شناسه پرداخت بانک ملت برای پرداخت اینترنتی ، اینترنت مخابرات چنده؟
Printable View
شناسه پرداخت بانک ملت برای پرداخت اینترنتی ، اینترنت مخابرات چنده؟
نقل قول:شناسه پرداخت: ۱۵۰۰۱۸۰۴۲۳۱۶۲
این مخابرات معلوم نیست چه غلطتی میکنه خط من رو 2 مگ بود الان رو 5 مگ بستن وضعیت بدتر شده
این 2 مگ مخابرات چرا شد 20 هزار!!!!قبلا که 14 هزار بود میگفتیم گرانه،الان که شده 20 هزار چند باری گرفتم پنچرمان کرد!!! :n27:
مخابرات هم بجای اینکه قیمت هار بیاره پایین،برامان میبره بالا!!!!!!! :n35:
کسی میدانه چطور میشه تورنت دستکاری کرد که،کم، حجم کم کنه!!!منم شنیدم!!!
شکایت تنها راه چارسنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید من از نت پارس انلاین استفاده میکنم خداییی ازش راضی یودن تا اینکه دیدم زده ترافیک رایگان شبانه رو تقریبا برداشته
الان چه شرکتی خوبه ؟ تقریبا دانلود زیاد دارم و اینکه ترافیک رایگان برام مهمه
قبلا هم مخابرات داشتم حدود ۹ ماه پیش خیلی خیلی افتضاح بود مرکز فجر
سلام دوستان
من 3-4 ساله که مخابرات 2 مگ دارم.مرکز مخابرات دانشگاه
چند وقته بازی آنلاین بازی میکنم خیلی افتضاحه.بازی میپره بیرون:n28:
پینگم مزخرفه.
چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین که هم شبانه رایگانش خوب باشه و هم پینگش؟؟؟
اینم وضعیت پینگ مخابرات 2 مگ محدود من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه تو کرمانشاه شرکت با دانلود شبانه مثل مخابرات وجود نداره به نظرم شما اکانت کاهش پینگ بخرید براتون خیلی بهترهنقل قول:
سلام دوستان
یه ماه گذشته که خونه نبودم . سه ماهه 9 گیگ شارژ کردم. اهل خونه هم فقط با موبایل کارمی کردن واتساپ و وایبر و...
در عرض یه ماه 9 گیگ تموم شد که هیچی مجبور شدم 2 گیگم شارژ کنم شد 11 گیگ در یه ماه :n38:
مخابراتم حرفه ای شده ها مطمعنم حجم دزدی می کنه
زنگم زدم پشتیبانی می گه اره چند وقته حجما زود داره تمام می شه ماله وایبر و ویدیو های فیسبوکه !!!!!
الانم دوباره مجبور شدم 10 گیگ شارژ کنم :n27:
من تا دو ماه پیش 3 گیگم مصرف نداشتم در یه ماه استفاده هم تغییری نکرده
مخابراته دزد
واقعا حجم دزدیه
الان فقط یه پرداخت انجام دادم و 5 بار صفحه پی سی ورد رو باز کردم
50 مگ کم کرد !!!!!!!!:n35:
خواهشا از این دزدایه کلاهبردار شکایت کننقل قول:
اکانت کاهش پینگ؟؟؟نقل قول:
تاحالا به گوشم نخورده بود!!!
از کجا باید تهییه کنم؟؟؟چجوری؟؟؟
همین کاهش پینگو تو گوگل سرچ کن پیدا میشه ولی قبل از خرید حتما اول تست کن بعد خرید کننقل قول:
سلام عزیزان
دوستان کی سرویس 6 مگ رو داره ؟و اوضاع چطوریه؟ مخابرات
خیلی وقته دارم میگم سرویس های مخابرات زود تمام میشه!!!!!! :n23:ولی ناچاریم!!!!:n29: دو مگ که شد 20 تومن و قیمت،حجم هم که 3600!!!!!دیگه...:n27:
ااااا،یک ساعت پیش 500 مــــــگ شارژ داشتم،الان رفتم ببینم شده چند،دیدم زده 90 مگ!!! :n04:دانلود هم نکردم!!!!!!:n04::n04::n04::n38:
سلام.نقل قول:
دوست گلم احتمالا سیستمت ویروسیه ویا آپدیت ویندوز فعال هست !... .
اول اگه بروزرسانی خودکار ویندوزت فعال هست, غیر فعالش کن.
دوم نرم افزار زیرو دانلود و نصب کن, بعد ببین کدوم یکی از برنامه ها مشکوکه وبه نت دسترسی داره, بعد اون برنامه رو محدود کن.
من از مخابرات سرویس ندارم, ولی اوایل برای منم اینطور بود... که بعد فهمیدم آپدیت خودکار ویندوز و چندتا برنامه دیگه حجمم رو میخوره:n02:!.کد:http://4upld.com/1w6ly
امیدوارم مشکل شما هم حل شه.
.
.
مـوفق باشــید.
آقا مخابرات واسه منم حجم دزدی گرفته %%%%%#$#$؟؟؟@#ث:n34: آپدیتا خاموشن هیییچ مصرف مشکوکی هم نیست . برم تخلیه باو:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام این کار هارو از قبل انجام میدم بعد وصل میشم!!!!!!:n02:
پس دیگه عزیز حرفی واسه گفتن باقی نمیمونه:n02:!!... .نقل قول:
خب دوستان مخابراتی, با توجه به این تفاسیر چرا ISPـتون رو عوض نمیکنید:n02:؟؟!....
قبلا همه از مخابرات نت میگرفتن فقط واسه سرویس نامحدودش, ولی حالاکه دیگه نه سرویس نامحدود داره و نه پینگ درست حسابی ,تازه قیمتهاشم که افزایش داده.
اینطور که شما میگید حتی داره حجمتون هم به فنا میده, پس دیگه منتظر چی هستید؟؟!.
.
.
مـوفق باشـید.
کدام مرکز مخابراتی هستید ؟نقل قول:
4.2.2.4 رو هم بگیر مرسینقل قول:
سلام
من سرویس آرت 4 شاتل رو دارم
مرکز بعثت
کسی اینجا این سرویس رو داره؟
توی سایت نوشته 2 مگ ولی خط من رو روی همون 1 مگ بستن (قبلا آرت 1 و 2 داشتم )
متاسفانه تو کرمانشاه آرت 3و4 رو روی 1153 میبندن و فقط آرت 8 که قیمتش 400 نومن هست روی دو مگ بسته میشهنقل قول:
الان برای دانلود حداکثر 60 گیگ در ماه چه سرویسی از چه شرکتی خوبه؟نقل قول:
شما خودت از چه سرویسی استفاده میکنی؟
شاتل دیگه واقعا گندش رو درآورده ، کلا فقط از 5 صبح تا حدود 9 سرعتش خوبه بقیش همش قطعی و سرعت پایین
پهنای باند آرت 4 رو هم که رو 1150 بستن :(
هزینه چقدر ؟نقل قول:
دوستان سلام
ممنون میشم به این سوالام جواب بدید
1- سرعت ده مگ مخابرات با 2 مگ فرق میکنه ؟؟؟؟ من دو مگ دارم و اکثر مواقع سرعتم بین 260 تا 290 هست 10 مگ کسی گرفته ؟؟؟؟
2- الان تو سرویس ها یکی هست زده ده مگابایت دوازده گیگ با مودم رایگان و دانلود شبانه یک ساله 184 هزار تومان اینو میشه بگیرم دیگه ؟؟؟؟ بعد مودمو از کجا بگیرم ؟
مرکز بعثت هستم
فکر کنم نهایتا ماهی 65 تومن ، الان که دارم 55 تومن میدم برای هیچی:n28:نقل قول:
سلام
من 10 مگ گرفتم
سرعت روزانه حدود 1.2 مگ و شبانه هم با چند فایل همزمان همین حدود 1.1 رو میده
بهتره بری مخابرات بگیری و قراردات رو ببر پارکینگ ساختمان سعادت طبقه آخر مودم رو تحویل بگیر
ضمنا همون ساختمان یعادت هم میتونی ثبت نام کنی
نقل قول:
ممنون از شما دوست عزیز فقط من خونگی هستما ده مگ یک سالهه جولوش ننوشته غیر خانگی پس یعنی میدن دیگه به خانگی ها ؟؟؟
بعد دوستان این ای پی استاتیک که جدیدا زده چقد تاثیر داره رو سرعت و پینگ ؟؟؟؟؟
پارس آنلاین نامحدود داره ؟ به درد می خوره ؟
نخیر نامحدود پارس آنلاین به صرفه نیستنقل قول:
چطور ؟:n13:نقل قول:
ممنون از شما دوست عزیز فقط من خونگی هستما ده مگ یک سالهه جولوش ننوشته غیر خانگی پس یعنی میدن دیگه به خانگی ها ؟؟؟
بعد دوستان اینمخابرات ای پی استاتیک که جدیدا زده چقد تاثیر داره رو سرعت و پینگ ؟؟؟؟؟
دوستان اینترنت 10 مگ رو هم گرفتم همین امروز و سرعت دانلودم بین 800 تا 900 کیلوبایته کمه فک کنم باید 1/5 مگ میبود ولی نصفه تقریبا حالا شاید درست شه
مودم هم تموم کردن فردا گفت میاد برامون میرم مودم رو میگیرم مارکش چیه ؟؟؟ بدرد میخوره یا برم بفروشم ؟؟؟
بعد دوستان این ای پی استاتیک رو سرعت تاثیر میزاره بگیرم ؟؟؟؟ مثلا من الان ده مگ دارم 800 تا میگیره با ای پی استاتیک چقد میشه ؟؟؟
شبانه چند تا میگیره؟نقل قول:
داخلی چقدر ؟
خارجی چقدر ؟
شبانه و روزانه برام فرق نداره زیر 880 و بالای 960 نمیره همین بینهنقل قول:
داخلی ..خارجی با چیز شکن بدون چیز شکن فرقی نداره واسم همون 880 تا 960ه
و راستی اینکه من پرسیدم دوستان مخابرات هم قصد داره کم کم شبانه رایگان رو ورداره تو پنل هم ببینید برا خیلی از سرویسا زده فاقد دانلود شبانه ککم کم رو همه سرویساش اعمالش میکنه اون موقس که من میرمو پدرشونو در میارم :n02:
کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟نقل قول: