پس ping این وسط بوقه هر چه سرعت پینگ پایین تر باشه سرعت لود صفحه با سرعت یکسان بیشتره مثلا شما اگه 128 سرعتت باشه و پینگت بالا باشه صفحه دیرتر باز میشه به نسبت زمانی که پینگت پایین تره باشهنقل قول:
Printable View
پس ping این وسط بوقه هر چه سرعت پینگ پایین تر باشه سرعت لود صفحه با سرعت یکسان بیشتره مثلا شما اگه 128 سرعتت باشه و پینگت بالا باشه صفحه دیرتر باز میشه به نسبت زمانی که پینگت پایین تره باشهنقل قول:
مگه خبر نداری دوست عزیز؟نقل قول:
طبق اصل چهارم نیوتون هیچ مشکلی به صیانت ربط نداره
نه پینگ نه حجم نه قاطی کردن نه سرعت نه قیمت نه حجم بیشتر قیمت ارزانتر نه پشتیبانی
:n19::n19:
سلام اقا این صبانت به غیر تلفن هیچ راه ارتباطی دیگه نداره؟ ایمیل - خدمات انلاین از این چیزا من حدود 2 هفته س تو سایت ثبت نام کردم الانم هیچ خبری نیس
نه تلفن جواب می دهند صبانت نه نمایندگی اهواز و نه جواب شکایات رو میدهد دفتر تهران و جدیدآ 1 ماهه قطع و وصل بالا داره و سرعت شبانه از 350 شده 15 واقعآ عالیه و قیمیت ها بالا وووونقل قول:
این صبانت اول تایم اوت بوده بعد دست و پا درآورده شده آی اس پی ! دیگه گندش دراومده. امکانش صفر هست این ماه تمدید کنم.
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=223ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=218ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=238ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=211ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=221ms TTL=51
افزایش بی رویه و بدون قانون هم مربوط به زیر ساخته ؟ قطع و وصلی مربوط به زیر ساخته ؟ جواب تلفن ندادن نمایندگی و جواب شکایت ندادن دفتر تهران بخاطر زیر ساخته ؟ افت سرعت از 350 به 15 برای سرویس 1 مگابایت از زیر ساخته ؟ نه بخاطر صبانته بخاطر غرور بالاست ......نقل قول:
x8800
پینگت با تهران چنده؟
وب سایت مخصوص خربد و تمدید آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما میتونم خرید کنم؟نقل قول:
مرکز آپلود سنتر اینترنت صبانت راه اندازی شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتوانید فایل های خود را آپلود نمایید
تبلیغ چی سرعت روزانه شده 150 و شبانه دیشت روی 3 کیلو بود از دیال آپ کمتر شده بود و قبلآ تا 300 می رسید ؟ حتی سایت هم وا نمی کرد . شما نمایندگی داری مجبوری تبلیغ کنی و اگه فروشنده شاتل و هر شرکتی دیگه بودی از اون شرکت تعریف می کردی یکم واقع بین باش که واسه چه شرکتی تبلیغ می کنی ؟نقل قول:
تا ظهر تقریبا ثابت هست ، حدودا 30 میل ولی بعد از اون دیگه مرتب نوسان پیدا می کنه. مثلا 4 تا پت بفرستی 2 تاش 100 یکیش 200 یکیش 40 ...نقل قول:
:n08::n08:نقل قول:
اینترنت فوق سریع صبانت
اینترنت پر نوسان مچل نت!
دوستان این 1 ماهم صبر کردم ببینم چی میشه 1 مگابایت بودم 2 مگابایت شارژ کردم و کانکت می شوم باز کانکشنم میزنم 1 مگابایت آیا جایی هست که بتونم بفهمم سرعتم چنده ؟
توی استاتوس مودم میتونی ببینی سرعتت رو روی چند بستن. یه تست هم با اسپیدتست بگیر ببین حداکثر سرعتی که بهت میده چنده.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
دوستان کمک این مربوط به سرعت 1 مگابایتم بوده
و این مربوط به سرعت 2 مگابایتم هست دیوونم شدم فرقی ندارند چرا ؟ تازه کانکشن می زنه 1 مگابایت ...
به احتمال زیاد دان استریمت روی ۴ و آپ استریم روی ۱ بسته شده و احتمالا صبانت هم ۱ مگ و هم ۲ مگ رو روی ۴ میبنده. کیفیت خطت هم زیاد خوب نیست که ظاهرا نویز داری. از مشخصات خطت عکس بگیر تا مشخص بشه وضعیت خطت چطوره.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
سلام به همگی
اشتراک 6 مگابیت سرعت صبانت (مشهد)
تست سرعت 12 ظهر
دانلود شبانه با لینک سرور ایرانی 6 لینک 16 پارتی دانلود همزمان با سرعت میانگین نهایت 233 کیلو بایت ! (افتضاح)
لینک سرور بیرونی هم 150 کیلو بایت !! (مزخرف)
امیدورام تا صبانت برای حفظ ما صبانتی ها بعد تعطیلات سیاستش رو تغییر بده ، وگر من شخصه بعد از 7 سال اشتراک پیوسته عطا رو به لقاش میبخشم و میرم سراغ گزینه بعدی ...
:n06:
چراغ استاتوس ثابته چطور ثابت کنم چند مگابایته ؟نقل قول:
شما که سرعت 6 گرفتی وقتی کانکتی روی کانکشن مودم چی نشون می ده من میزنه speed 100.0 Mb ولی سرویسم 2 مگابایتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
شما در مودمتون دنبال بخشی به اسم ADSL Statistics بگردید و از صفحه ای که براتون نمایش داده میشه واسون عکس بگیرید تا راهنمایی بشید
شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم چراغ نبود. توی کانفیگ مودم برو و قسمت Status ببین خطت رو روی چند بستن (توی هر مودم متفاوته). اگر هم یه عکس از همون صفحه بذاری، میشه وضعیت خطت رو هم بررسی کرد که اگر مشکلی توی سرعت یا پرش لینک داری مشخص بشه.نقل قول:
چگونه توی این بخش برم مودم من net gear است ..نقل قول:
نرم افزار مودو رو نصب کنم ؟ از سایتش بگیرم ؟
توی مرورگر برو به 192.168.1.1 یا 192.168.0.1 و یوزرنیم و پسورد مودمت رو وارد کن. اگه تا حالا تغییر ندادی، یوزرنیم رو admin و پسورد رو password بزن. بعد متناسب با مدل مودمت، برو به قسمتی که مشخصات خط رو نوشته که برای Netgear معمولا Online Status هست. اونجا ببین Up Speed و Down Speed رو روی چند بستن برات.نقل قول:
The connection was resetنقل قول:
چنین صفحه ای نیست ...
چه صفحه ای نیست؟ Online Status؟ اگه منظورت آی پی مودم هست که 100% یکی از این دو تاست. یه سری از مدلهای Netgear از 192.168.1.1 استفاده میکنن و یه سری از 192.168.0.1. دقت کن توی ادرس بار مرورگرت باید وارد کنی.نقل قول:
توی اپرا و موزیلا و اکسپلورر وارد کردم اخطار میده ...نقل قول:
این اخطار :
The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
اگه از چیز شکن استفاده میکنی قطعش کن دوباره امتحان کن. اگر مدل مودمت رو بگی هم سریعتر به نتیجه میرسیم.نقل قول:
نقل قول:net gear DM 111PSP
این آدرس ها رو هم امتحان کن:نقل قول:
192.168.1.1
192.168.0.1
10.0.0.1
اگه IP مودمت رو عوض نکرده باشی، توی ادرس بار مرورگرت این رو وارد کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://192.168.0.1
اگه ارور داد، بگو ویندوزت چیه تا بگم چطوری IP مودمت رو پیدا کنی. فقط قبلش چیز شکن رو قطع کن، فایروال رو هم اگه داری غیرفعال کن ببین میتونی کانکت بشی یا نه.
باز ارور قبلی رو داد ...نقل قول:
من کاری به آی پی مودم نداشتم که بخواهم عوض کنم ...
توی تنظیمات کارت شبکه قسمت defult gateaway باید ip مودم که معمولا 192.168.1.1 هست رو وارد کنی بعد ذخیره
اونوقت توی هر مرورگری که ip مودمو (192.168.1.1) بزنی وارد مودم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط hamed2553055 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
اشتراک 6 مگابیت سرعت صبانت (مشهد)
تست سرعت 12 ظهر
دانلود شبانه با لینک سرور ایرانی 6 لینک 16 پارتی دانلود همزمان با سرعت میانگین نهایت 233 کیلو بایت ! (افتضاح)
لینک سرور بیرونی هم 150 کیلو بایت !! (مزخرف)
امیدورام تا صبانت برای حفظ ما صبانتی ها بعد تعطیلات سیاستش رو تغییر بده ، وگر من شخصه بعد از 7 سال اشتراک پیوسته عطا رو به لقاش میبخشم و میرم سراغ گزینه بعدی ...
:n06:
اون خیلی مهم نیست چون 128 هم باشی با 100 مگ سرعت کانکت میشینقل قول:
مهم دان استریم و مکس استریمه که از من روی 6144 و 10496 بسته شده
البت منو شما خیلی از نظر سرعت اینترنت (بین المللی ) فرق نمیکنیم !
تنها فرق ما تو پهنای باند اینترانت هست
که من 4 مگ از شما بیشترم ( نامی !)
در واقع صبانت به هیچ کس اینترنت بالا تر از 2 تا 3 مگ نمیده (علی الخصوص در ساعات رایگان شبانه )
مگر اینکه حجمتون رو نشونه گرفته باشه ! :n06:
.............................................