خودتونم حساب کنید دیگه ... 128 نامحدود میشه درحد دیال آپ ...نقل قول:
Printable View
خودتونم حساب کنید دیگه ... 128 نامحدود میشه درحد دیال آپ ...نقل قول:
لیمیت اعمال شده ...نقل قول:
يه مقايسه بين قيمت تعرفه در مبين نت و قيمت تعرفه در ساير شركت هاي ارائه اينترنت پرسرعت ( ADSL ) براي دوستاني كه تازه قصد خريد دارن
توي ساير شركت ها به اين صورت هست كه براي خريد سرويس شما 4 تا حالت داريد خريد سرويس 1 ماهه مثلا 512 - خريد همون سرويس ولي به صورت 3 ماه - خريد همون سرويس به صورت 6 ماهه - خريد همون سرويس به صورت 1 ساله
حالا قيمت سرويس پايه كه همون 1 ماهه هست مثلا 1هزار تومنه اما اگه شما سرويس بلند مدت خريداري كنيد تخفيف بهتون ميخوره مثلا اگه 6 ماهه بخرين جاي اينكه 6 هزار تومن بديد 5 هزار تومن پرداخت ميكنيد
اينم نمونه ش قيمت هاي شركت آسياتك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور كه در عكس ميبينيد هزينه 6 ماه اشتراك 15 درصد تخفيف خورده
حالا مبين نت
تو مبين نت قيمت سرويس پايه 512 كيلو بايت به ازاي هر ماه با ترافيك 2 گيگ 10 هزار تومن هست با فرض اينكه شما مشترك كم مصرف هستين
حالا اگه شما بخواين همون سرويس رو 6 ماهه خريداري كنيد و نخواين ترافيكتون زياد بشه و همون ماهي 2 گيگ بمونه چون استفاده نميكنيد ميبينيد فقط يه سرويس 6 ماهه هست كه قيمتش 36 هزار تومنه و ترافيكش 6 گيگ ولي شما ميخواين ترافيكتون 12 گيگ باشه كه بشه ماهي 2 گيگ هيچ راهي نميمونه جزخريد ترافيك اضافه كه براي اين سرويس 8 هزار تومن هست
شما 6 گيگ ترافيك اضافه ميخواين ميشه 48 هزار تومن كل هزينه ها تون روي هم ميشه 84 هزار تومن
حالا اگه همون سرويس 1 ماهه رو كه ماهي 10 هزار تومن هست رو هرماه تمديد كنيد بعد از شش ماه هزينه تون ميشه 60 هزار تومن:18:
تازه اينجاست كه به معني عدالت پي ميبريد نه اونجايي كه سرعتتون رو ليميت ميكنن
دوست من وقتي اكثر ISPها پهناي باند شون رو از مخابرات مي گيرند ولي هر كدوم با يه قيمت به مشتري ميدن ديگه تخفيف دادن يه دروغ بيش نيستنقل قول:
isp من الان واسه سه ماهه 5% و 6ماهه 9% و نه ماه 15% تخفيف ميده. يعني اگه من پول 6 ماه كه ميشه 120 تومن رو بدم 12 تومن تخفيف ميگيرم كه واقعا مسخره است.(بازم خوبه هرگيگ اضافه رو 4800 مي گيره)
تازه يه isp ديگه تو اهواز هست كه واسه هر گيگ اضافه 9700 تومن پول مي خواد:2:
گذشته از اين مقايسه ADSL با وايمكس زياد درست نيست چون هزينه ها هاشون فرق مي كنه
ISP هايي كه ADSL ميدن تقريبا هزينه اضافه اي ندارند ولي وايمكس و وايرلس بايد كلي هزينه تجهيزات دكل و انتن و ... رو بدن.
حرفي نيست ما هم ميدونيم هزينه هاي وايمكس بيشترهنقل قول:
منظورم من بيشتر ناهماهنگي در قيمت طرح ها ست
ميتونست قيمت پايه رو بيشتر بزاره ولي در عوض عين بچه آدم طرح بده نه اينكه از سر و ته طرح بزنه تا طرح رو اقتصادي جلوه بده
اینا ازین شاهکارا زیاد دارن.نقل قول:
مثلاً تو شرکتای دیگه اگر سه ماهه بخری، معمولاً قیمت کم میشه (همون تخفیف)، اما از حجم کم نمیشه (فرضاً 4 گیگ ماهانه، 3 ماهش میشه 12 گیگ). اما یادمه قدیما یکی از طرح های ماهانه، به صورت 3 ماهه هم حجمش کم میشد، هم قیمتش زیاد! ازشون پرسیدم چرا اینجوریه؟ گفتن شما این حجمو به صورت ماهانه شاید بتونی تموم کنی، اما 3 ماهه بعیده! شاهکارن به خدا. مصرف منم پیش بینی میکنن.
یا در زمینه ی طرح های فعلی: 1 مگ ماهانه با 4 گیگ ترافیک (B1102)، کم مصرف محسوب میشه، اما اگر همین سرویس رو 6 ماهه بخری (6 ماه، 24 گیگ، همون ماهی 4 گیگ، B1115) متوسط مصرف محسوب میشی!
واقعاً شیفته ی معیارهای سنجش مصرفشون هستم:31:
اقای مبین نت نمیشه یه سرویس بدین 1 مگابایت نامحدود 24 ساعته با ضریب اشتراک 1 به 4 . من خیلی خیلی خیلی دانلود میکنم و نیاز دارم . ممنون .:20:
میدونم جاش اینجا نیست ولی میخوام بدونم کدوم شرکت تو اهواز بیشترین سرعت رو نسبت به پولی که میدیم بهمون میده؟
سلام.
آقای مبین نت یک سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
کسانی 1MB داشتن، حالا که لیمیت شدن به چه سرعتی محدود شدن ؟ خواهشاً جواب بدین. خیلی ممنون
با اجازه من تجربه ی خودمو میگم:نقل قول:
من 1 مگ داشتم. اوایل ساعات رایگان حدود 512 بود. حدوداً 4 به بعد به سرعت اصلی می رسید تا 8 صبح.
الان 2 مگ دارم. اونم همینطوره. تا حدود 4 512 میشه، بعد کم کم میاد بالا تا دم دمای صب به خود2 مگ میرسه.
به اين راحتي ها هم نيستنقل قول:
بايد عوامل ديگه مثل تعداد شير شده و نوع اينترنت (ADSL, وايرلس) و ... رو هم درنظر بگيري
منظورت از بيشترين سرعت چقدر است
يكي از دوستام تو دزفول يه راحتي و بدون دردسر داره از 4 مگ استفاده مي كنه. شبي هم بالاي 10 گيگ مجاني دانلود مي كنه
تو پست هاي قبلي گفته شده 10- 12 كيلو بيت ميشهنقل قول:
واقعا خسته نباشد. پس اسم شرکت رو عوض کنید و بزارید : اینترنت بسیار کم سرعت، گران و پر نوسان مبین نت. من توی هیچ شرکت دیگری انقدر بازی های مسخره ندیدم. پرداخت اینترنتی مضحک ، کنترل حساب به زبان انگلیسی، قطعی های حداقل نیم ساعته ، تعرفه های حجمی بی معنی و...
دوستان عزیزی که حتی یک درصد ممکنه وسوسه شده باشن برای این سرویس باید بهشون بگم استفاده از اینترنت هوشمند دایال آپ خیلی به صرفه تره....
باسلام
ما خونمون طرفاي سرد خونه با پيش شماره 724 هسش و بدليل اينكه تلفنمون رو pcm هسش امكان استفاده از adsl روندارم. دو تا سوال داشتم:
1- امروز رفتم مخابرات بهم گفتن كه امكان اينكه از pcm بيرون بياريم فعلا نيست. به نظرتون راه حل ديگه اي ندارم؟(براي گرفتن خط adsl)
2- اگه مجبور بشم از وايرلس استفاده كنم از ايرانسل استفاده كنم يا مين نت؟ ميشه واسه هر كدومش هزينه تمام شده از مودم و غيره را بگيد؟(256)
دوست عزیز امیدوارم به من برچسب کارمند مبین نت نزنید، ولی آش به این شوریا که شما می فرمایید نیست!نقل قول:
از لحاظ سرعت حداقل در ساعات غیر رایگان به هیچ وجه مشکلی نداره. قیمتش شاید کمی بالاتر باشه (البته بیشتر در خرید سرویس های پرحجم) که با توجه به سیار بودنش منطقیه. کنترل حساب انگلیسی رو درست میفرمایید. قطعی نیم ساعته رو بنده شخصاً تجربه نکردم، کلاً تو این چند ماه قطعی های خیلی کم و چند دقیقه ای داشتم، نه بیشتر. در مورد تعرفه های حجمی بی معنی هم کاملاً موافقم.
در کل برای کسانی که مثل من سیار بودن براشون مهمه یا دسترسی به ADSL ندارن گزینه ی مناسبیه!
تعرفشون رو 512 لیمیت شده ...نقل قول:
خیر ... در حال حاضر ممکن نیست و برنامه ای ندارن ... احتمال داره تا اول مهر تعرفه های جدید داده بشه اما این طرح شما فعلا که دربینشون نیست ...نقل قول:
کدوم سرویس ؟! اگه منظورتون تعرفه های نامحدوده که اونارو هیچ شرکتی توصیه نمیکنه ... چون همشون محدودن فقط کافیه شما بشینی یه هفته دانلود کنی بطور خودکار سرویستون جمع میشه ... مثالم بخواید واستون شرکت شاتلو عرض میکنم که یکی از دوستان طی 2هفته حدود 60 گیگ دانلود داشتن و بعد ازاون سرویس محدود و ترافیک رایگان شبانشون حذف گردید ...نقل قول:
اگه بتوني يه نفر رو تو مخابرات پيدا كني يا با يكي از پيمان كارهاي مخابرات صحبت كني و يه چيزي بدي كار نشد نداره و واستون يه خط جديد مي كشندنقل قول:
اگه اپارتمان نشين هستيد (كه با داشتن PCM هستيد) احتمالا بايد يه واحد تو ساختمون تون خطش pcm نباشه شايد بتوني بري خطش رو ازش بخري
وايمكس نه وايرلسنقل قول:
برو به سايتشون و نگاه كن
خیر مقدور نیست ...نقل قول:
قیمت مودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه ها :
هزینه نصب و راه اندازی اولیه هم بین 8 تا 12 هزار تومن ...
اره زیاده اما مودم من ایرانسلی بوده. امیدوارم حداکثر دو سه روزه بدن دیگه!! شغالقمر که نمیکنن! چهارتا تنظیمات نرم افزاریه دیه!نقل قول:
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
آقای مبین نت نمیخوای جواب من رو بدی ؟
1.یکی توضیحی که درمورد سرویسهای مگابیت اعمال شده رو لینک میده یا دوباره توضیح میدید که دوباره چه بلایی سر 1 مگ آوردن؟
2.پوشش دهی چابکسر چجوریه؟
سلام
یک سوال داشتم...
من یک مودم جیبی میخوام ، آیا میتونم مستقیما برم خود شرکت مبین نت تو مطهری بگیرم یا باید حتما از نمایندگی ها بگیرم؟
ممنون
این قضیه مدرک برا سرعت های بالاتر از 128 همش کشکه مخصوصا تو اهواز
از هر نمایندگی بپرسی مدرک میخواد یا نه میگه نه بابا مدرک کیلو چنده:31:
بچه ها به اینجا یه سری بزنید:
آقا يه مشكل جديد با مبين نت كبير پيدا كردم . 25 مرداد ساعت 11 شب طرح ماهانه ام كه 4 گيگ هست رو شارژ كردم ولي توي قسمت Summary Usage Record ثبت نشد واسه همين مجبور بودم از قسمت Call History حجمم رو چك كنم . در حالي كه 3042 گيگ استفاده كرده بودم اتمام اعتبار زد و مجبور شدم يك گيگ الان شارژ كنم . الان تكليف اون 1 گيگ من چي ميشه ؟ فقط نگين زنگ بزن پشتيباني كه حوصله سه ساعت پشت خط موندن رو ندارم.
من نمیدونم شما چه اصراری دارین که از این شرکت دفاع میکنید. پولهایی که به شما میدن که بیاین تو این تاپیک این خزعبلات رو به هم ببافین به و الله خوردن نداره.نقل قول:
شما شرکت شاتل رو مثال زدین. اما بذارین از پارس آنلاین بگم. من برادرم از پارس آنلاین استفاده میکنه (با تعرفه 1 مگ) شبانه سرعت بین 150 تا 200 و در بعضی مواقع بیشتره. نوسانش بسیار کمه. پینگ بسیار عالی، پشتیبانی فوق العاده ، شارژ اینترنتی تعرفه ها و ....
حتی ما اگه بخوایم با وایمکس ایرانسل مقایسه کنیم باز همین موارد وجود داره. بنظر من مبین نت فقط برای کلاهبرداری و دزدی تاسیس شده. از رنگ و لعاب تعرفه ها و قیمت های وسوسه کننده اون بخوبی این موضوع مشهوده.
آقای مبین نت دوستانه به شما میگم که بجای اینکه از شرکت های سرمایه دار و چپاول گر که توده مردم زیر چرخهای اونا له میشن دفاع کنید بیایید از مصرف کننده بیچاره حمایت کنید چون اگه امثال ما نباشیم شرکتی وجود نخواهد داشت و شما هم حقوقتان از جیب امثال بنده تامین میشود.
من یه سال پارس آنلاین داشتم 1مگ ، تو ساعات رایگان حداکثر 50 دان داشتم واسه همین مبین نت گرفتم و فعلا راضیم تا ببینیم اینم چی از آب در میادنقل قول:
جناب مبین نت ،
من تعرفه 512 دارم و مودم رو بالا پشت بام بردم و هیچ گونه مانع و دیوار و .... روبروش نیست هر 5 تا چراغ سیگنالم هم روشنه ولی همچنان مشکل کم بودن سرعت دانلود دارم و کلا روی 65 ثابته مشکل از چیه ؟؟؟
خیر ... باید از عوامل فروش تهیه کنید ... دفتر مرکزی فروش نداره ...نقل قول:
برای بار نخست بله و میتونن 2048 ام بهتون بدن اما درنهایت مدرکشون اگه تو سیستم ثبت نشه پورسانت بهشون تعلق نمیگیره ...نقل قول:
همین شرکت پارس آنلاینی که شما میفرمائید 2-3 صفحه قبلم دوستی فرمودن سرعتش تو شهرشون که فک کنم اهواز باشه افتضاحه ... خیلی خوب میشه اگه به همه نوشته ها و مطالب توجه بشه و اینکه اگه یه نفر اومد تعریف کرد صدتای قبلی که گفتن سرویسش بدرو فاکتور بگیریم ... شما به نظر اونایی که گفتن شبم باهمون 120 یا حتی بعضیا با 300 با مبین نت دانلود میکنن توجه کردی ؟!نقل قول:
همون پارس آنلاین شمارو بازم مثال میزنم در استان مازندارن و سمنان سرعت شبانش بالای 50 نمیشه ...
اگه تهران و کرج هستید مطلوبه ... قبلا هم گفتم در مناطقی که مشترک زیاد نباشه بین 90 تا 120 و مناطقی که شلوغه بین 60 تا 70 .....نقل قول:
يكي به من كمك كنه تا بهش بگم چطوري ميشه سرعت شبانه رو بهتر كرد :31:نقل قول:
جوابت فقط اینه که زنگ بزن پشتیبانی...نقل قول:
لطف می کنید بگید کدوم منطقه مشترک زیاد نیست !!! که ما هم بریم همون جا از اینترنت استفاده کنیم بلکه چشم مون به جمال 120kb روشن بشه.نقل قول:
من حداقل 100 صفحه اخیر این تاپبک رو خواندم و مخصوصا صحبتم به این چند صفحه آخر که شما داری جواب میدی . کلا هیچ تغییر مثبتی توی سرویس مبین نت ایجاد نشده و جواباتون به ابن چند جمله محدود شده :
- سرعت لیمیت شده
- سیگنال دریافتی خوب نیست و جای مودم رو تغییر بدین
- دلیل سرعت کم زیاد بودن مشترک تو منطقه است
- ما کلا تو اهواز مشکل داریم.
S-o-c-k-sنقل قول:
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
ماه رمضون شب ها با برنامه Freegate سرعت دانلودم رو افزايش ميدادم ولي همش نوسان داشت بين 30 تا 120 , بعد از يه مدتي اون هم از كار افتاد . اما اين چيزي كه الان منظورم هست شايد خيلي ها امتحان كرده باشن ولي واسه من كه جواب ميده . چند تا فايل رو همزمان بزاريد دانلود شن مثلا از سرور مديافاير. اگه يه فايل رو فقط بزارم بين 10 تا 50 نوسان داره ولي وقتي دو سه تا ميزارم بين 60 تا 100 نوسان داره. بقيه سرور ها رو امتحان نكردم چون مديافاير به نظرم بهترين سرعت رو ميده و با vps هرچي فايل بخوام گير ميارم آپلود ميكنم روش وگرنه سرور سايت هايي مثل پي سي دان لود كه به زور 10 كيلوبايت ميدن.نقل قول:
حاضرم بيخيال يك گيگ بشم ولي چند ساعت پشت خط مبين نت نمونم كه اعصابم خورد بشهنقل قول: