می گم چاقال (شرمنده اسمتو نمی دونم) این فرمول محاسبه دوئل رو می دونی ؟
Printable View
می گم چاقال (شرمنده اسمتو نمی دونم) این فرمول محاسبه دوئل رو می دونی ؟
ميشه يه نفر اين پست رو تحليل كنه؟!!!نقل قول:
نقل قول:
ببینم نشستی تمامی پست های تاپیک را از اول مرور می کنی ؟؟:21:
پست #6659 را چی کار داری الن پست #10209 خودشم مربوط به چند ماه پیشه:31:
ربط داره ديگه!!نقل قول:
ببینم نشستی تمامی پست های تاپیک را از اول مرور می کنی ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست #6659 را چی کار داری الن پست #10209 خودشم مربوط به چند ماه پیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روح جان چرا گفته اين يارو اوگزان اوگزان مصطفي هست؟!! لابد دليلي داشته ديگه!! اگه واقعا اين طور باشه يعني ايراني عليه ايراني و ...!!!
بفرما سعید جان این فرمول دوئل که بچه ها گذاشتن :31:نقل قول:
ای به چشم!:21::21:...فقط اینا که درصدد تلافی بر نمیان؟:13:نقل قول:
والا من اونقدر زدمشون که بلاخره فهمیدن که فقط می تونند با سلاح سرد ببرننقل قول:
یهویی 2 هفته قبل دیدم همزمان 6 تا سلاح سردی ریخته سرم :31:
بعد دیگه ا شهر دراومدم الانم دارم مثل خر کار می کنم :31: تا زود زود لول آپ بشم برم لت و پارشون کنم :31: آخه لول 47 که برسم می تونم یک سلاح خفن بگیرم با اون میریزم به سرشون :21:
باهاشون تا میتونی پول جمع کن .نقل قول:
من 2 تا یوزر دارم یکیش constraction 210
2و3تا دیگه رو هم می شناسم که همینجورین
منم 4 تا دارم.دارم آماده میکنم هر کدومشون پولشون 5000 -7000 شد برم یک شهر بزنم سریع بسازیمش تا رنک 1 بشه.
بفرما رئیس این اولیش...البته اونطورا هم لت و پار نشد!:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا برو شهر رو بزن ما الان راحت روزي( 1000$ يا 1000 تا XP ) با هر يوزر در مياريم تو اين ورلدنقل قول:
الان 3تا constractor با labor point 650 داريم (تو 2 ساعت 220-240 مي سازن)
5-6 تا هم لول 60 داريم كه دعوتشون كنيم هفته اي 10000$ مي ريزن تو شهر
ميخواي من برم شهر بزنم
فعلا صبر کنیم.
من خودم 2تا کارگر دارم یکی 50 یکی 48 2تا هم اندوچر
براي شروع خوب بود!!
میشه یه توضیح بدی چطور می تونی کسی که 9 لول از خودت بالاتره اینطور بکوبی؟نقل قول:
ببينم منظورت SMBB با REZA-X2 كه نيست !نقل قول:
لول دوئل رو جدی نگیر.
لول حاجی از طرف بیشتره :دی
نه کلا...میخوام بدونم چطور میشه؟
من اسکیلام ایناست...اصلا نیاز به یه مشاوره دارم...لولم 27 و دوئلمم 35
از هر اسکیل چند تا داری به نظرم ازت هیچی در نمی یاد :31:نقل قول:
باید اسکیلات و اتریبیوت ها را به یک جا متمرکز کنی مثلا من الان لول 43 هستم 43 تا اتریبیوتم بر روی دکستریتی است :21:
اسکیلام را هم تقریبا نصفش به روی شوتینگه نصف بقیه اش بر روی ایم و رفلکس و اپرنس:21:
با این عکسی که من دیدم اسکیلات آواره بیابان هست :31:
اونكه لول دوئله!!نقل قول:
میشه یه توضیح بدی چطور می تونی کسی که 9 لول از خودت بالاتره اینطور بکوبی؟
منم اگه دو هفته وست رو ترك نركده بودم و توي كورش مي مونده لول دوئلم خيلي بيشتر از اين بود!!
كدوم كوبيدن؟ سه تا حمله بيشتر نتونستم بزنم!! اونم به خاطر اين كه آپارانسم كمه! منتظرم تا برا انتقام بياد با تاكتيك بكوبمش!!
می دونم...آخه من اسکیلام با توجه به Quest ها تنظیم می کنم...که فکر کنم اشتباه می کنم!
