جالبه که هر دو گزینشم میشد درست باشه ولی من Natural رو زدم که بنظرم اشتباه کردم و Artificial توی جامعه ما منطقی ترهنقل قول:
Printable View
جالبه که هر دو گزینشم میشد درست باشه ولی من Natural رو زدم که بنظرم اشتباه کردم و Artificial توی جامعه ما منطقی ترهنقل قول:
اخه Always اول جمله غلط بود .نقل قول:
منم زدم Natural .
واقعا بعضی سوالای ازاد غیراستانداره و اساسا ایراد داره ..... .
کاملا باهات موافقم بخصوص توی تستای لغت زبان بعضی وقتها چندتا گزینه کاملا توی جمله معنی درستی میدن . مهم نیست دیگه فکرتو مشغولش نکن ایشالا رشته مورد علاقتو توی دولتی قبول میشی و نیازی به دانشگاه آزاد نمیشهنقل قول:
بچه ها سوالا با کلیدای آزادو از کجا باید بگیرم؟
یکی از بچه ها چند ص قبل گفت :" سوال و جواب کنکور آزاد جزوات علمشاهی تا چند روز دیگه احتمالا میاد تو کتابفروشی ها و روزنامه فروشی ها ..... ."نقل قول:
oدرود بر بچه های اصفهان مطمپنم امسال اکثر تک رقمیها از اصفهانند.:10::10::10:نقل قول:
لطفا یکی بگه با این درصدا چه ترازی میارم ؟
ادب 75
عربی 60
دینی 60-70
زبان 50-60
ریاضی 15
فیزیک 20
شیمی 40-50
زیست 70-85
زمین 70-80
وای کی حالشو داره واسه آزاد پزشکی بخونه!!!!!! من که انتخاب اولمو زدم مامایی....:20:
بعد از ظهره؟؟؟وای چه بد! من ظهرا خوابم میگیره!!! اگه یادت بمونه که خیلی خوب میشه.....نقل قول:
ریخ انتشار :17/4/1389 - 13:55:0
حميدرضا حاج بابايي:
دروس پیشدانشگاهى سال آینده به صورت نهایى برگزار مى شود
*وزیر آموزش وپرورش: دانشآموزان پیشدانشگاهی ملزم به رعایت قوانین مدرسه مبنی بر حضور در کلاسهای درس هستند، چرا که حداقل 15 درصد از نمرات آنها در کنکور لحاظ خواهد شد
وزیر آموزش وپرورش با بیان این که از سال تحصیلی آینده تمام دروس پیشدانشگاهی با تصویب شورای عالی آموزش و پرورش به صورت نهایی می شود، گفت: از سال تحصیلی آینده حداقل 30 درصد از نمرات دوره پیشدانشگاهی در کنکور تاثیر گذار هستند لذا درصددیم تا دروس پیشدانشگاهی به صورت نهایی برگزار شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت ، حمیدرضا حاج بابایی افزود: دانشآموزان پیشدانشگاهی ملزم به رعایت قوانین مدرسه مبنی بر حضور در کلاسهای درس هستند، چرا که حداقل 15 درصد از نمرات آنها در کنکور لحاظ خواهد شد.
وی با بیان اینکه مدارس متوسطه موظف هستند دانشآموزان دوره پیش دانشگاهی را ثبت نام کنند، اظهار داشت: هم اکنون مدارس پیش دانشگاهی باید با تغییر تابلوی مدرسه خود آن را به مقطع متوسطه تغییر بدهند و اگر مدرسهای در ثبتنام دانشآموزان پیشدانشگاهی در دبیرستانها کوتاهی کند با آنها برخود میشود.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در سال تحصیلی جدید تعداد مدارس هوشمند در حد قابل توجهی افزایش پیدا میکند به طوری که در هر استان و در هر منطقه سه مدرسه علاوه بر مدارس موجود فعلی هوشمندسازی میشود.
به گفته وی هدف اصلی از توسعه مدارس هوشمند استفاده دانشآموزان از امکانات اینترنتی برای تولید محتوا و شرکت در تدریس است.
نمیشه نظر دقیقی داد ولی بنظرم حدودا 6400 تا 6600 بازم میگم اصلا نمیشه نظر قطعی داد بستگی به رشته و شهر انتخابیت هم دارهنقل قول:
دقیق نمیشه گفت.خودت با درصدهای زیر مقایسه کن و ببین حدودا چند میشه.ولی فکر نکنم کمتر از 6200-6400 بشه.نقل قول:
ادبیات 73.4
عربی 78.7
دینی 84
زبان 89.4
ریاضی 16.7
فیزیک 63.4
شیمی 75
زیست 100
زمین 53.4
جمع تراز نمرات دروس عمومی 7103
نمره کل 7489
از ما که گذشت .نقل قول:
خدا بهشون رحم کنه ...... .
تاپیک کنکور 90 افتتاح شد:
به اونایی که دنبال سوالا و جوابای دانشگاه آزادن بگم که جزوات علمشاهی اومده
میتونن از روزنامه فروشی ها بگیرن
قیمت: 1500 تومن!!!
همه ی روزنامه فروشی ها دارن ؟!نقل قول:
تو شهرستان ها هم پخش شده ؟ (شماره ای چیزی از موسسش نداری ؟)
والا من نزدیک ترین روزنامه فروشی طرف خونمون رفتم داشت...نقل قول:
شهرستانا رو هم نمیدونم... شماره هم پشتش نوشته: 22221616- 66421542
برو تو سایتش شاید نوشته باشه که اومده یا نه....نقل قول:
raheandishe.com
بهنام اون نوروز چی بود آخر آرایه اش؟!:31:
وسط بازی به چه چیزایی که فکر نمیکنی سامان!!:31:نقل قول:
مگه ایهام نبودش؟نقل قول:
معلم ما که گفته بود ایهام
ادیت: العان که فکر کردم دیم اسم من بهنام نیست/ اصلا نمی دونم چرا امشب اینجوری شدم/مرگ بر هاوارد
با سلام خدمت همه ی دوستان امیدوارم که خسته نباشید
سال واقعا سختی گذشت با تمام شب بی خوابی ها روزانه خواندن 12 تا 14 ساعت درس از 12 تیر 88 و ...
برای من که واقعا بد گذشت ولی باز هم خدا را شکر که گذشت
شب کنکور سراسری باز هم تقریبا نخوابیدم ساعت 12.30 خوبم برد نمیدونم چرا 3.30 از خواب پریدم و از 3.45 تا 4.30 خوابیدم
روز کنکور یه کولر 2 تکه 24000 هزار گذاشته بودن بالای سرم و یخ زدم 3 بار دستشویی رفتم و 3 باز جام رو عوض کردم موقع فکر کردن به سوال ها دستهام رو ها می کردم تا گرم شن لعنت خدا به استان خوزستان که هر چی می کشیم از دست خوزستانه
برای همین چند روزی حال مطلب گذاشتن رو نداشتم به جز یه کامنت کوتاه ولی خوب باز هم بد نبود درصد های من توی کنکور سراسری این طور شد:
ادبیات 60
عربی 60-64
دینی 82 برای دینی تمام کتاب ها و تمام آیه ها رو به طور کامل حفظ کرده بودم و اواخر کتاب هام داشت ازبین می رفت ! و توی سنجش هم جامع 3 94 درصد زدم و توی گاج 100 و 1 کشور شدم!
زبان 64 توی جامع 3 58 درصد و توی گاج 100 درصد و 1 کشور!
ریاضی 40 برای ریاضی تمام کتب درصی رو خردم به علاوه گاج سفید مهندس مومنی دیفرانسیل و گاج سبز گسسته و برای تحلیلی گاج سبز و مبتکران نونهالی
فیزیک 35 برای فیزیک کتاب درصی رو جویدم و پاره پوره کردم و کتاب گاج سفید فیزیک پیش دانشگاهی تمام تست هاش رو دو بار و بعضی ها رو سه بار که کتاب فیزیکش به 4 نیم تقسیم شد به علاوه ی نکات کتاب کانون و برای پایه فیزیک سفید گاج رو تمام تست ها اعم از سنجش و گزینه 2 و ... رو تماما حل کردم و کتاب فیزیک تخته سیاه و کانون رو خوندم واقعا به فیزیکم خیلی امید داشتم و به نظرم فیزیک سخت اومد آخه خودم سراسری پارسال رو با تقریبا 4/3 وقت 60% زدم
شیمی 50 سه سوال رو واقعا حیفم اومد که غلط زدم مخصوصا سوال اول که راجع به جهش بزرگ Mg بود که لعنتی جملش ابهام داره
فیزیک نشر دریافت نوشته که نسبت به سال های قبل سطح بالاتری داشته و 43 سوال محاسباتی بوده و علاوه به سختی وقت هم کم بوده و آزمون سوال ساده نداشته !!!
خوب با این اوضاع رفتم دانشگاه آزاد امتحان دادم البته می خواستم نرم اما خوب وجدانم اجازه نداد
این هم درصد های دانشگاه آزادم
ادبیات 80
عربی 93
دینی 93
ریاضی 20
فیزیک 100 واقعا دوست داشتم 100 بزنم تا تلافی سراسری رو در بیارم
شیمی 90.7
حالا 3 تا سوال دارم
1-آیا درصد فیزیک من به خاطر معلوماتم کم شده یا واقعا سخت بوده ؟
2- آیا سراسری مهندسی شیمی اصفهان شیراز یا مشهد می تونم قبول بشم ؟
3-آیا توی آزاد مهندسی مکانیک سیالات تهران جنوب قبول میشم ؟ ترازم حدودا چقدر میشه؟
4-راستی بچه ها آزاد دفترچه ها توی نوبت عصر چینش سوالاتش فرق داشت چون الآن راه اندیشه مسلا سوال 2 ش سوال 11 من بود چون توی حوزه ی ما همین طوری گتره ای دفترچه می دادن
با تشکر
؟؟؟؟نقل قول:
مرگ بر هاوارد
باز طرفدارای اسپانیا این رو می گفتن میشد درک کرد ولی ... !!!
زده گزینه 1و3 تشبیه و تلمیح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته بعد از ده خط توضیح دادن نوشته طراحی تست اشکال دارد! خودشونم نفهمیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجاز هم اصلا تو گزینه ها نبود:27:
بيا اولين تستو غلط زديم!!:31:نقل قول:
خدا اخر عاقبتمونو به خير كنه...
نه آخه گفت دفترچه رو گرفته یهو یادم افتاد!:31:نقل قول:
ببین چیزی در مورد استعاره ننوشته؟!نقل قول:
اصلا راه نداره استعاره باشه؟!:31:
منم غلط زدم:( کلا عمومیا گند شدنقل قول:
نه! هیچ رقمه راه نداره:31:نقل قول:
آخییییی میخواستی عمومیا رو کلا صد بزنی ولی نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره ادبیات میشه 93 بقیش صد میشه:31:
ای بابا :31: یه نظریه جدید دیگه هم به وجود اومدنقل قول:
الان دقیقا بین 4 تا گزینه شک وجود داره :31:
و طرح چنين تستي فقط از عهده طراحان دانشگاه ازاد برمياد!:31:نقل قول:
الان دقیقا بین 4 تا گزینه شک وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي استعاره بودا ...:41:
اخه تشبيه به چي چي ؟؟تلميح به چي چي ؟؟
معلم ما گفت نوروز ایهام داره که میشه
روز جدید و جشن عید
اگر اشتباه میگم بگید
به مام همینو گفتن البته من اون تستو ندیدم چیه سوالش ولی نورزو از سر کلاس یادمه:20:نقل قول:
کسی نظری نداره؟:31:نقل قول:
6000 مياري داداش!:46:نقل قول:
با حداکثر چه رتبه ای میشه رشته های علوم پایه روزانه و شبانه رو قبول شد؟
به طور خاص تر علوم کامپیوتر
پیشاپیش ممنون
علوم پایه تو شهر تهران فک کنم تا 8000 بشه.علوم کامپیوتر شریف که تا 1500 اینا حداکثر میگیره.واسه دانشگاه تهران هم تا 3000 اینا.امیرکبر و دقیق نمیدونم ولی حتما اگه واسه دانشگاه تهران تا 3000 اینه باشه واسه اونم تا 5000 یا 6000 ای باشه:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون درباره این وبلاگ چیست
یک خبر ... !!
من زیر پاسخنامه ی کنکور سراسری رو پر نکرده بودم ! ، کمی نگران شدم که مبادا پاسخنامه تصحیح نشه ! ، در سایت سنجش در قسمت پرسش و پاسخ این موضوع رو مطرح کردم و جواب اومد که مشکلی نداره ، اگر شما هم همچین وضعیتی داشتیبد نگران نباشید ...
موفق باشید ...
من که همین الان فهمیدم زیرش همچین چیزی وجود داشته!:31:نقل قول:
:27::27:آقا بی خیال تهران :41::37:نقل قول:
ماله بقیه شهرها ،مثلا ،گلستان،مازندران،شهرکرد،د امغان و...
سلام دوستان
برای همه ی دوستانی که امسال کنکور داشتن آرزوی موفقیت دارم.
با توجه به برگزار شدن کنکورهای سراسری و آزاد سال 89 بنده این تاپیک رو قفل می کنم و دوستانی که در سال 90 کنکور خواهند داشت از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونن استفاده کنن.
شادمان و سرفراز باشید :20: