2.5Fl.Oz = 75 Ml
2.7Fl.Oz = 80 Ml
3Fl.Oz = 90 Ml
3.4Fl.Oz = 100Ml
4Fl.Oz = 120 Ml
4.2Fl.Oz = 125 Ml
5Fl.Oz = 150 Ml
6.7Fl.Oz = 200 Ml
25Fl.Oz = 750 Ml
دوستان بین 3 تا گزینه ازارو ویزیت - باربری لندن - کلوین کلین وان شاک کدوم رو پیشنهاد میدید
اگه کسی تجربه استفاده ازین ادکلن هارو داشته ممنونم میشه نظرش رو بگه
بیشتر دوست دارم رایحه اصلیش چوبی باشه بعدش تنباکو
با توجه به علایق ذکر شدهنقل قول:
چناچه بین این کارها دنبال تنباکویی هستید بیشتر سی کی بنظرم و بعد هم باربری
اما اگر کار چوبی مدنظر باشه من این 3 رو پیشنهاد میکنم
هی وود
کنزو وودی
و WILD FOREST از برند آرماند باسی
که با توجه به ملایم تر بودنه هی وود و فصل پیش رو من آرماند باسی رو مناسبتر میدونم:n17:
مشابه دقیق ندیدم اما اگه تو همون حال و هوا یعنی تلخ و شیرین و مجلسی عطر بخوای من چند مورد پیشنهاد میکنم. گرلن لا اینستنت اکستریم رو بوی کاکائویی داره و از دیور تلخ تر و مردونه تره.هرود مارلی که اولش با ترکیب تنباکو و وانیل شروع میشه و اخرش وانیلی میشه و شیرین میشه مثل دیور اما به نظرم شیرینیش کمتره و تلخ تره.کیفیت خیلی خوب و بالانسیم داره.و اخری هم چمبر نویر از اولفکتیو استدیو هست که اینم اولش با یوی تلخ چرم مانندی شروع میشه و بعدش شیرینیه ملایم و فوق العاده دلپذیری پیدا می کنه.ماندگاریه هر 3 تا بالاست مخصوصا 2 تای اخری و پخششونم قابل قبوله.البته بازم میگه از نظر رایحه خیلی شبیه نیستن اما تو سبکشون یعنی تلخ و گرم و شیرین مشترکن.نقل قول:
بابت توضیحات تشکرنقل قول:
این مدل را جایی سراغ دارید که اسانسش را بفروشند؟
Olfactive Studio » Chambre Noire
سلام
یک عطر گرم خوشبو و تمیز برای فصل پاییز و زمستون معرفی کنید
محدوده قیمتی مورد نظرتون؟نقل قول:
خیر متاسفانه سراغ ندارم.فکر نمیکنم اسانسش باشه اصلانقل قول:
منظورم از این عطرهای جیبی هستش( شیشه های مخصوص چند ml )نقل قول:
که مغازه ها دارن... فکر نکنم قیمتش زیاد بشه!
شما اسم عطر رو بگید.
سلام
برای مادرم قصد خرید ادکلن دارم آیدل به نظرتون خوبه؟
اگر پیشنهاد دیگری دارید معرفی کنید.
سلام بله عطر بسیار خوبی هست هم ماندگاری هم پخشش خوبهنقل قول:
ملایم و شیرینه
و ابتدا بیشتر رایحه گلی داره در ادامه میوه ای و در نهایت بهمراه رایحه مشک هست...
همین انتخاب خوبیه ولی عطر گرمتری که من خیلی خوب میدونمش عطر سینما از برند ایو سن لورن هست گرم و شیرین و بیشتر پودری-وانیلی :n17:
با اینکه عطر خیلی تابع سن و سال شاید نباشه اما بنظرم سینما به نسبت عطر انتخابی شما برای خانمهای میانسال مناسبتر باشه:n06:
ممنون ولی منظورم این ادکلن بود.
سلام کسی ازاین مدل عطر اطلاعاتی داره؟میخوام موادتشکیل دهندشو بدونم توایران هم این برند موجوده؟چون من یه اسپریشو ازخارج ازایران گرفتم تاحالا هم ندیدم تو مغازه ای باشه.
دوست گرامی کمپانی که عکسی از یکی از عطرهاش رو گذاشتید یک کمپانی ممنوعه در ایران هست
اگر در موردش اطلاعاتی ندارید در ادامه مطلب کمی بیشتر توضیح داده شده البته توضیحات بیشتر به دلیل قوانین انجمن ممکن نیست
محتوای مخفی: ادامه مطلب
اما در مورد عطر من نت هایی که شامل میشه رو با جستجو پیدا کردم ((ماشالله همه چی هم داره :دی))
لیمو، سیب، نعناع، برگ سبز، گل شاه پسند، یاسمن، بهارنارنج، زنبق، تخم گشنیز، سدر، مشک، دانه تونکا، چوب صندل سفید و کشمیر
(در سایتی که مشخصات این عطر بیان شده رایحه این عطر رو مشابه با دانهیل قهوه ای و آنلی بریو از دیزل دونسته)
بله بااین کمپانی آشنایی داشتم فقط خواستم مطمئن شم که توایران هست یانه ممنون ازپاسختوننقل قول:
کسی آشنایی نداره ؟نقل قول:
نقل قول:
راستی یادم رفت بپرسم ماندگاری وپخش بوی این عطرچطوره کسی میدونه ؟
سلام دوستان
راستش من زیاد از مارک و گرم و سرد و شیرین و ترش سر در نمیارم :n23: ولی میخوام یه عطر بهم معرفی کنید با مشخصات زیر
1.تو همه ی فصل ها قابل استفاده باشه
2.موندگاریش خوب باشه
3. راستش یه چیزی میخوام که هم پیش نامزدم بتونم بزنم هم تو مراسم ها :n02:
اگه هم یه عطر نیست که همه ی مشخصات رو داشته باشه لطفا چندین مورد رو اسم ببرید
قیمت هم مهم نیست
ممنون:n26:
خودم قبلا کنزو ایر داشتم عالی بود
سلام اون کنزو که اسم بردید بنظر عطر خنکی میرسه عطرهای خنک یا گرم چهارفصل کاربرد ندارندنقل قول:
باید دنبال عطر ملایم و شیرین یا ملایم و تلخ باشید ((از نظر من البته))
ولی از طرف دیگه عطرهای ملایم (عموما) پخش بوی بالایی ندارند (برای مهمونی پخش بو معمولا ارجح هست)
اما ماندگاری قابل قبولی دارند:n17:
با توجه به این توضیحات:
لانویت از ایو سن لورن (نسخه تویلت)
کارولینا هررا CH نسخه اصلی (نه اسپورت)
پاکو رابان بلک ایکس اس
دیاموند از جورجیو آرمانی (واقعا رایحه زیبایی داره)
پیشنهاد میشه، که البته اولی واقعا ایده ال هست از بیشتر جهات، سومی بیشتر مهمونی تر و چهارمی بیشتر مناسب دیدار دونفره هست