الان آخرین دوئلی که کردم همون چینی بود که پس اوتم کرده بود بعد اون دیگه از شهر در اودم دارم مثل خر کارای پر تجربه می کنم و هر روز 850 تا 950 تجربه کسب می کنم :21: الان امتحاناتم 22 که تموم بشه بر می گردم به یه شهر هم پیمان هر 48 ساعت یک 1000 تا تجربه هم از دوئل کسب می کنم :31:نقل قول:
می خواهم برسم به لول 62 برم اون سلاح خفن پیس نمی دونم پی پی رو که 63 - 112 هست ( اگه اشتباه نکنم ) را بگیرم برم به انتقام اون چینی :31::21::27::5:
اسلحهت چيه ؟ سرده يا گرمه؟نقل قول:
به به ایول حاجی میبنم که دوباره اومدی تو گود یاد قدیما کردیا حاجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا کویست ها را ول کن اون کویست هایی که الان براش زحمت مکشی و اسکیلات را به خاطر اونا پخش می کنی بعد اینکه لول آپ شدی و تونستی پول گیر بیاری با لباس درست حسابی می تونی همشون را رد کنی الان من 3 تا کویست را نتونستم برم ( لباسا لیبرشون را نمی تونه تامین کنه ) فکر کنم نصف کویست ها را با لباسا لیبورشون را جور کردم تا بتونم ردشون کنمنقل قول:
ببينم منظورت SMBB با رضا ايكس 2 كه نيست !نقل قول:
ببينم منظورت SMBB با رضا ..2 كه نيست !نقل قول:
فرقی بهش نمی کنه که ویگور و شوتینگش تقریبا یکی است :13:نقل قول:
به به عجب تاپیکی تازه داره جون میگره :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می بینم که بلاخره تو هم اومدینقل قول:
ببینم رفتی از شهر خوش می گذره برات :41:
ما را تنها گذاشتی رفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش همیشه در صحنه حضور داره.نقل قول:
مگه نگفتم زیاد نخور باز حرفمو گوش ندادی :دی
بیست.الان یکی از سیلور ها منتظره منو بزنه بزار 2تا میدل رو پس اوت کنم میرم سراغش.نقل قول:
ببینم رفتی از شهر خوش می گذره برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
Kiz09 نشسته اونجا می خواد بزنتت فکر کنم الان 7-8 دقیقه ای بزنهنقل قول:
می خواهی بهش بگم این سیلور اسنیکی هست :31:
منم می خواهم برم به یکی از این شهر های کوچول موچول تا هم میدیل ها را بتونم بزنم و هم سیلور ها را :31:
الان اطرافم کلا سیلور گرفته وقتی می خواهم دوئل کنم کسی را پیدا نمی کنم بهش آتاک بزنم :31:
اسلحم گرمه...36-10 دمج میده...خب کاری که الان میشه کرد اینه که من فلا بسوزم و بسازم...ها..اصلا می خواین یه چندتا رو با پول عوض کنم؟
ببین یک عکس از اسکیلات بزار اون تیک پایین را بردار تا بدونه لباس دیده بشه بگم بهت
ما که زورمون به گنده ها نمیرسه :دی
یعنی مزنم الان همشون پس اوت هستند.
الان یک کارگرشونو پس اوت کردم :دی
بدون لباس روم نمیشه از بس کمن!:دی
بچه ها دارم میرم به کام مرگ.
یکی که لولش 6 تا از من بیشتره :دی
تفنگش توپه.لولش هم همین طور.
و سرباز هم هست :دی
انا.............................
اگه پس اوت نکنی خودت را بعد اینکه 8 ساعت خوابیدی بعد می ریزند به سرت اون 8 ساعت کسب انرژی هم می پره بهترش اینه که تا کام مرگ دوئل بکنی :31:نقل قول:
الان تا 3 روز Building a fort با 71 درصد تجربه برام باز می شه :21:
امروز از صبح تا همین 2 دقیقه قبل 909 تجربه تونستم کسب کنم اون کارم باز بشه روزی می تونم تا 1100 تجربه گیر بیارم :21::21:
من به جات بودم قید دوئل را می زدم چون الان تو هم از سلاح گرم الافی و هم از سلاح سردنقل قول:
ضمنا اگه بری مثلا کارگر و یا ادونچر و یا ... را بزنی لول دوئلت می ره بالا بعد می بینی دوئلر هایی بهت آتاک می زنند که در هر ضربه کتک درست حسابی می خوری
این چه اسکیل گذاشتنه :13:
از هر چی چند تا گذاشتی کلا مساوی رفتی جلو
الان باید تو اسکیلات و آتریبوت ها را به طور کلی برگردونی که اونم نیاز به 10k+ پول داره :13:
خب الان یه کارایی می تونم بکنم...از چی کم کنم بذارم رو چی؟